Mijn doelen voor november

De laatste tijd val ik weer een beetje terug in mijn oude ritme, als in – geen ritme want ik doe zo maar wat. Alles vind ik prima en ik maak nergens echt een big deal van. Binnenkort moet er echt wat gaan veranderen want ik ben er een beetje klaar mee. Daarom heb ik wat doelen voor mezelf opgezet voor de maand november die ik ook echt wil gaan bereiken en waarvoor ik echt mijn best ga doen!

Als eerste wil ik weer vegetarisch gaan eten. Ik merk dat ik er gewoon echt niet gelukkig van wordt als ik vlees eet, en dan voornamelijk vlees in het avondeten. Laatst betrapte ik mezelf erop dat ik het ook gewoon echt niet lekker meer vond en dat ik er veel blijer van wordt als ik een vegetarische burger of iets dergelijks eet. De smaak vind ik ook gewoon veel lekkerder! Dat geldt echter niet voor alles hoor, want zo schijnheilig ben ik nou ook weer niet. Want neem nou de vegetarische rookworst van Unox – ik vond deze gewoon Γ©cht niet lekker. Maar ik dwaal af – laten we verder gaan!

Ik wil actiever worden op Social Media, met name op Instagram. Ik vond het zΓ³ leuk dat ik eindelijk een stijl gevonden had voor mezelf waar ik ook echt blij mee was. Niet teveel poespas, lekker clean – daar hou ik wel van. In november wil ik de 400 Instagram volgers dan ook aantikken en ik zit op dit moment op 383 – bijna!

Ook wil ik weer drie keer in de week gaan sporten want zoals ik eerder al zei – ik word lui, dat geef ik gewoon eerlijk toe. Ik deed eerst altijd vijf keer in de week Blogilates, wat ik altijd heel leuk vond en ik kreeg er ook veel energie van, maar dat was toch wel wat veel. Nu wil ik dat twee keer in de week gaan doen en dan iedere zondag zwemmen, lekker baantjes trekken! Ik zie mezelf namelijk niet echt naar een sportschool gaan.

Dan een doel waar ik serieus goed over na moet denken – het kopen van een auto. Om wat meer specifiek te zijn – het kopen van een Fiat 500. Ik heb hier al een tijdje een oogje op. Ik heb zelfs al een aantal proefritjes gereden, maar ik wist het nog niet. Het is toch een hoop geld en ik vind het heel moeilijk om snel een beslissing te maken. En wat het dan voornamelijk ook moeilijk maakt is dat het gewoon een luxe probleem is want we hebben al een auto voor de deur staan. Nu rijdt ik hier bijna nooit in, want Dennis neemt hem iedere dag mee om naar zijn werk te rijden. Dus als ik vrij en doordeweeks, kan ik hem niet even pakken wanneer ik hem wil, dan moet ik echt van te voren vragen of ik de auto een dagje mee kan nemen.

En als laatste doel, wat ook echt een hele serieuze beslissing gaat worden – het uitkiezen van een woonplaats waar Dennis en ik een huis willen gaan kopen. We zijn al een tijdje op zoek naar een koopwoning, alleen vind ik het persoonlijk heel lastig omdat ik niet weet in welke plaats ik wil wonen. Ik word er ook gewoon heel moe van om constant maar op sites als Funda eindeloos te scrollen en verder geen actie te ondernemen. We zijn wel al bij een paar huizen gaan kijken, maar dat was niet wat we wilden.

Ik heb in ieder geval erg veel zin om deze doelen te gaan behalen in november! Nu kijk ik ook al een tijdje uit naar november want dan ben ik jarig en heb ik nog een aantal andere leuke dingen op de planning staan!

Wat zijn jouw doelen voor november?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post