Ik ben Pusheen de poes – Claire Belton

PusheenBanner

Ze luistert naar de naam Pusheen, maar ze komt ook als je ‘ijs’ of ‘koekjes’ roept. Wie dit boek over de schattigste poes op de planeet openslaat, wordt spontaan verliefd op Pusheen. Ze staat te popelen om jou alles over haar leven te vertellen!

IMG_6148_2

Wie is Pusheen?

Pusheen is de bekendste poes van het hele internet. Ze is een ware internet sensatie voor zowel jong als oud. Ze is ook heel bekend op Social Media want zo kun je bijvoorbeeld via Facebook allemaal Pusheen stickers naar vrienden versturen, om hun dag een beetje op te vrolijken. Want wie wordt er nou niet blij van Pusheen?

Ook wordt er een hoop merchandise verkocht van Pusheen van zowel knuffels als T-shirts, notitieboekjes, stickers en nog veel en veel meer! En nu is er dan ook dit boekje in het Nederlands verschenen wat geheel in het teken staat van deze super schattige poes!

IMG_6150_2

In dit kleine cadeauboekje van maar liefst 175 pagina’s worden er een hoop dingen over Pusheen vertelt door middel van illustraties en een klein beetje tekst. Je kunt er onder andere in terug vinden wie Pusheen is, hoe je moet leven, wat Pusheen’s lievelings eten is, wat je zoal over katten hoort te weten, je maakt kennis met Pusheen’s zusje Stormy en je krijgt te zien hoe een jaar uit het leven van Pusheen eruit ziet!

IMG_6153_2

Dit boekje is echt een must have voor iedere Pusheen fan en het ideale cadeauboekje. Ik weet zeker dat het bij iedereen een glimlach op zijn/haar gezicht tovert bij het uitpakken van dit cadeautje. Er komen een hoop herkenbare elementen in voor die niet alleen mensen die een kat hebben begrijpen, maar die ook gewoon in het dagelijkse leven voor komen – met of zonder kat in huis.

IMG_6154_2

^ Dit lijkt sprekend op mijn weekend trouwens~

Graag wil ik BBNC Uitgevers nogmaals bedanken voor dit recensie exemplaar!

Titel: Ik ben Pusheen de poes | Originele titel: I am Pusheen the cat | Auteur: Claire Belton | Uitgeverij: BBNC Uitgevers | Genre: Cadeauboek, Comedy, Illustrations | Pagina’s: 175 | ISBN: 9789045317953 | Waardering: ★★★★&#9734

Koop bij bol.com

1 Comments

  • Elisa

    July 18, 2015 at 8:23 pm

    ooh i want ๐Ÿ˜€

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post