Mijn december 2014 TBR!

TBRBannerDecember

Omdat ik door de bomen het bos niet meer zie (ja ja, ik en spreekwoorden ;D), heb ik besloten om weer eens een TBR te maken!

De laatste TBR die ik maakte was alweer in maart en sommige boeken die daarin voorkwamen heb ik nog steeds niet gelezen – oepsie ^^” Daarom wil ik me er nu wel écht gaan houden aan een TBR lijst, want ik weet gewoon niet meer welk boek ik wanneer wil lezen.

Natuurlijk krijgen recensie exemplaren voorrang, dus die moet ik sowieso zo snel mogelijk lezen. Dus hier is mijn TBR voor december! En ik hoop heel erg dat ik me er dit keer wel aan kan houden.

IMG_4215_2

Allereerst wil ik beginnen in Offergave van Julie Kagawa. Het einde van deel 2, Bloedband, was ondraaglijk en ik beloofde mezelf gelijk in het laatste deel te beginnen wanneer ik hem in mijn bezit had – niet dus. Dus nu moet ik hem snel gaan lezen, want ik wil super graag weten hoe deze serie afloopt!

IMG_4216_2

Alice in Zombieland ziet er zo prachtig uit en ik weet niet waarom ik er nog steeds niet in begonnen ben ._. Anyway – in december gaat hij echt gelezen worden!

IMG_4217_2

IMG_4218_2

Na het Best of YA Event wilde ik The Elite en The One zo snel mogelijk in huis hebben zodat ik ze beide snel kon gaan lezen. Ik kreeg ze ergens midden november binnen en nee, ik ben er nog niet in begonnen ^^” Maar dat kan er nog wel mee door, toch? Ik bedoel – midden november is nog maar twee weken geleden.

IMG_4221_2

Ook wil ik de gehele Nana serie helemaal herlezen. Ik heb besloten om deel 1 t/m 5 in december te gaan lezen. Jup. Deze zijn toch zo uit, dus dat moet goedkomen ^^

En nu ben ik nog een recensie exemplaar vergeten op de foto te zetten, namelijk; Versjes van Lars! Stom van mij. Ik leg hem lekker op m’n nachtkastje zodat ik hem niet vergeet ;D

4 Comments

 • Lisa

  December 2, 2014 at 1:13 pm

  Ik sta volgens mij op herhaalmodus, want ik zeg het iedere keer weer: ik ben echt verliefd op de cover van Alice <3 Benieuwd wat je ervan vindt!

 • DQ

  December 2, 2014 at 3:47 pm

  Ik ben ook ontzettend nieuwsgierig naar Alice in Zombieland, maar op een bepaalde manier trekt ‘ie me niet genoeg om te lezen. Ik ben benieuwd wat je er van vindt! X

 • Zwartraafje

  December 2, 2014 at 4:41 pm

  De eerste twee heb ik heel graag gelezen, hopelijk beleef jij er evenveel plezier aan. Ik ben momenteel in mijn voorlaatste recensieboek bezig en mag dus binnenkort nog eens aan mijn eigen collectie beginnen. 🙂

 • Emmy

  December 3, 2014 at 8:51 am

  Mooie stapel hoor! Ik hou er wel van om te zien wat anderen van plan zijn te gaan lezen! Ik ben benieuwd wat je van Alice in Zombieland vindt!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post