TTT: Top 10 boeken die ik op de gok heb gekozen

Top10Opdegok

Ik doe het niet vaak – boeken op de gok kopen. Maar toch heb ik er een aantal in de kast staan die ik gekocht heb omdat de cover of de samenvatting me aansprak. De meeste die in dit rijtje voorkomen heb ik ook gekocht voordat ik bekend werd met het hele blogwereldje. Er kwam eigenlijk nooit in me op om een recensie op te zoeken. Andere boeken die ik niet op de gok kocht (voordat ik bekend werd met het hele blogwereldje), waren aanraders van vriendinnen. Maar tegenwoordig lees ik negen van de tien keer toch wel een recensie voordat ik een boek aanschaf!

IMG_6313_2

01. Zombies Don’t Cry – Rusty Fischer
Dit boek kocht ik in een winkeltje in Amsterdam. Ik wilde graag meer zombie boeken lezen en ik was hier wel benieuwd naar. De cover sprak me niet echt aan eigenlijk, maar de samenvatting klonk wel interessant. Nog niet gelezen overigens!

02. Shiver – Maggie Stiefvater
Shiver kocht ik in mijn ‘Twilight fase’. Het ging over weerwolven en ik was helemaal weg van de weerwolven in de Twilight saga. De cover viel me gelijk op en volgens mij kocht ik dit boek in Tilburg bij de Selexyz.

03. Middernacht: Eerst boek ~ Gabrielle – Lara Adrian
Ik was op weg naar school en ik moest nog even een pakketje posten. In de winkel zag ik dit boek liggen. Hij was redelijk cheap dus ik kocht hem. Helaas vond ik hem niet zo geweldig!

04. The Golden Key Chronicles – AJ Nuest
Dit zijn echt vier boeken in één of zo, haha! Ik kocht dit boek tijdens een Book Depository uitverkoop! Geen idee wat ik er van kan verwachten.

05. The Blessed – Tonya Hurley
Ik denk dat een hoop mensen dit boek ook wel gekocht hebben op het Boekenfestijn voor de prachtig cover! Ik ben er zelf ook één van *raises hand*

06. Fight Club – Chuck Palahniuk
Bij de V&D was het een keer twee halen, één betalen. Ik wist niet goed wat ik als tweede boek moest nemen, maar toen viel mijn oog ineens op Fight Club. De film vond ik echt heel gaaf, dus ik ben benieuwd naar het boek!

07. Bezwering – Kelley Armstrong
Ik ben erg blij dat ik dit boek op de gok heb gekocht want ik was er helemaal weg van!

08. Marked – P.C. and Kristin Cast
Oh, wauw. Dit boek kocht ik jaaaaaren geleden op bol en ik heb het nog steeds niet gelezen *shame on me* Ik kocht Marked tegelijkertijd met Bezwering.

09. Nightshade – Andrea Cremer
Dit boek gaat over weerwolven dus ik vond dat ik het moest hebben. Ook nog niet gelezen trouwens D: Maar deze serie lijkt me nog steeds wel heel leuk!

10. Sevenster – Alexandra Penrhyn Lowe
Sevenster zag ik een keer in de plaatselijke boekhandel staan. De samenvatting kwam misschien iets of wat kinderachtig over, maar het was goedkoop dus ik nam het mee :’D

Wat is het laatste boek wat jij op de gok hebt gekozen?

7 Comments

 • Marcia

  August 6, 2015 at 11:28 am

  Zombies don’t cry klinkt echt heel tof! Dat boek wil ik ook op de gok kopen 😉

 • Jacoline

  August 6, 2015 at 5:58 pm

  Het laatste boek dat ik op de gok heb gekocht is volgens mij De dag dat alles anders werd van Jennifer Castle. Dit boek lag heel goedkoop bij de boekenwinkel en op zich klinkt het oké, maar geen boek waar ik verder veel over weet, dus ik hoop dat het niet tegenvalt.

 • Annabel

  August 6, 2015 at 8:33 pm

  Ik heb zombies don’t cry ook in mijn boekenkast staan.

 • zwartraafje

  August 6, 2015 at 8:41 pm

  Nachtschade is leuk hoor. Ik heb de hele trilogie recent gelezen. Vrij kort achter elkaar trouwens.

 • diana

  August 7, 2015 at 7:13 pm

  Binnenkort ga ik weer naar het boekenfestijn in Utrecht dus danzal ik weer met een aantal op de gok gekochte boeken thuis komen. De laatste gekochte boeken zijn geloif ik de boeken van Neil Gaiman, bij de Action.

 • Ilse

  August 10, 2015 at 12:03 pm

  Shiver. <3

 • Rowan

  August 10, 2015 at 10:41 pm

  Haha, wat grappig. Ik kocht Huiver (Shiver) ook op de gok! Maar dan via Facebook. Ik vond het echt een heel leuk boek en heb er laatst nog een recensie over geschreven 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post