Ik kocht een iPhone 8!

Daar ging ik hoor – met zweethandjes van hier tot Tokio naar de kassa met een nieuwe iPhone 8. Met trillende handjes toetste ik de vier cijfers in die nodig waren om het bedrag van mijn rekening te schrijven. Wat een aankoop, maar daarna was ik toch maar de trotse eigenaresse van een spiksplinternieuwe iPhone 8! Wat doe ik mezelf toch aan – leven met één rib minder in mijn lijf is moeilijk maar totally worth it. En bij zo’n mooi toestel, hoort natuurlijk een een telefoonhoesje wat niet alleen mooi is, maar ook bescherming geeft (ook niet geheel onbelangrijk).

Ik was eigenlijk op zoek naar en schokbestendig telefoon hoesje met een dikke rand. Ik speurde het internet af en op Hoesjes-Outlet hebben ze een mooi assortiment aan schokbestendige hoesjes maar ook heel veel andere soorten – voor ieder wat wils dus!

Mijn oog viel vrijwel meteen op dit zwarte hoesje wat er heel clean uit ziet. Misschien in de eerste instantie niet een keuze wat je van iemand verwacht die vrijwel iedere dag met honderden gekleurde gelpennen en stiften en dergelijken schrijft, plakt en knutselt. Of van iemand die iedere avond onder haar felgekleurde Pusheen dekentje wegkruipt op de bank.

Het hoesje heeft een beetje een aparte structuur, waar ik eerst wel even aan moest wennen maar ik vind hem nu toch wel heel fijn! Hij glijdt gewoon niet zo makkelijk weg en dat is echt perfect. Dit hoesje is overigens niet alleen geschikt voor de iPhone 8, maar ook voor de iPhone 7!

Mijn tweede keus was deze bubblegum roze! De roze kleur komt op mijn Spacegrijze iPhone 8 jammer genoeg niet erg mooi tot zijn recht. Ik denk dat dit hoesje dan ook veel mooier staat bij een iphone die zilver of roségoud is.

Wat ik wel heel tof vind aan dit hoesje, is dat de rand er goed overheen valt en zo lekker opvallend is bij de zwarte voorkant!

Toch laat ik voor nu het zwarte hoesje er nog omheen zitten, ook al steekt de rand iets minder ver uit dan die van de roze – hij voelt toch wel wat steviger. Ook al heb ik de telefoon nu al een maand in mijn bezit, ik gebruik hem nog niet optimaal, alleen thuis om spelletjes te spelen en Social Media bij te houden. Deze week wordt mijn huidige nummer overgezet en dan kan ik hem eindelijk overal mee naartoe nemen!

Wat voor telefoon heb jij?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post