Lobsters Book Tag

LobstersBookTagBanner

Joost tagde me laatst om ook de Lobster Book Tag in te vullen. Ik vond het een erg leuke tag, dus natuurlijk heb ik hem ook ingevuld ;D

Zelf heb ik het boek Lobsters natuurlijk ook gelezen, dus ik snap waar de vragen over gaan :3 Een heerlijk, awkward verhaal! Als je benieuwd bent naar mijn recensie, kun je die hier vinden. Nu op naar de tag!

1. Freddie: Een boek dat qua uiterlijk niet overeenkomt met de inhoud van het boek (mag positief of negatief ingevuld worden).
Fire and Flood – ik snap die veer gewoon niet op de voorkant. Ik vind het echt totaal niet bij het verhaal passen. Of heb ik iets gemist wat ik me niet meer kan herinneren :’D Dus ja, die cover had wel een stuk sterker gemogen als je het mij vraagt.

IMG_3536_2

2. Hot Ribena: Een boek dat niemand geweldig vindt, maar jij echt het einde vindt!
Oeh, jeetje, laat me even denken… Ik weet wel dat veel mensen Shiver van Maggie Stiefvater niet zo leuk vonden, terwijl ik die juist echt heel leuk vond :3

3. Lobster: Als je een karakter uit een boek kon kiezen die jouw lobster is en voor eeuwig bij je zou blijven, wie zal dat dan zijn?
Is er een boek geschreven over Chris Pratt? *Gaat research doen* Zie ik daar een biografie boek over Chris Pratt? Ja? Jaaaa! There we go, ik heb mijn lobster gevonden ;D …En nu moet ik dat boek gewoon hebben. Ik moet hem al helemaal hebben als er een hoop foto’s in staan. Jup~

4. Carmen: Een boek waarbij je eerst een sterk gevoel tegen had, maar uiteindelijk prachtig vond toen je het las.
Over de Grens. van Katie McGary. Dit boek kreeg ik opgestuurd van Uitgeverij Harper Collins en ik dacht echt van; jeee, wat hebben ze me nu toch gestuurd :’D Maar ik was echt omvergeblazen door het verhaal. Een stuk sterker dan ik in de eerste instantie had gedacht.

IMG_5946_2

5. Ham / Sannah: Je favoriete book ship (boekenkoppel) allertijden.
Ron en Hermione <3 Ik vind ze gewoon zo lief en leuk samen πŸ˜€ 6. Robin: Griffoendor, Ravenklauw, Huffelpuf of Zwadderich?
Na heel veel verschillende testen gedaan te hebben, werd ik telkens ingedeeld bij Griffoendor. Ik denk dat ik net zoals Ron ben; een beetje derpy, niet echt dapper maar als puntje bij paaltje komt dan toch weer wel (geheel per ongeluk waarschijnlijk) en ik heb weer heel veel voor mijn vrienden over.

1ea24d28-a960-4a00-832e-488391d0a8d3

7. ”One for all and all for me”: Een boek waar je van houdt waarin een vriendschap een belangrijke rol speelt.
De Harry Potter boeken natuurlijk! Welke vriendschap is nou mooier dan die van Harry, Ron en Hermione?

8. Een boek dat zo buiten jouw straatje valt maar wat je uiteindelijk toch enorm kon waarderen.
Het Meisje met Alle Gaven – een psychologische thriller. Ik had nog nooit eerder een thriller gelezen maar ik ben echt verliefd geworden op dat boek! Het is zo goed en spannend en nu wil ik meer thrillers lezen ;D

IMG_5882_2

Bij deze wil ik de tag dan ook graag doorgeven aan de meiden van Booknuts, Annabel van Het leven van een Boekenworm en Jaike van Despicable Books. Succes!

7 Comments

 • Booknuts

  August 21, 2015 at 11:08 am

  Leuke vragen en bedankt voor het taggen! We gaan hem binnenkort invullen!

 • Joost (NerdyGeekyFanboy)

  August 21, 2015 at 11:14 am

  Leuke antwoorden! πŸ™‚ Volgens mij kwam die veer wel voor in het boek, volgens mij had ze die eens in haar haar gestopt? Ik ben het ook even vergeten maar volgens mij kwam hij er wel in voor :’)

  1. Lieke

   August 24, 2015 at 11:57 am

   Ik weet het ook echt niet meer :’D Misschien maar eens een keer herlezen~

 • Annabel

  August 21, 2015 at 7:47 pm

  Echt leuke vragen! ik ga hier eens heel goed over nadenken haha.

 • DQ

  August 22, 2015 at 12:13 am

  Wat een leuke tag! Fire & Flood wil ik ook echt nog lezen. X

 • Eline

  August 22, 2015 at 1:37 pm

  Aaaaah, wat super leuk! Die veer was wel genoemd (Fire&Flood is echt een van mijn favoriete boeken) maar best wel onderontwikkeld. Misschien moeten we Victoria Scott daar eens om uitleg over vragen xD.
  Vet leuk ingevuld verder! Iedereen tagged ook weer zo veel mensen, ik heb het nog druk met ze allemaal lezen! πŸ˜€

  1. Lieke

   August 24, 2015 at 11:58 am

   Ahaa, thanks! Ik moet hem echt een keer gaan herlezen want ik ben het alweer vergeten ^^”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post