3 Dagen naar Disneyland Parijs! – Dag 3

Op de derde en tevens laatste dag liepen we vrijwel meteen richting Peter Pan’s Flight. Deze attractie staat erom bekend dat er altijd een wachtrij van hier tot Tokio staat. We wilden deze nog wel heel graag meemaken dus zijn maar braaf achteraan aangesloten. Het was het wachten wel waard want het was een erg mooie attractie! Een beetje te vergelijken met de Droomvlucht uit de Efteling. My fave!

We wilden ook nog graag in de Thunder Mountain dus daar hebben we ook nog even voor in de rij gestaan. Ook deze attractie was zeker het wachten waard – het was zo vet! Ik was even bang dat ik het niet aan kon en dat er teveel druk op m’n buik kwam te staan (omdat ik natuurlijk onlangs geopereerd was), maar gelukkig ging dat allemaal goed.

Shoppen in Disneyland Parijs

Verder gingen Dennis en ik voornamelijk shoppen op de laatste dag. Door de dagen heen hadden we al heel wat merchandise voorbij zien komen wat we graag wilde hebben. Veel van die merchandise was breekbaar, zoals mokken en andere beeldjes, vandaar dat we besloten hadden deze op de derde dag te gaan halen. Ik ben op een heuse shopping spree geweest want tja, hoe vaak kom je nu in Disneyland Parijs? Ik zal mijn aankopen binnenkort wel in een blogpost laten zien.

De laatste attractie waar we op de derde dag nog in zijn gegaan, was de It’s a Small World attractie. Een attractie die heel erg te vergelijken is met Carnaval Festival in de Efteling. Nadat je uit deze attractie kwam, zat het ‘It’s a small world after all’ deuntje constant in je hoofd. Heel leuk, maar soms een beetje tot vervelens toe, haha!

Stars on Parade!

Aan het einde van de dag, in de avond, was er nog een andere parade genaamd Stars on Parade. Dit was de welbekende Disney Parade die je veelal in reclames en dergelijke voorbij ziet komen. Disney prinsessen en andere bekende personages kwamen dansend voorbij met daarop volgend prachtig versierde wagens. Het was een waardige afsluiter van een aantal mooie dagen!

Ondanks dat ik na iedere dag echt uitgeput was en m’n wonden op m’n buik nog best wel voelde trekken, heb ik me zeker vermaakt al deze dagen in Disneyland Parijs! Zelfs in drie dagen tijd hebben we nog niet álles kunnen zien – maar wel echt heel veel. Om drie dagen te gaan zou ik dan ook zeker aanraden. Als je echt álles wilt zien, raad ik je aan om 4 of misschien wel 5 dagen te gaan. Voor mij was drie dagen wel genoeg, ik heb het gevoel alsof het anders ook zoveel van hetzelfde wordt.

Wat is jouw favoriete Disney film?

You may also like

2 Comments

 • zwartraafje

  April 2, 2020 at 3:00 pm

  Ik heb nog heel veel Disneyfilms niet gezien dus wie weet komt er ooit nog verandering in maar momenteel zijn Beauty and the Beast en Brave mijn persoonlijke favorieten. Super benieuwd wel leuke spulletjes jullie allemaal hebben uitgekozen in Disneyland.

  1. Lieke

   April 3, 2020 at 4:02 pm

   Bedankt voor deze herinnering dat ik daar nog een blogpost over moet schrijven, haha!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post