Book Haul – April & Mei (2015)

TBRJuniBanner

Book Haul tijd! In de afgelopen twee maanden heb ik geen Book Hauls meer online gezet omdat ik eigenlijk een filmpje ervan wilde maken. Maar ik wist dus niet goed hoe en wat – ik neigde naar het maken van een Stop Motion maar meh, ik wist niet waar ik moest beginnen ^^” Dus het zijn voor deze keer weer even een hoop foto’s geworden.

IMG_5972_2

Allereerst heb ik een aantal tripjes naar de kringloopwinkel gemaakt. En ik heb er best wel wat gave boeken gevonden! Zo zag ik Zwaar Verliefd van Chantal van Gastel staan. Ik wilde eens iets anders proberen dus deze chicklit nam ik mee.

IMG_5975_2

Ook zag ik een mooie hardcover editie van Spotgaai staan. Nu heb ik de gehele Hunger Games serie al compleet in het Engels maar deze Nederlandse uitgave kon ik niet laten staan.

IMG_5977_2

Dit boek vond ik er wel grappig uit zien. Er zitten allemaal extra papiertjes en dingetjes bij die met het verhaal te maken hebben. Ik ben wel benieuwd of het nog iets toevoegd aan het verhaal en of je ook daadwerkelijk te weten krijgt wat je er precies mee moet doen!

IMG_5985_2

Ik ben best nieuwsgierig geworden naar de Gone serie en toen ik deel 1, Verlaten, in hardcover uitvoering zag, nam ik hem meteen mee. Geen idee of het wat voor mij is – maar we zullen zien!

IMG_5986_2

Deze nam ik eigenlijk mee voor m’n moeder – maar ze had hem al! Eigenlijk wist ik al wel dat ze hem al had (groot Terry Pratchett fan!), maar ik wist dus niet dat ze hem ook al in deze uitvoering had 😛 Dus nu hou ik hem zelf maar denk ik, haha :p

IMG_5989_2

Ik spotte deze mooie hardcover van Oudste tussen alle andere boeken. Wat was ik blij toen ik deze vond zeg!

IMG_5992_2

En mijn oma spotte Brisingr 😀 “Hee Lieke, deze lijkt op die andere want er staat ook een draak op.” ZOMG! Hebben :’D En nu heb ik de volledige Eragon serie compleet in hardcover ^^

IMG_5973_2

Ook deed ik nog een bestelling op The Book Depository ^^ Ik kocht The Golden Key Chronicles in een sale. Geen idee of het wat is, maar het klonk wel leuk :3 Volgens mij zijn dit ook vier boeken in één.

IMG_5988_2

Throne of Glass was nog steeds beschikbaar voor drie euro nog wat, dus ik kon het toch echt niet laten :’D Eigenlijk wilde ik voor de hardcovers gaan maar, meh, duur.

IMG_5997_2

Ook dit boek kocht ik in de sale voor een euro of zo :’D De illustraties vond ik er wel grappig uit zien.

IMG_5981_2

The Pointless Book won ik op Adorable Books! Nogmaal bedankt meiden 😀

IMG_5993_2

Achter de Schermen van HBO’s Game of Thrones seizoen 1 en 2 kreeg ik toegestuurd als recensie exemplaar door BBNC Uitgevers Er is een recensie van online verschenen die je hier kuint vinden!

IMG_5996_2

Hetzelfde verhaal voor Achter de Schermen van HBO’s Game of Thrones seizoen 3 en 4 – recensie kun je hier vinden :3

9 Comments

 • Rowan

  June 9, 2015 at 9:25 am

  Gone is echt héél leuk! En ik heb gehoord dat Zwaar Verliefd ook heel leuk is voor tussendoor. Veel leesplezier!

 • sammie

  June 9, 2015 at 9:35 am

  Leuke boeken! Vooral de eerste is helemaal mijn ding 🙂

 • diana

  June 9, 2015 at 11:01 am

  Wow wat heb jij een fijne kringloop winkel zeg! Heel veel lees plwziwr!!

 • Zwartraafje

  June 9, 2015 at 3:33 pm

  Lang leve de kringloopwinkel, daar spring ik zelf ook regelmatig even binnen.

 • Annelies

  June 9, 2015 at 7:46 pm

  Leuke boeken! Vooral The Golden Key Chronicles spreekt me zo op het eerste zicht aan.

 • Kirsty

  June 9, 2015 at 8:07 pm

  Wat heb je veel mooie boeken gekocht zeg! De Gone serie heb ik zelf een tijdje terug in het Engels gelezen en ik vond het wel hele leuke boeken, las ook heel makkelijk weg. Naar The Golden Key Chronicles ben ik wel heel benieuwd!

 • Joost (NerdyGeekyFanboy)

  June 10, 2015 at 3:52 pm

  Gone en Throne of Glass ga je vast geweldig vinden, veel leesplezier! 😀

 • Elisa

  June 12, 2015 at 8:34 pm

  leuke boeken , ik ben vooral benieuwd naar die Golden Key boeken 🙂

 • Karlijn

  July 21, 2015 at 9:56 am

  Cathy’s boek is een aanrader! Het is af en toe een beetje apart maar zeker een leuke serie.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post