1000 Vragen aan Jezelf #39

Allereerst – sorry dat jullie zo lang hebben moeten wachten voordat ik weer verder ging met de 1000 Vragen aan jezelf. Het begon met veel werken en daarnaast zat/zit ik ook niet zo lekker in m’n vel op het moment. Anyways~ In deze 1000 Vragen aan Jezelf komen er onder andere vragen naar boven over wie mijn rolmodel is, of ik denk dat mijn naam bij mij past én welke gekke eetgewoonte ik heb D:

1000_vragen_aan_jezelf_39_1_make_it_personal

531. Wie is je rolmodel?
Ik heb altijd wel tegen Avril Lavigne opgekeken. Tegenwoordig wel weer wat minder, maar ik zou zo snel even niemand anders kunnen bedenken.

532. Zou je iets stelen als je er niet voor zou worden gestraft?
Maar natuurlijk! Ik bedoel, waarom niet?

533. Past je naam bij je?
Ja, ik vind van wel. Het is kort en het klinkt blij~

534. Wat is het grootste verschil tussen jou en je partner?
Onze humor – ik vind mezelf heel grappig en hij vindt dat blijkbaar niet :’D – Grapje~

535. Welke gekke eetgewoonte heb je?
Ik bewaar het lekkerste voor het laatst! En ik probeer zo veel mogelijk eerst de korstjes van m’n brood weg te eten om – jawel – het lekkerste voor het laatst te bewaren ;D Dit doe ik meestal alleen als ik alleen eet hoor, haha :’D

536. Als alles mogelijk was: welk dier zou je willen hebben als huisdier?
DINO ♥

537. Op welke vraag wist je onlangs geen antwoord?
Wat ik nou eigenlijk precies wil worden als ik later “groot” ben~ Ik weet het echt nog steeds niet ^^”

538. Wat is de allerbeste uitvinding geweest?
Internet?

539. Als je moest emigreren, naar welk land zou je dan gaan?
Naar Ierland of een Scandinavisch land waarschijnlijk.

540. Waar zoek je een film op uit?
Ik kijk meestal naar de trailer of lees er een samenvatting over. Héél soms kijk ik ook naar de beoordeling op IMDB.

541. Houd je een dagboek bij?
Niet meer! Heel lang wel gedaan en ik moet zeggen dat het stiekem best leuk is om terug te lezen. Hmm.. Misschien moet ik er weer eens mee beginnen~

542. Wie staan er op je favoriete foto?
Chris Pratt? Ennn… Nog een Chris Pratt?

543. Voel je je vaak onnodig schuldig?
Hmm soms wel, als ik iets fout doe of iets in die richting, heb ik toch wel het gevoel alsof het aan mij ligt en dan voel ik me schuldig ;D

544. Wat vind je het leukste aan de zomer?
Lekker buiten in de tuin zitten met een goed boek :3 En veel ijs eten!

Wat vind jij het leukste aan de zomer?

4 Comments

 • zwartraafje

  May 30, 2016 at 5:22 pm

  Dat je vaker naar buiten gaat. Niet enkel de noodzakelijke tripjes naar de supermarkt maar ook voor je plezier een stukje gaan fietsen. Of buiten kunnen lezen en op het terras kunnen eten in plaats van binnen. Smoothies, salades en ijsjes zijn zeker ook een pluspunt.

  1. Lieke

   May 31, 2016 at 12:48 am

   Fietsen voor de lol is inderdaad ook heel erg leuk!

 • Bianca Schrijft

  May 30, 2016 at 10:04 pm

  Het blijft toch altijd erg leuk om deze vragen en antwoorden te lezen. Excuseer je alleen nooit dat iets niet op je blog komt, nergens voor nodig. Je post komt wanneer het komt en dat is wanneer jouw hoofd er naar staat. Heel veel succes met het weer lekker in je vel komen.

  1. Lieke

   May 31, 2016 at 12:49 am

   Ahh lief, dankjewel! Ik zeg wel regelmatig sorry voor dingen waar ik niks aan kan doen eigenlijk, haha xD Misschien moet ik dat eens afleren~

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post