Kerstcadeautjes!

Wat vliegt de tijd toch voorbij. Januari is alweer bijna voorbij maar toch wilde ik graag nog laten zien welke kerstcadeautjes ik gekregen heb! Helaas heb ik in het nieuwe huis nog niet echt een vast plekje gevonden waar ik mijn foto’s wil gaan maken aangezien het allemaal nog een beetje rommelig is. Daarom heb ik mijn oude fotostudio weer eens opgezet en zijn de foto’s ietwat aan de saai kant.

Entertainment

Allereerst kreeg ik deze stapel met boeken! The Christmasaurus vond ik heel grappig en ik zag toen ik mijn kerstlijstje aan het maken was, zag ik dat er ook pas een deel 2 uitgekomen was. En dit wilde ik natuurlijk ook heel graag hebben!

Daarnaast kreeg ik nog twee boeken van Sarah J. Maas. Het laatste deel in de A Court of Thorns and Roses serie namelijk A Court of Frost and Starlight. Ook kreeg ik de Collector’s Edition van A Court of Thorns and Roses en hij is zó ontzettend mooi! Het is één van mijn favoriete boeken en hij staat super mooi in de boekenkast. Vvooral als het licht er op schijnt zie je die prachtige, goude letters – zo mooi!

The Art of Frozen II zag ik liggen in Disneyland Parijs, maar die was helaas Franstalig. Ik vond het wel een erg mooi boek dus deze had ik ook op mijn lijstje gezet. Ook heel erg blij mee!

“Rocket maaaaaan burning out his fuse up here alone!” Sinds dat ik Rocketman in de bioscoop heb gezien, luister ik echt non-stop naar de soundtrack op Spotify. Nu heb ik ook eindelijk de film in mijn collectie en er zit ook nog eens een karaoke optie bij – sorry not sorry.

Hobby en creatief

Voor mijn verjaardag had ik de Knight Bus al gekregen en ik vond het zo ontzettend leuk om in elkaar te zetten. Sindsdien wil ik heel graag mijn Lego collectie van Harry Potter langzaamaan gaan uitbreiden (want, duur). Hagrid’s Hut staat nu ook mooi in de boekenkast bij de rest van mijn Harry Potter collectie!

Ik kreeg deze Space Wolf van Warhammer want mijn character in Dungeons & Dragons kan mechanische beesten maken – wat heel tof is! Deze miniature past er ook wel echt perfect bij. Helaas willen de poten niet vastgelijmd blijven zitten, dus ik ga ze wat opschuren zodat het wat ruwer wordt. Hopelijk blijven ze daarna wel goed plakken.

Handig en lekker!

Ik kreeg een aantal heerlijke douche- en badproducten! De producten van Treacle Moon ruiken altijd zó lekker en ik doe ook echt lang met één zo’n fles. Naar de Silk Mousse van Niveau ben ik ook wel heel benieuwd, want ik heb eigenlijk nog nooit mousse voor onder de douche (hé, dat rijmt!) gehad.

Ook hebben we in het nieuwe huis een bad – YAS! Ik hou er zo van om lekker in bad te gaan met een Bath Bomb of een Bubble Bar.

Een melkopschuimer van Philips want warme, opgeklopte melk in de koffie is zo lekker! Altijd als ik naar mijn ouders toe ging, maakt ik koffie met opgeklopte melk. Nu geniet ik hier zelf ook iedere ochtend van!

Nieuwe koekenpannen! Want die had ik gewoon nodig. Degene die ik had waren al helemaal versleten en waren ook vrij budget. De grote gebruik ik voornamelijk om pannenkoeken in te bakken en de kleine voor een eitje!

Yaaas, Harry Potter onderzetters! Ik gebruik eigenlijk altijd een onderzetter als ik aan tafel of bureau zit. Deze komen dus zeker goed van pas en ze zijn iedere dag al in gebruik!

En als laatste nog een chocolade kerstman, die tot op de dag van vandaag nog steeds heel is. De chocolade die nu nog in de kast ligt begint een beetje op te raken, dus deze kerstman zal het niet heel lang meer overleven denk ik 😉

Heb jij nog leuke kerstcadeautjes gekregen?

You may also like

1 Comments

  • zwartraafje

    January 29, 2020 at 7:42 pm

    Zo’n leuke pakjes! Die nieuwe van Treacle moon ken ik nog niet. Ik vind hun marsmallow douchegel en die met de unicorn wel leuk. Maar die eerste heb ik jammer genoeg slechts één tegengekomen. Die Harry Potter-lego is echt zo leuk. Het is dat het Hogwarts zo veel kost én zo veel plaats in neemt want anders was ik wsl ook terug met legoblokjes gaan spelen. Dat bouwen vond ik altijd heel ontspannend;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post