Friday Five: Auteurs die naar Yalfest 2019 moeten komen

Iets nieuws op Make It Personal – Friday Five! Friday Five is bedacht door Joost, beter bekend als NerdyGeekyFanboy. Tijdens de Friday Five wordt er ieder week een ander thema besproken op verschillende blogs door verschillende (boek)bloggers. Voor vandaag is het thema: Auteurs die naar Yalfest 2019 moeten komen. LET OP: Yalfest 2019 staat nog NIET vast!

De afgelopen twee jaren ben ik helaas niet aanwezig geweest op Yalfest. Afgelopen keer kwam dat doordat ik die zondag op Elfia aanwezig was en het jaar daarvoor had ik volgens mij geen één boek gelezen van de aanwezige auteurs (oeps). De allereerste keer was ik wel van de partij – als Instagram reporter! Het was echt super tof en ik had het heel erg naar m’n zin! De volgende keer hoop ik dat Yalfest iets gunstiger valt qua datum voor mij *fingers crossed*.

Sarah J. Maas

Hoe ontzettend tof zou het zijn als Sarah J. Maas naar Yalfest zou komen?! A Court of Thorns and Roses” vond ik ge-wel-dig. En vraag me niet waarom ik de rest van de serie nog niet gelezen heb. Ergens, op een dag, ben ik in een enorme leesdip beland en ben er nooit echt uitgekomen. En om dan zo’n dikke pil te zien, is toch best wel heftig ^^” Binnenkort jongens, dan ga ik deel één weer eens herlezen en dit keer ga ik door!
 
 
 
 
 
 

Nicola Yoon

Zowel Everything, Everything als The Sun is Also a Star had ik binnen één a twee dagen uitgelezen. De boeken lazen super snel weg en waren heel vermakelijk. Het waren niet de standaard Young Adult boeken voor mijn gevoel aangezien de romantiek die erin voorkwam, heel luchtig maar ook heel krachtig was. Beide hele fijne boeken om uit een leesdipje te komen!
 
 
 
 
 
 

Julie Kagawa

Julie Kagawa was afgelopen jaar (of was dat alweer in 2016?) best wel vaak in Nederland. Helaas kwam het voor mij elke keer niet echt goed uit om naar zo’n meeting te gaan. Haar boeken vind ik mega tof (alhoewel ik beide series, zowel de Talon als The Iron Fey serie) nog steeds niet uitgelezen heb (shame on me). En ik hoop stiekem dat ze dan ook weer een cursus geeft om van die schattige draakjes te maken!
 
 
 
 
 
 

J. Kristoff

Illuminae is één van de tofst uitziende boeken die ik in een lange tijd gelezen heb. Daarnaast lijkt zijn serie The Nevernight Chronicles me ook echt super gaaf. Die boeken zijn ook echt een plaatje in je boekenkast – en hoe tof zou het zijn als ze ook nog eens gesigneerd zijn?!
 
 
 
 
 
 
 
 

Tom Fletcher

Oké, dit is misschien een heeeeel klein beetje cheaten – Tom Fletcher schrijft voornamelijk Middle Grade verhalen in plaats van Young Adult. Zijn schrijfstijl is geweldig leuk en ik betrap mezelf er ook regelmatig op dat ik hardop zit te lachen tijdens het lezen van zijn boeken. Ook is hij een groot idool van mij op muzikaal gebied (McFLY!).
 
 
 
 
 
 
 

Welke auteur zou jij graag terug zien op Yalfest 2019?

1 Comments

  • Joost (NerdyGeekyFanboy)

    May 13, 2018 at 7:44 pm

    Mooi lijstje Lieke, en zo leuk dat je meedoet! Sarah J. Maas en Nicola Yoon lijken mij ook supertof, Julie Kagawa is ook een hele lieve vrouw en zou ook een mooie toevoeging zijn 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post