30 Day Anime Challenge; Dag 21 t/m 25

Zoals jullie misschien wel weten, doe ik mee aan de 30 Day Anime Challenge. Ik dacht eigenlijk dat ik hem al had afgemaakt, maar kwam erachter dat ik dat dus nog niet had gedaan – oeps. Al eerder kwamen dagen 1 t/m 5, dagen 6 t/m 10, Dagen 11 t/m 15 en

Even een waarschuwing vooraf – deze post bevat spoilers van de animes Vampire Knight, Death Note en Tokyo Ghoul. Wanneer je deze (nog) niet gezien hebt en je wilt niet weten hoe het afloopt – scroll dan niet te ver omlaag \o/

79648b7f888619ac6c19bf7706ecc74f

Day 21 – Favorite goofy Anime character

Honeysenpai

Honey Senpai uit Ouran High School Host Club! Hij is echt super cute maar ook heel goofy en om de één of andere reden, trekt hij alle meisjes aan in plaats van de andere dudes waar hij mee bevriend is :’D

Day 22 – Favorite weapon, gear or armor used in an Anime

YukiWeapon

Wanneer Yuki uit Vampire Knight in een vampier verandert, verandert ook haar Artemis Rod (wapen tegen vampiers) ook mee. Ze kan hem anders namelijk niet meer gebruiken. De Artemis Rod wordt dan een enorme zeis en hij is zo vet ._.

Day 23 – Favorite attack someone used in an Anime

Hinami's_Dual_Kagune

Hinami uit Tokyo Ghoul is op het eerste gezicht een onschuldig klein meisje. Maar wanneer ze haar mega aanval uitte tegen de badguy om zo Tokou te beschermen, vond ik dat er toch echt wel heel cool uit zien! Misschien is het deels dat ik het niet verwachtte en deels omdat het er vet uit zag ;3

Day 24 – Moment that shocked you the most in any Anime

Higurashi

Ik kan me herinneren dat Higurashi No Naku Koro Ni er echt gruwelijke scènes tussen heeft zitten. Vooral door een martel scène (als ik het me goed herinner) was ik toch wel geshockeerd.

Day 25 – Saddest Anime death

L-Lawliet-death-note-35773707-704-396

Huilen – HUILEN toen L uit Death Note dood ging :C Als er iets was wat ik echt niet verwacht had, dan was het L’s dood wel. Nu moet ik ook eerlijk toegeven dat de anime een beetje meh vond toen L er niet meer was ^^”

Bron foto’s: 1, 2, 3, 4, 5

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post