visitekaartjes

Nieuwe visitekaartjes voor Beyond Stories!

Voor mijn webshop had ik al eens eerder visitekaartjes mogen ontwerpen. Maar ze waren door de vele bestellingen en toffe samenwerkingen met verschillende boekenboxen allemaal alweer op! Nu heb ik nieuwe visitekaartjes voor Beyond Stories laten drukken en ik ben erg tevreden met het eindresultaat!

Mijn eigen visitekaartjes ontworpen

Van tevoren heb ik mijn eigen ontwerp gemaakt voor de visitekaartjes. Ik heb mijn visitekaartjes namelijk ontworpen in Photoshop. Ik wilde heel graag een dubbelzijdig visitekaartje hebben. Zo kunnen mijn meest belangrijke contactgegevens op de voorkant staan en is mijn logo prominent op de achterzijde aanwezig.

Tevens heb ik niet één, maar twee verschillende ontwerpen gemaakt. Eentje is meer gerelateerd aan de bookish candles die ik verkoop zoals Starfall in Velaris. Het andere visitekaartje is wat meer gerelateerd aan het algemene assortiment van Beyond Stories. Wanneer ik eenmaal tevreden was over de twee ontwerpen, was het tijd om ze te laten drukken. Dit heb ik laten doen bij een online drukkerij. De voordelen hiervan zijn dat je jouw ontwerp eenvoudig aan kunt leveren en word je ook nog eens snel en goed geholpen!

visitekaartjes

Jouw visitekaartjes ontwerp eenvoudig aanleveren

Via de site van Studentendrukwerk kun je jouw ontwerp eenvoudig aanleveren via een Indesign sjabloon. Vervolgens lever je dit aan als een PDF bestand. Mocht je geen Indesign tot je beschikking hebben, dan kun je er ook voor kiezen om gebruik te maken van de online editor. In de online editor kun je uit allerlei verschillende patronen, sjablonen, decoraties en lettertypes kiezen. Ook kun je kiezen om zelf een foto te uploaden.

Persoonlijk vind ik het heel herkenbaar als je een foto of afbeelding gebruikt waar jij echt achter staat. Het is tenslotte wel jóúw visitekaartje en dat moet in één oogopslag duidelijk zijn!

Zelfgemaakte kaarten om te versturen

Natuurlijk kun je niet alleen visitekaartjes laten drukken online. Denk ook maar eens aan eens aan het laten drukken van flyers, brochures of foto’s. Zelf vind ik het maar wat leuk om kaarten te versturen en te ontvangen via traditionele post. Ik merk dat ik dit eigenlijk veel te weinig doe. Ik kan uren in de winkel zoeken naar dé perfecte wenskaart voor die ene persoon. Maar om het écht persoonlijk te maken, kun je er ook voor kiezen om zelf eens kaarten te laten drukken online!

Ook bij het kaarten drukken kun je eenvoudig gebruik maken van de online editor van Studentendrukwerk. Maak weer eens gebruik van het versturen van uitnodigingen via de post als je een feestje wilt houden. Dat is toch veel leuker dan online een uitnodiging krijgen?

Verstuur jij weleens traditionele post?

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post