Funko Pop! Viserion

Al eerder heb ik een blogpost geschreven over de Daenerys Targaryen Vinyl POP! Figurine, en nu is het de beurt aan haar draak, Viserion!

IMG_4342_2

Je hebt hem waarschijnlijk al voorbij zien komen in mijn november Shoplog – Viserion kocht ik namelijk op de dag dat ik naar het Best of YA Event ben geweest. Vandaag wil ik de figurine eens wat beter in beeld brengen, zodat je ook de details kunt zien van deze schattige figurine!

IMG_4344_2

IMG_4345_2

Laat ik maar beginnen met de verpakking waarin Viserion in komt – hij is zo leuk! Maar alle Funko POP! Figurine doosjes vind ik zo leuk. Ik vind het design echt super want het valt altijd zo op als je ze ergens ziet liggen. Het doosje heb ik dan ook nog bewaard, omdat ik het zonder vind om weg te gooien ^^” En het kan altijd nog van pas komen, toch?

IMG_4336_2

IMG_4337_2

De volledige voor -en achterkant in beeld. Ik vind de details van de drakenschubben echt wel een leuke toevoeging, ik denk dat hij anders veel te kaal was geweest omdat er al niet zoveel kleur in zit. De voorkant vind ik er voorderest gewoon goed uitzien, maar de achterkant… oei, die is wat minder netjes afgewerkt. Laten we nog wat verder inzoomen!

IMG_4332_2

De kop van Viserion ziet er gewoon goed uit. Er zit alleen een klein zwart stipje naast z’n ene oog. Achja~

IMG_4338_2

Hier zie je dat z’n kop niet mooi doorloopt aan zijn lichaam – jammer! Maar gelukkig zie je hier niks van als hij gewoon op ooghoogte staat.

IMG_4339_2

De manier waarop de vleugels en de staart aan het lichaam zijn gemaakt, vind ik ook niet echt al te netjes gedaan. Het sluit gewoon niet mooi aan.

IMG_4331_2

Zoals je kunt lezen heb ik wel een paar op -en aanmerkingen over deze Funko POP! Figurine. Nu komt er ook nog eens bij dat ik de mijne niet eens plat kan neerzetten, omdat zijn staart onder zijn poten uitkomt (moeilijk uit te leggen, maar het komt erop neer dat als ik hem neerzet, dat hij half scheef staat omdat hij met de ene kant op zijn staart leunt en de andere op zijn poot). Op de foto’s zie je dit niet omdat ik hem op een ophoging heb gezet zodat zijn staart daar overheen valt.

Maar toch vind ik zijn kop zoooo cute~

Welke Funko POP! Figurine zou jij graag in je bezit willen hebben?

4 Comments

 • Renée

  January 28, 2015 at 8:30 pm

  Ik kende deze figuurtjes helemaal niet, maar ze zien er wel leuk uit. Al vind ik het een beetje raar dat ie niet recht neer te zetten is, lijkt me toch dat ze daar juist rekening mee zouden moeten houden.

 • Lies

  January 28, 2015 at 9:16 pm

  Wat ziet die er leuk uit! Wel jammer dat je hem niet normaal neer kan zetten door de staart.

 • tamara

  January 28, 2015 at 10:29 pm

  ik ben dol op de serie Buffy the Vampire Slayer en wil graag die hebben vooral die van Buffy

 • Zwartraafje

  January 29, 2015 at 2:56 pm

  Oops, ik ben eventjes op hun site gaan kijken en kan je nu meteen een hele lijst bezorgen in plaats van ééntje. Lumiere, Maleficient, Dancing Groot !, Loki, Genie, Despicable Me: Fire Alarm, Edward Scissorhands, … Die van Star Wars ga ik eens een keertje opzoeken, daar zitten er wel enkele tussen die ik voor mijn echtgenoot zou kunnen kopen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post