Funko Pop! Daenerys Targaryen

Funko Vinyl Pop! Figures ;D Ik vind ze echt mega schattig en ik zou ze het liefst allemaal willen hebben ^^” Vandaag ga ik mijn allereerste Pop! Figure eens in het zonnetje zetten!

IMG_4316_2

Een tijdje terug zag je haar al voorbij komen in mijn oktober Shoplog. Ik heb deze Daenerys figurine namelijk gekocht op Facts, wat plaatsvond in oktober. Ik wil haar graag een beetje van dichtbij laten zien, zodat alle details goed in beeld komen. Ook wil ik het hebben over hoe de figurine geverfd is – want op sommige plaatsen is het niet zo heel netjes gedaan, helaas.

IMG_4309_2

IMG_4310_2

Allereerst het doosje – deze is zo leuk! Nu moet ik zeggen dat ik wel vaak doosjes bewaar waar ik eigenlijk helemaal niks aan heb, maar goed ^^” De doosjes van Funko Pop! zijn dan ook zeker wel de moeite waard om te bewaren vind ik zelf.

IMG_4319_2

Hier zie je een close-up van het hoofdje. Bij mijn Daenerys zit er namelijk wat grijze verf over haar voorhoofd heen. Niet dat je dit super goed ziet hoor (op de foto al helemaal niet), maar het is toch wel een beetje jammer.

IMG_4324_2

Hier kun je wel goed zien dat het draakje wat groene verf mist op zijn staart.

IMG_4323_2

De achterkant van Deanerys! Ik vind de details zoals het vlechtje echt heel erg mooi gedaan. En de streepjes in het haar geven ook iets extra’s. Helaas zit er bij het bovenste stiekje, een dikke bruine klodder verf ernaast ._. Je ziet het nu niet heel goed, maar als ik hem een stukje draai valt het wel goed op. Maar dit is de achterkant – die je toch al niet ziet – dus het maakt eigenlijk niet zoveel uit.

IMG_4328_2

Een close-up van de voorkant van het lichaam. Ik vind de kleding super netjes geverfd en daar heb ik ook niks op aan te merken. De handschoentjes die ze aanheeft zijn ook een leuk extraatje! Alleen het draakje is dus wat slordig afgewerkt. Maar ik vind het wel een hele leuke toevoeging voor de Daenerys Pop! Figure :3

IMG_4330_2

Een close-up van de achterkant van het lichaam mag dan ook niet ontbreken. Ik heb hier niks op aan te merken – het ziet er gewoon goed uit!

Nu volgen er nog wat extra foto’s, want ja, ik had er gewoon te veel gemaakt en het oog wil ook wat natuurlijk!

IMG_4314_2

IMG_4325_2

IMG_4326_2

Al met al ben ik erg tevreden over deze Daenerys Pop! Figure! Je kunt zo zien dat zij het is. Verder vind ik wel dat ze iets meer aandacht hadden mogen besteden aan het verfwerk – op sommige plekken is dit niet zo netjes helaas. Maar toch – ze is zo cuuuuute~

10 Comments

 • Martine

  December 17, 2014 at 11:39 am

  Nuwillikookeenpopfigure D:

  Deze van Daenarys is wel heel schattig!

  1. Lieke

   December 17, 2014 at 12:09 pm

   Jaaa, snel kopen dan jongeuh D: We moeten onze jacht op Sam en Dean weer voortzetten op Dutch Comic Con of zo xD

 • Joanydvv

  December 17, 2014 at 1:39 pm

  Ik heb een Jon Snow figuurtje en daarbij is de verf ook her en der een beetje uitgelopen. Desondanks vind ik ze stuk voor stuk onweerstaanbaar deze figuurtjes. Ik vind vooral de Disney poppetjes zoooo schattig ๐Ÿ™‚

  1. Lieke

   December 17, 2014 at 8:39 pm

   Jaaa, die Disney poppetjes zijn echt zo cute ._. <3

 • Emmy

  December 17, 2014 at 7:14 pm

  Ik heb ook de Jon maar wil er meer! Merida, Dean en ooit een Oberyn. ZE ZIJN ZO GAAF!

  1. Lieke

   December 17, 2014 at 8:39 pm

   Meer, meer! Je kan nooit genoeg Pop! Figures hebben ๐Ÿ˜€

 • tamara

  December 17, 2014 at 10:06 pm

  ik heb er geen maar wil er nu een hebben. ik aas vooral op die van buffy maar heb geen idee waar ik ze kan kopen. en wil ze liever niet online kopen

 • Lies

  December 17, 2014 at 11:50 pm

  Ik had dit eigenlijk nog nooit gezien, maar wat ziet ze er leuk uit! Vooral het haar vind ik erg leuk en het draakje op de hand.

 • Rachel Kromdijk

  February 8, 2016 at 1:29 pm

  Nikkietutorials is ook helemaal verslaafd aan deze items haha! super leuk!

 • – Funko Pop! Viserion |

  March 23, 2016 at 3:08 pm

  […] eerder heb ik een blogpost geschreven over de Daenerys Targaryen Vinyl POP! Figurine, en nu is het de beurt aan haar draak, […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post