30 Day Anime Challenge; Dag 1 t/m 5

Door Joost en Robin werd ik via Twitter uitgedaagd om de 30 Day Anime Challenge te doen. Ook ik ben echt gek op Anime dus deze challenge kon ik niet aan me voorbij laten gaan! Net als Joost, bespreek ik vijf dagen/challenges in één blogpost.

Het concept is simpel; hieronder zie je een lijst met dertig vragen over Anime. Ik ga ze stuk voor stuk beantwoorden in zes verschillende blogposts! Ik heb mijn Anime lijstje er al bij gepakt dus let’s get started!

79648b7f888619ac6c19bf7706ecc74f

Day 1 – Very first anime you watched

pokemon

Dat is zonder twijfel Pokémon. Ik denk dat ik een jaar of 7/8 was en in groep 3/4 zat toen Pokémon helemaal hip werd in Nederland. Ik moet eerlijk toegeven dat ik er eerst niks aan vond, maar dankzij een vriendinnetje raakte ik helemaal verslaafd! Niet veel later spaarde ik Pokémonkaarten, kocht ik Pokémon Red en deed ik net alsof ik een echte Pokémontrainer was. Ja, goede oude tijd~ Stiekem denk ik dat ik nog steeds een Pokémontrainer ben, sstt x;

Day 2 – Favorite Anime you’ve watched so far

nana02

Nana! Nana is zó vet ♥ Echt, liefde voor die serie. Er komt een hoop drama in voor, maar ook heel veel humor, vette muziek en deze serie maakt je gewoon aan het lachen en aan het huilen. De personages hebben stuk voor stuk hun eigen persoonlijkheid die heel er uiteen lopen. Het is wel echt een vrouwenserie moet ik eerlijk bekennen ;3

Day 3 – Favorite male anime character ever

Zero

Zero Kiryu van Vampire Knight is denk ik toch wel mijn favoriete, mannelijke character. Hij doet er alles aan om Yuki te beschermen maar om de een of andere reden ziet zij hem helemaal niet staan. Arme Zero *petpet*

Day 4 – Favorite female anime character ever

Nana

Nana Osaki – al zijn er nog veel meer super toffe vrouwelijke characters die mijn favoriet zijn. Ik denk dat Nana er echt voor mij uitspringt omdat ze gewoon super badass is maar stiekem ook, heel diep van binnen, erg gevoelig en meelevend.

Day 5 – Anime you’re ashamed you enjoyed

yugioh

Er is niet echt een Anime die ik gezien heb waar ik me voor schaam D: Misschien moet ik hier voor Yu-Gi-‘Oh gaan. Kleine Lieke vond deze Anime ook super leuk, maar als ik heb nu moet gaan kijken, vind ik er denk ik niks meer aan of schaam ik me er misschien zelfs voor dat ik hem nog wel leuk vind!

Ga jij ook meedoen aan de 30 Day Anime Challenge?

Bron foto’s: 1, 2, 3, 4, 5

14 Comments

 • NerdyGeekyGanboy

  March 16, 2016 at 12:53 pm

  Ik mocht vroeger nooit Yu-Gi-Oh! kijken van mijn moeder, ze vond het er te eng uit zien :’) als mijn moeder dan even boodschappen ging doen, keek ik het toch stiekem, de rebelse badass die ik was.

  1. Lieke

   March 18, 2016 at 6:28 pm

   Jij bent echt wel super badass, Joost 8D #respect #jwz

   1. NerdyGeekyGanboy

    March 22, 2016 at 5:58 pm

    Je weet toch, je kent me #ditiswieikben #thuglife

 • DQ

  March 16, 2016 at 3:48 pm

  Ik weet eigenlijk niets van Anime, maar daarom vind ik het eigenlijk des te leuker dit te lezen! O en ik zie dat je Hof van Doorns en Rozen leest momenteel (ik heb de Engelse variant gelezen), wat vind je ervan? Ik vond ‘m verrassend leuk! X

  1. DQ

   March 17, 2016 at 7:09 pm

   Hee, je reageerde op mijn blog dat je een email had gestuurd, maar heb nog niets gezien (en ben nu natuurlijk wel benieuwd ;)). Wel het goede e-mailadres gebruikt? (dramaqueen92@live.nl) xx

   1. Lieke

    March 18, 2016 at 6:29 pm

    Ja, als het goed is wel! Ik ga het nog even nakijken;3 En Hof van Doorns en Rozen vond ik echt super tof <3

    1. Lieke

     March 18, 2016 at 6:30 pm

     Ik denk dat hij in je spambox terecht gekomen is ^^”

 • Fleur

  March 16, 2016 at 5:28 pm

  Ik was heel toevallig nog op zoek naar leuke anime om te volgen! Nana klinkt echt super vet, ik heb m gelijk op mijn to watch list gezet!

  1. Lieke

   March 18, 2016 at 6:29 pm

   Zeker doen 😀

 • – 30 Day Anime Challenge; Dag 6 t/m 10 |

  March 21, 2016 at 7:39 am

  […] met Joost en Robin doe ik de 30 Day Anime Challenge. Al eerder kwamen dagen 1 t/m 5 online en vandaag gaan we verder met de volgende […]

 • Jinn

  March 22, 2016 at 10:30 am

  Omg Nana is ook mijn fav <3 heb toevallig laatst nog gerewatched en een AMV mee gemaakt^^

 • – 30 Day Anime Challenge; Dag 11 t/m 15 |

  March 26, 2016 at 7:39 am

  […] met Joost en Robin doe ik de 30 Day Anime Challenge. Al eerder kwamen dagen 1 t/m 5 en dagen 6 t/m 10 online en vandaag gaan we verder met de volgende […]

 • Floor Daasvand

  April 2, 2016 at 6:20 pm

  Ik heb al een behoorlijke tijd geen anime meer gekeken *oeps* maybe moet ik daar weer eens tijd voor maken of zo… :p

 • – 30 Day Anime Challenge; Dag 16 t/m 20 |

  April 5, 2016 at 7:45 am

  […] met Joost en Robin doe ik de 30 Day Anime Challenge. Al eerder kwamen dagen 1 t/m 5, dagen 6 t/m 10 en Dagen 11 t/m 15 online en vandaag gaan we verder met de volgende […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post