Collective Haul – Februari 2016

Wow, ik heb best veel gekocht en gekregen in februari! Ik kocht zelf maar รฉรฉn boek en ik kocht een aantal knutselspulletjes want ik wil weer creatief bezig gaan zijn o/ Ik heb namelijk een erg vet idee in m’n hoofd zitten dus ik ben heel benieuwd of ik dit ooit goed kan gaan uitwerken. Anyways~ Op naar alle spulletjes ;D

IMG_7962_2

Het is erg lastig om te beslissen welk boek ik wel/niet moet kopen tegenwoordig want ik moet me houden aan de 3 lezen = 1 kopen challenge D: Tot nu toe is dat goed gelukt want het enige boek wat ik tot nu toe gekocht heb ik dit prachtige exemplaar van Peter Pan! En ik mag alweer een nieuw boek gaan kopen, maar ik weet dus niet welke. Misschien dat ik het wel opspaar en er een boxset voor ga kopen~

IMG_7964_2

Van L.S. Amsterdam kreeg ik dit mooie exemplaar van Liefdesbrieven aan de Sterren omdat ik een recensie online had gezet van de bind-up die we toen kregen tijdens het VIB YA Event.

IMG_7966_2

Als groot Frozen fan, kreeg ik ook een exemplaar opgestuurd van Een Frozen Hart van Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum!

IMG_7967_2

Dit pakketje was een verrassing! Van Harper Collins kreeg ik Witheet van Jennifer L. Armentrout. Ik ben echt heel benieuwd naar dit boek want ik heb hele goede dingen gehoord over de auteur!

IMG_7968_2

A.W. Bruna dacht wel dat het boek Vuurpreek iets voor mij zou zijn, dus deze kreeg ik ook toegestuurd! Ik heb verschillende meningen over dit boek gelezen dus ik ben best benieuwd wat ik er zelf van ga vinden.

IMG_7969_2

Gisteren zag je over dit boek al een recensie voorbij komen. Gefeliciteerd, Leonard Peacock heb ik van Lemniscaat mogen ontvangen!

IMG_7965_2

En dan het laatste boek wat ik gekregen heb is Hof van Doorns en Rozen! Dit boek zat in de goodiebag die we afgelopen zaterdag kregen tijdens de boekpresentatie. Nogmaals bedankt voor de leuke middag Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum!

IMG_7971_2

Omdat ik me weer meer wil gaan focussen op tekenen en dat soort dingen, koch ik dit blanko boekje om in te schetsen ;3

IMG_7977_2

Al een tijdje was ik op zoek naar goede, kleine 3D lijstjes. Meestal als ik ze ergens zag, vond ik ze te duur. Die lelijke vlinder gaat eruit en ik wil zelf nerdy dingetjes gaan maken met karton…

IMG_7975_2

dus daarom kocht ik ook dit gekleurde karton :’D

IMG_7970_2

Bekers om water in te doen en kwasten in te zetten etc~

IMG_7972_2

Oostindische inkt en een nieuwe kroontjespen! Mijn oude kroontjespen viel half uit elkaar en mijn oude potje oostindische inkt was zo goed als opgedroogd o/

IMG_7976_2

Een map om alle papieren en zo netjes in te bewaren.

IMG_7973_2

Ik was nog op zoek naar een leuke spaarpot want ik krijg van mijn oma regelmatig wat losse euro’s en toen vond ik deze van Frozen D: Ja, die moest mee!

IMG_7982_2

Dennis had een nieuwe muis, dus ik kreeg zijn oude Razer muis, woop woop! Ik moet alle knopjes nog steeds instellen, maar telkens als ik een game opstart (lees; Final Fantasy XIV), dan wil ik gewoon gelijk gaan spelen :’D

IMG_7983_2

Van mijn ouders kreeg ik dit kastje om al mijn knutselspul in te doen! Super mega handig, want mijn bureau lag altijd vol met zooi en ook het kastje onder mijn bureau puilde echt helemaal uit met spullen.

Heb jij nog leuke dingen gekocht/gekregen in februari?

16 Comments

 • Bianca Ronday

  March 4, 2016 at 7:51 am

  Leuke spullen heb je allemaal gekocht en gehad! De Razer is echt zo’n perfecte gamemuis, zelf kan ik niet meer zonder.

  1. Lieke

   March 4, 2016 at 7:16 pm

   Ja, best wel! Hij is alleen een beetje groot voor mijn kleine handjes, haha :p

 • Emmy

  March 4, 2016 at 10:07 am

  Ik heb ook net een nieuwe kroontjespen gescoord! ๐Ÿ˜€ Mijne was helemaal omgebogen.

  1. Lieke

   March 4, 2016 at 7:16 pm

   Woop, nice! Van mijn oude liet dat laagje eromheen helemaal los.

 • Madelon

  March 4, 2016 at 11:51 am

  Wat een mooie foto’s!

  1. Lieke

   March 4, 2016 at 7:17 pm

   Thanks <3

 • Marcia

  March 4, 2016 at 1:17 pm

  Ik wil Vuurpreek echt nog heel graag lezen! Ben benieuwd wat je ervan gaat vinden ๐Ÿ™‚

  1. Lieke

   March 4, 2016 at 7:17 pm

   Yeah, ik ook!

 • Charelle

  March 4, 2016 at 5:28 pm

  Wat een prachtig exemplaar van het Peter Pan boek inderdaad! Die wil ik ook wel! ร– En het spaarpotje zou ik ook mee naar huis genomen hebben, hoe leuk! ^^

  1. Lieke

   March 4, 2016 at 7:17 pm

   Ja, hij is echt super mooi D: Moet hem alleen nog lezen, haha :p

 • robin

  March 4, 2016 at 5:38 pm

  jou kast met je boeken en figures is zo nice ๐Ÿ˜ฎ en dat frozen boek is cute <3

  1. Lieke

   March 4, 2016 at 7:17 pm

   Dat is de game kast, haha ๐Ÿ˜€

 • Judith

  March 4, 2016 at 8:00 pm

  Wat een prachtige nieuwe items heb je deze maand mogen toevoegen! Ik ben na jouw recensie toch wel erg benieuwd naar Gefeliciteerd, Leonard Peacock. Zelf heb ik ook Vuurpreek mogen toevoegen (naast In Seizoenen & Drie vrienden, een huis (en een klusjesman)).

 • Lisa Plunkje

  March 6, 2016 at 10:57 pm

  Leuke dingen allemaal!
  Ik heb simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld gekocht.(ben ik nogal blij mee!)
  Vraagje: is dat frozen boek gewoon de film in boekvorm of zit er ook nog een andere verhaallijn in?

  1. Lieke

   March 7, 2016 at 11:11 am

   Het is eigenlijk gewoon de film in boekvorm. Je leest wel wat stukjes over Hans die niet in de film komen maar dat is echt maar minimaal. Ik heb er ook een recensie over geschreven trouwens, die kun je hier vinden: https://makeitpersonal.nl/een-frozen-hart-elizabeth-rudnick/

 • zwartraafje

  March 8, 2016 at 10:35 pm

  Wauw, dat Peter Pan boek is er echt eentje om bij de eerste blik verliefd op te worden. Zo’n knutselkast met brede schuiven lijkt me super handig. Als ik zelf iets nodig heb dat achter in de kast staat dan moet er eerst een heel deel uit worden gehaald vooraleer ik er aan kan. Maar ik heb dan ook รฉrg veel knutselmateriaal in huis.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post