TTT: Top 10 Conventies waar ik ooit nog een keer naartoe wil

Top10Conventies

Conventies! Ik vind het erg leuk om mijn dag op een conventie rond te brengen en naar al de Cosplays te kijken, foto’s te maken en uitgebreid te kijken in de Dealer room. Q&A’s bijwonen van verschillende beroemdheden vind ik ook erg vermakelijk! Naar welke conventies ik nog heen wil? Tja, je ziet het als je verder leest 😀

1. Gamescom
Als ik me niet vergis, wordt Gamescom altijd in Duitsland gehouden. Het lijkt me enorm gaaf om een paar dagen tussen de games door te brengen en alle nieuwe, aankomende releases te zien en te spelen :3

2. Abunai
Ik denk dat Abunai toch wel de grootste, Nederlandse, animeconventie is. Hoewel ik zelf meer heb met TV series en films etcetera, lijkt me een conventie die geheel gericht is op anime en manga ook wel erg vet C:

3. London Comic Con
Op London Comic Con komen ook regelmatig wat bekende acteurs en actrices. Het lijkt me erg vet om hun Q&A’s bij te wonen!

4. San Diego Comic Con
Omdat dit wereldwijd volgens mij één van de grootste Comic Cons is! Er komen echt zulke grote namen, bah, ik wil <3 5. Elf Fantasy Fair (of Elfia tegenwoordig)
Geen idee of je dit wel echt een conventie kunt noemen, maar hier ben ik nog nooit geweest. Wel ben ik een keer op Castlefest geweest en volgens mij is dat wel een beetje hetzelfde.

6. Een Supernatural con
Laatst las ik bij iemand dat ze naar een Supernatural conventie was geweest D: Dit zou ik ook wel super graag willen!

7. First Look
Een Nederlandse games con – waar ik misschien nog wel heel ga dit jaar :3 Ligt er een beetje aan welke games er gaan komen.

8. Comiket
Volgens mij is dit echt een waanzinnige grote conventie! Ik las erover in Pindakaas en Sushi 2 en het lijkt me echt super gaaf 😀

9. Final Fantast XIV Fanfest
Ja, ja, er bestaat een FFXIV fanfest 😀 Deze werd vorige jaar gehouden in Amerika, Engeland en Japan. Als groot fan van de game zou ik hier erg graag een keer heen willen en mijn medespelers in het echt ontmoeten :3

… ik loop een beetje vast hier D: Natuurlijk heb ik ook nog een paar conventies die ik graag nog een keer wil bezoeken zoals FACTS, Dutch Comic Con, Anterwerp Convention en Castlefest. Het enige nadeel aan cons vind ik dat ze best aan de prijzige kant zijn. En dan wil je ook nog wat geld uitgeven in de super awesome dealer room natuurlijk D: #firstworldproblems

Ben jij wel eens naar een conventie geweest?

6 Comments

 • Lilian

  July 16, 2015 at 3:49 pm

  Wauw, je bent in ieder geval verder gekomen dan ik :’)

 • zwartraafje

  July 20, 2015 at 4:10 pm

  Ben je al eens naar Made In Asia (MIA) in Brussel geweest?

  1. Lieke

   July 20, 2015 at 4:14 pm

   Nee D: Die kende ik ook helemaal niet! Ik heb het net opgezocht en het ziet er zo leuk uit!

   1. zwartraafje

    July 22, 2015 at 4:00 pm

    Ik dacht al dat die beurs helemaal iets voor jou kon zijn. 🙂

 • Joost (NerdyGeekyFanboy)

  July 20, 2015 at 10:51 pm

  Het ziet er naar uit dat wij elkaar vast nog vaak gaan tijdens conventies xD Het is zooooooooo leuk 😀

  1. Lieke

   July 20, 2015 at 11:05 pm

   Ik hoop het 😀 Zou super gezellig zijn! Of een keer meeten, woop woop~

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post