Collective Haul – Juli 2015

2015CollectiveHaulJuliBanner

Ik merkte dat ik helemaal geen juni Collective Haul online had gezet D: Nu heb ik ook amper wat gekocht in juni (alleen Final Fantasy XIV Heavensward denk ik) dus ik denk dat het daardoor kwam. Anyways~ kijkt maar mee wat ik zoal gekocht en gekregen heb ik juli!

IMG_6316_2

Bij de Toy Champ keek ik echt m’n ogen uit – damn, daar hebben ze veel Frozen spullen! Ik zag deze mok en vond hem wel heel leuk 😀 Nu heb ik alvast een nieuwe mok om te gebruiken wanneer ik ga samenwonen (begin september! Ik zal er nog een persoonlijk blogje over schrijven trouwens~)

IMG_6317_2

Olaf PEZ! Dit was echt een impuls koopje. Ik stond bij de kassa van het Kruidvat, zag Olaf staan, pakte hem, en voor ik het wist ging hij mee naar huis en had ik de snoepjes binnen een dag op C: Ik vind het alleen een beetje jammer dat hij geen haar heeft.

IMG_6320_2

Frozen pennen! Deze laat ik ook nog even ingepakt zitten. Zo hebben we alvast hele gave pennen (Dennis denkt hier sowieso anders over :’D) voor in on appartementje! Nu moet ik alleen nog een Frozen pennenhouder hebben of zoiets~

IMG_6322_2

Deze minion kreeg ik van Dennis <3 Hij had hem gewonnen op de Tilburgse kermis uit zo'n grijp automaat 😀 IMG_6324_2

Grote Collector’s Edition doos van Final Fantasy XIV: Heavensward!

IMG_6327_2

Ik kon het niet laten – ik heb toch maar weer een abonnement genomen op de Aniway. Ik had eerder mijn abonnement opgezegd, maar stiekem mistte ik dit tijdschrift toch wel.

IMG_6328_2

Ik heb echt geen één boek gekocht de afgelopen twee maanden – geen één D: Wel kreeg ik een aantal recensie exemplaren zoals Ik ben Pusheen de Poes van BBNC Uitgevers! Super schattig boekje trouwens :3

IMG_6329_2

Van Blossom Books mocht ik het boek Lobsters ontvangen! Super grappig en luchtig zomerboek~

IMG_6330_2

Van Xander Uitgevers ontving ik het boek Ja, ik wil niet! van Eliza Kennedy. Het leek me echt een heel leuk boek maar helaas was het niet echt mijn ding.

IMG_6331_2

Uitgeverij Harper Collins stuurde me het boek Pupil van Julie Kagawa. Dit boek lijkt me zó gaaf! Ik kan niet wachten om erin te beginnen.

IMG_6333_2

En als laatste mocht ik van A.W. Bruna De Vijfde Golf en De Oneindige Zee nog ontvangen! Deze serie lijkt me ook heel erg vet.

Ook kreeg ik nog een recensie exemplaar van Pindakaas en Sushi 2 van Uitgeverij Leeuwenhart. Van Martine kreeg ik nog een Minions 3D bril en zelf kocht ik nog een Jurassic World T-shirt – deze ben ik allemaal vergeten op de foto te zetten D:

Heb jij nog wat leuks gekocht in juli?

7 Comments

 • zwartraafje

  August 7, 2015 at 5:32 pm

  Goh mijn geheugen is zo’n ramp hé én juli lijkt alweer zo ver weg. Wel was ik jarig aan het begin van de maand én ik kreeg twee boeken cadeau (nu nog de tijd om ze te lezen), later bestelde ik 12 boeken met een deel van mijn verjaardagsbudget (die kwamen deze week toe) én ik ben ongeduldig aan het wachten tot ik de Funko Dolls van Harry, Ron en Hermione kan kopen. Ik denk dat ik de Quidditch versie van Harry wil.

  1. Lieke

   August 7, 2015 at 6:16 pm

   Haha, wow jij kan weer even voorruit met lezen! Die Funko Dolls van Harry Potter zijn zooooo leuk ja! Ik wil ze ook, haha :p

 • Annabel

  August 7, 2015 at 6:59 pm

  Frozen! Hier woont oom een kleine Frozen fan in huis.

 • diana

  August 7, 2015 at 7:08 pm

  Leuke spullen heb je weer gekocht! Ik heb geloof ik helemaal niets gekocht dezr maand. Behalve de anyway. 🙂
  En btw leuk dat je gaat samenwonen! Waat ga je heen verhuizen??

 • Joost (NerdyGeekyFanboy)

  August 7, 2015 at 10:26 pm

  Wat een leuke spullen zeg! De Vijfde Golf is erg gaaf en ik wil ook een abonnement op Aniway, haha 😀

 • Lies | Louwerke

  August 8, 2015 at 11:14 pm

  Oeeeeh, alle boeken! Ben benieuwd naar wat je er van vind! En wat is Dennis toch een Charmeur, met z’n minion. 😉

 • Angela

  August 12, 2015 at 12:07 am

  We zijn alweer halverwege Augustus, maar ik heb vorige maand de Labyrintrenner-files gekocht en Niet te filmen!
  Misschien ben ik een beetje boekenverslaafd… Het is een wonder dat ik deze maand nog geen boeken heb gekocht.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post