boek van fourth wing en nintendo switch game super mario bros wonder

Mijn entertainment challenges voor 2024!

Net als voorgaande jaren wil ik ook dit jaar een aantal entertainment challenges voor mezelf opzetten. Ik vind het altijd superleuk om aan het einde van het jaar hierop terug te kijken. Vandaag kijken we terug op 2023, al heb ik het niet heel goed bijgehouden door de komst van ons zoontje Logan. Ik probeerde het hier en daar wel een beetje bij te houden, maar was er zeker niet actief mee bezig.

Statistieken Entertainment Challenges 2023

Zoals ik hierboven al vermeld had, was ik niet heel actief bezig met mijn entertainment challenges van 2023. Ik had namelijk geen idee waar ik allemaal aan toe zou komen wanneer de kleine er eenmaal zou zijn. Tevens viel ik tijdens mijn zwangerschap elke keer weer in slaap als ik een film opzette. Ik heb letterlijk maar 3 films afgekeken in 2023, waarvan 2 aan het einde van het jaar in de bioscoop.

Series heb ik echter wel kunnen bingewatchen. Tijdens iedere voeding zette ik weer een nieuwe aflevering op waarna Logan regelmatig in slaap viel op mijn schoot. Ik heb bijvoorbeeld Supernatural na al die jaren eindelijk afgekeken! En in de kraamperiode sliep Logan ook ontzettend veel. Ook had ik een aardige periode nodig om weer op te knappen na de bevalling. Daardoor heb ik ook veel tijd op de bank doorgebracht met Final Fantasy XVI op de PlayStation 5.”

Met het lezen van boeken was ik wel goed op dreef. Tegenwoordig lees ik iedere avond voor het slapen gaan een paar hoofdstukken. Tijdens mijn zwangerschap heb ik zelfs nog veel audioboeken geluisterd tijdens het verven van de babykamer.

Nieuwe Entertainment Challenges voor 2024

In 2024 wil ik graag meer gaan lezen. Er zijn zó ontzettend veel leuke boeken uit momenteel.En als ik elke avond even lees voordat ik ga slapen, geeft dit echt een boost aan mijn reading challenge. Dat merkte ik het afgelopen jaar wel! Daarom heb ik mijn reading challenge op 50 boeken gezet dit jaar. Graphic novels en manga’s tellen uiteraard ook mee! Alle kinderboeken die ik aan Logan voorlees, die tel ik dan weer niet mee.

Het aantal series dat ik wil kijken, zet ik op 5. Ik heb namelijk echt geen idéé welke toffe series er dit jaar allemaal uit gaan komen. Vorig jaar heb ik dit dus ruimschoots gehaald door al die seizoenen van Supernatural te kijken. Mijn film challenge zet ik dit jaar op 15, omdat er gewoon nog zoveel films zijn die ik wil kijken. Want hallo – ik heb Guardians of the Galaxy Vol. 3 nog niet eens gezien met CHRIS PRATT. Dit kan écht niet.

Het aantal games dat ik wil spelen, laat ik op 10 staan. Met de meeste games die ik speel ben ik zo’n 40 uur bezig. Ook speel ik heel vaak MMO’s (Massive Multiplayer Online) en die kun je eigenlijk nooit echt uitspelen!

Heb jij challenges voor jezelf opgezet dit jaar?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post