30 Day Anime Challenge; Dag 11 t/m 15

Samen met Joost en Robin doe ik de 30 Day Anime Challenge. Al eerder kwamen dagen 1 t/m 5 en dagen 6 t/m 10 online en vandaag gaan we verder met de volgende vijf!

79648b7f888619ac6c19bf7706ecc74f

Day 11 – Favorite Mech Anime

codegeass1024et1

Heb ik al gezegd dat ik een hekel heb aan Mechs? Nee? Oké, dan weet je het nu ;D Ik heb nog nooit een Mech anime gezien. Misschien dat ik dankzij Joost Code Geass wel een keer wil proberen maar, ik weet het niet – ik heb echt niks met Mechs :’D

Day 12 – Saddest Anime scene

IL039

Kan je het je nog herinneren, die ene aflevering van Pokémon waarin Ash Pikachu achter wilt laten bij een hele hoop andere Pikachu’s? Jep – I cry everytime :C Het is iets met scenes van films (Frank & Frey) / Animes (Pokémon) waarin mensen hun dier achterlaten – ik kan daar echt niet tegen xD

Day 13 – Anime character you are most similair to

YukiCross

Ik ga hier voor Yuki Cross van Vampire Knight. Niet alleen lijk ik op haar qua uiterlijk (als je mij in Anime vorm voor je zou zien) maar ze is gewoon heel behulpzaam voor de mensen om wie ze heel veel geeft. En ze ziet niet echt in of een jongen haar leuk vindt :’D

Day 14 – Anime that never gets old no matter how many times you’ve rewatched it

ken-je-klassiekers-spirited-away

Ik kan hier nu wel weer voor Nana gaan, maar ik kies hier toch voor Spirited Away ♥ Deze film is zó tof! En ik denk dat het ook één van de eerste Anime films is die ik gezien heb.

Day 15 – Favorite animal sidekick, pet or summoning from an anime

tales_of_symphonia_hd_sheena_background_16_9_by_yukisaphira-d6ihf9r

Sheena’s pet Corrine is te cute! Sheena is van de anime Tales of Symphonia (waar ook een game van is). Sheena heeft overigens ook hele vette summons!

Bron foto’s: 1, 2, 3, 4, 5

2 Comments

  • Charelle

    March 26, 2016 at 5:24 pm

    Uch ja, het Pikachu moment is zoooo ontzettend zielig! En Spirited Away was voor mij ook de eerste anime die ik zag en blijf hem echt magisch vinden. <3

  • – 30 Day Anime Challenge; Dag 21 t/m 25 | Make It Personal

    May 26, 2016 at 7:32 am

    […] dat ik dat dus nog niet had gedaan – oeps. Al eerder kwamen dagen 1 t/m 5, dagen 6 t/m 10, Dagen 11 t/m 15 […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post