Shoplog! (Jan 2015)

Shoplog29Banner

Yaay, shoplog tijd! Ik heb niet super veel gekocht afgelopen maand eigenlijk; meer wat kleine dingetjes en vooral een aantal dingen om mee te bakken.

Laat ik maar beginnen met wat bakspulletjes dan!

IMG_4556_2

Ik kocht deze witte fondant. Ik ben van plan Thorin’s map te maken – wish me luck. Ik wil de fondant dan over die cakevorm in de vorm van een boek leggen – die ene die ik voor kerst had gekregen. Ik heb ook zo’n eetbare, zwarte stift gekocht waarmee ik wat preciezer kan werken (die ben ik vergeten op de foto te zetten nu ik er zo aan denk).

IMG_4561_2

Omdat het handig is om een extra cakepop standaard te hebben! Je maakt al snel veel te veel van die dingen.

IMG_4559_2

Dit is van dat gekleurde icing in een tubetje. Er zaten ook verschillende dopjes bij die je erop kunt draaien – handig!

IMG_4552_2

Decoratie sprinkles! Hartjes enzo~

IMG_4558_2

Een super handig pannetje om chocola au bain-marie in te smelten! Ik ben nogal een grote kluns en zelf chocolate au bain-marie smelten gaat bij mij fout. Maar met dit moet het lukken – hoop ik! Nahh, vast wel, hier zit namelijk een handig steeltje aan zodat ik m’n handen niet verbrand ;D

IMG_4562_2

De Olaz gezichtsscrub en tonic waren in de aanbieding dus ik kocht ze beide. Ik had nog nooit eerder een tonic gebruikt dus ik was eigenlijk wel benieuwd wat het deed. Het haalt namelijk het extra vuil van je gezicht af, maar bij mij zit er altijd amper wat op het watje. Ach, het voelt wel frist aan ๐Ÿ˜€

IMG_4546_2

Magiiiic! Afgelopen week is er een nieuwe set uitgekomen en ik wilde wel weer eens een intro pack kopen. Deze sprak me het meeste aan en de deckbox vond ik ook wel heel cool!

En nu nog wat boeken! En geloof het of niet; ik heb maar twee boeken gekocht in januari. Jawel; twee! De andere twee heb ik namelijk gewonnen ๐Ÿ˜€ (En ik wilde natuurlijk nog wel veel meer boeken kopen, maar ik heb mezelf ingehouden, whoo!)

IMG_4549_2

IMG_4550_2

Kroonz en Amber heb ik beide gewonnen. Ze zijn beide van Nederlandse auteurs – ik ben heel benieuwd!

IMG_4547_2

Ik was zo benieuwd naar Me, Earl and the Dying Girl dat ik heb in december ik mijn winkelwagentje gegooid heb op The Book Depository en ergens in januari viel ‘ie dus op de mat ๐Ÿ˜€ De cover vind ik trouwens echt geweldig ^^

IMG_4548_2

En als laatste kocht ik Unhingd van A.G. Howard. Ik heb het eerste deel nog niet gelezen, maar ik kon het niet laten want hij was redelijk goedkoop op bol.com ^^

Verder heb ik nog een vestje gekocht en een sjaal en een joggingsbroek – voor pilates! – maar die ben ik vergeten op de foto te zetten ^^”

8 Comments

 • Amanda

  January 30, 2015 at 9:40 pm

  Haha veel succes met Thorin’s map! Ik ben benieuwd naar het eindresultaat ๐Ÿ™‚

  1. Lieke

   February 3, 2015 at 11:56 am

   Bedankt! En ik ook :’D

 • Joost (NerdyGeekyFanboy)

  January 31, 2015 at 11:19 am

  Ik ben heel benieuwd naar je recensie ver Me, Earl and the Dying Girl, dit boek lijkt me wel leuk en zou ik wel graag willen lezen ๐Ÿ™‚

  1. Lieke

   February 3, 2015 at 11:56 am

   Ik probeer hem zo snel mogelijk te lezen!

 • Anneke

  February 1, 2015 at 11:02 am

  Ik vind de cover van Kroonsz zo eng.

  1. Lieke

   February 3, 2015 at 11:56 am

   Hahaha, ja… ik ook eigenlijk best wel xD

 • Zwartraafje

  February 2, 2015 at 12:17 pm

  Die laatste twee boeken zijn zo mooi! Je zou ze al bijna enkel omwille van hun cover willen kopen. Wel leuk trouwens dat je steeds meer met cake -en taartdecoratie bezig bent. Bij mij is dat zo’n beetje verdwenen. Ik bak nog veel, maar het versieren doe ik niet echt meer.

  1. Lieke

   February 3, 2015 at 11:58 am

   Die covers zijn inderdaad echt zo mooi! En ik vind het ook leuk om te doen, dat cake -en taartdecoratie gedoe (alleen als het lukt :P). Jammer dat je het zelf niet zo vaak meer doet D:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post