FAVORITE SONGS! (Januari 2015)

MuziekFavorietenJanuari

Het is weer tijd om mijn favoriete nummer van de afgelopen maand op een rijtje te zetten! Wie weet zit er ook wel iets voor jou tussen ;D

PVRIS – My House

Een tijdje terug had ik een random Spotify playlist aangezet en toen kwam onder andere ook dit nummer voorbij. Ik vond hem echt super leuk en heb hem dan ook onthouden πŸ˜€

The Pretty Reckless – Make Me Wanna Die

Van dit nummer had ik al eerder gehoord, maar ik was er eigenlijk nooit zo’n fan van. Totdat ik hem laatst weer eens opzocht – en hij is stiekem toch wel heel awesome ;D

Flyleaf – Fire, Fire

Fire, Fire is nog met de oude zangeres Lacey en haar stem vind ik echt geweldig en heel apart!

Flyleaf – Set Me On Fire

Hier heeft de band een nieuwe zangeres – en ook haar stem vind ik echt heel goed! Misschien niet zo apart als Lacey’s stem, maar wel erg gaaf :3 Dit nummer is dan ook geweldig <3

Fall Out Boy – Young Volcanoes

Ik zat constant met het nummer Thanks For the Memories van Fall Out Boy in m’n hoofd en het was alweer een hele lange tijd dat ik naar deze band heb geluisterd. Toen zag ik op Spotify albums van hun die ik nog nooit gehoord had – oepsie ^^”

Evynne Hollens – Let It Go

Afgelopen week heb ik dan eindelijk de film Frozen gekeken – en ik vond hem super leuk! Ik zit constant met de liedjes in m’n hoofd en ben ze zelfs Let It Go en Do You Wanna Buil A Snowman aan het oefenen op keyboard, hehe ^^ Let It Go is wel lastig, maar die andere gaat best goed πŸ˜€ En ik vind Evynne’s stem eigenlijk wel mooier dan het origineel.

Welk nummer kunnen jullie me echt aanraden?

4 Comments

 • Joost (NerdyGeekyFanboy)

  February 1, 2015 at 12:58 pm

  Leuke lijst! De laatste tijd luister ik vaak naar het nieuwe album van Fall Out Boy (alle nummers vind ik vet!) en nu ook naar Shots van Imagine Dragons. De eerste keer vond ik Shots niks, maar ik begin hem steeds leuker te vinden!

  1. Lieke

   February 3, 2015 at 11:54 am

   Shots ken ik nog niet – ik ga hem meteen even luisteren πŸ˜€

 • Lies

  February 1, 2015 at 6:32 pm

  Zelf ken ik alleen Let it go en blijf de film ook geweldig vinden. De rest van de liedjes vind ik ook erg goed klinken!

  1. Lieke

   February 3, 2015 at 11:55 am

   Jaaa, Frozen is zo leuk <3

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post