Kappertje spelen, tintelende maskertjes en lekkere taart

Na mijn ietwat depressieve, laatste persoonlijke update, is het tijd om weer eens een nieuwe persoonlijke update te plaatsen. Het gaat gelukkig weer wat beter met me nu ik iedere week een dagje en een nachtje bij mijn ouders doorbreng. Zo heb ik wat afleiding en kan ik lekker met alle diertjes knuffelen. Want tja, ik mis het wel hoor, het niet hebben van een huisdier…

Het hebben van een huisdier geeft echt het gevoel dat je leeft, dat je iemand hebt waar je voor moet zorgen en wat jouw verantwoordelijk is. Dat je aanspraak hebt in huis wanneer je de hele tijd alleen zit. Want zeg nou zelf; je praat eerder tegen een konijn dan dat je random tegen jezelf begint te praten, am I right? Anyways~ Dit alles heeft totaal niks met de titel van deze blogpost te maken. Wat er wel mee te maken heeft, is afgelopen weekend.

Peter, een vriend van mij, vierde zijn verjaardag en samen met Martine en Angelieke hadden we die zaterdag allemaal plannen gemaakt wat we zouden gaan doen dat weekend. We kwamen op het spontane idee om ons haar te gaan verven. Na wat onderzoek gedaan te hebben (lees; een paar uurtjes doorgebracht te hebben op Pinterest), gingen we op pad naar het dichtstbijzijnde winkelcentrum om haarverf te kopen. Ook kochten we nog taart bij de bakker en maskertjes. Want een meidenweekend (ook al zaten de jongens in een andere kamer te gamen) is niet compleet zonder maskertjes, haha! Het was zo’n vijftien minuutjes lopen en het was echt heerlijk weer – dus dat was fijn!

Op de terugweg (zwaar beladen met overvolle tassen) hebben we nog even heerlijk in het zonnetje in een parkje gezeten en gepraat over van alles en nog wat. Naast ons waren er een hoop eenden allemaal leuke stunts aan het doen, dus dat was ook leuk om naar te kijken. Echt, ik vind eenden zo cool~

1456679_975964615805801_4011191139124560159_n

Miwhihihiii~

Rond een uur of drie/vier waren we weer terug en gingen we gelijk aan de slag met de haarverf! Ik vond het wel spannend, want ik had nog nooit eerder mijn haar geverfd. Gelukkig was Martine het eerste proefkonijn en haar haar werd echt mega rood \o/ Het was zo cool om haar haarkleur langzamerhand te zien veranderen. Daarna was het mijn beurt. De puntjes van mijn haar werden eerst gebleekt zodat het rode beter zou pakken. Daarna gingen we aan de slag met Angelieke en ik vond dat misschien nog wel spannender aangezien ik degene was die haar haar moest verven :’D Martine was geopereerd aan haar pols, dus die kon eigenlijk maar met één hand aan de slag. Maar het ging allemaal goed; Martine kwakte de haarverf erin en ik smeerde het overal naartoe~ Angelieke’s haar werd bruin met oranje trouwens. We hadden de tijd een beetje onderschat, dus na het avondeten (pannenkoeken!) stopte we er maar mee.

Schermafbeelding 2016-03-15 om 17.30.07

De volgende ochtend gingen we eerst heerlijk ontbijten; afbakbroodjes -en croissantjes en TAART ♥ Echt, taart bij het ontbijt – best thing ever~ Nadat alles op was, gingen we weer vrolijk verder en de resultaten mogen er zeker wezen! We zijn er alle drie super blij mee hoe het is uitgepakt! Ook hebben we nog even snel een maskertje op onze gezichtjes aangebracht, die na een paar minuten echt ontzettend begonnen te tintelen :’D Maar verder voelde het wel fijn aan, ook al leek het net of dat je één of andere vrucht over je gezicht uitgesmeerd had~

Helaas ben ik deze week iedere dag wel heel erg moe geweest. Rond een uur of negen wil ik eigenlijk niets liever dan naar mijn bed toe gaan. Ik stel het meestal wel uit tot een uur of tien, maar dan lig ik er echt wel in. Dit weekend ga ik samen met Dennis een dagje en nachtje naar zijn ouders toe en daar heb ik ook wel zin in ;3 Het voelt goed om er even tussenuit te zijn. Ook heb ik afgelopen week nog een aantal sollicitaties verstuurd naar bedrijven die me écht leuk lijken, dus dat wordt duimen!

En hoe gaat het met jou?

8 Comments

 • Fleur

  March 18, 2016 at 7:45 am

  Wauw je haar ziet er zo tof uit met die rode puntjes! Staat je echt goed. En ik herken het ook dat mijn huisdieren mij altijd een beetje blijer maken :).

 • Lilian

  March 18, 2016 at 11:19 am

  heeee tof je haar!

 • Danielle

  March 18, 2016 at 4:06 pm

  Gezellig berichtje, leuk om te lezen! Het leest echt alsof ik er zelf bij was 🙂 Ik ben het helemaal met je eens wat huisdieren betreft. Anders wordt het zo eenzaam. Ik heb nu 1 goudvis maar ben altijd katten in huis gewend, als ik weer verhuisd ben wil ik echt meer dieren.

 • zwartraafje

  March 18, 2016 at 5:18 pm

  Ik ben verdacht vaak tegen Chewie (onze cavia) aan het praten. SOms zelfs tegen mijn boek terwijl ik aan het lezen ben. Nu ja tegen de personages: ‘Nee doe dat toch niet’, ‘Allez!’ en ‘Heb je het nu nog niet door’ zijn enkele uitspraken die wel eens terugkomen.

  Je haar is leuk geworden. Ik had de foto van jullie drietjes al gezien maar nog niet het eindresultaat.

 • Jet

  March 20, 2016 at 7:26 pm

  Je haar is gaaf! En taart bij het ontbijt… Yummie!

 • Martine

  March 21, 2016 at 5:32 pm

  Het was zo gezellig! Snel weeerrrrrrr ♡

 • Chinouk

  March 21, 2016 at 7:03 pm

  Leuk is je haar geworden! Fijn dat het iets beter met je gaat, ik hoop dat je snel ook wat minder moe bent. Ik praat ook regelmatig tegen m’n konijnen en cavia’s haha!

 • NerdyGeekyGanboy

  March 22, 2016 at 6:01 pm

  Hee rooie your hair is on fi-yaaaaaaaaahh! Ik zal duimen voor al je sollicitaties die je hebt verstuurd!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post