Collective Haul februari (Primark en meer!) ?

In februari heb ik zowel lekker online geshopt als in Maastricht, Eindhoven en Breda! Zo ging ik onder andere naar Boekhandel Dominicanen in Maastricht, de Primark in Eindhoven en naar zowel Foregames als CEX in Breda.

Allereerst deze Harry Potter mok! Ik vond hem zo derpy dat ik hem wel mee moest nemen. Ik heb nu drie verschillende Harry Potter mokken van de Primark – en ik heb er nog geen één gebruikt. Ik ben zo iemand die het zonde vindt om mooie mokken te gebruiken.

Deze mok kocht ik bij Rivièra Maison in Maastricht en hij was in de sale! Er ging echt 70% van af en ik betaalde uiteindelijk nog maar iets van twee euro – heel nice! De quote die er op staat past echt perfect bij mij. Deze mok gebruik ik echter wel gewoon~

Ik kon echt niet wachten op de remake van mijn favoriete game Secret of Mana, dus ik had hem van te voren al gepreorderd. Benieuwd naar deze game? Mijn recensie kun je hier lezen!

Final Fantasy Theatrhythm kwam ik toevallig tegen bij Game Mania in Maastricht als tweedehands game. Deze had ik nog niet en ik kon me herinneren dat ik hem overal gezien had voor een veel hogere prijs. Dus die ging ook mee!

Ik zag The Corpse Bride bij CEX en ik sprong bijna een gat in de lucht – ik was al een tijdje op zoek naar deze film en voor €1,- kon mijn dag niet meer stuk!

Ook zag ik Love Actually liggen voor €1,- en alhoewel ik deze pas nog gezien had, kon ik deze ook niet laten liggen.

Bij bol.com was er een aanbieding – drie DVD’s en/of Blu-Rays voor €25,- – en ik zag Beauty and the Beast er tussen staan. Like whaaat?! Die stond een week daarvoor nog te koop voor €25,- los. Samen met Dennis zocht ik nog twee andere films uit namelijk Interstellar en In the Heart of the Sea.

Al een tijdje was ik op zoek naar de Harry Potter vlaggetje van de Primark. Waarom? Geen idee – ik weet niet eens waar ik ze op moet hangen :’D Maar ik ga ze gewoon nog even bewaren voor als ik het uiteindelijk wel weet!

The Hazel Wood kocht ik bij Boekhandel Dominicanen in Maastricht. Ik vond de cover echt prachtig en wist er verder nog niet veel over. Ik heb het boek intussen al wel gelezen en mijn recensie kun je hier lezen!

Het Songbook van The Greatest Showman had ik ergens in januari al besteld, maar de levertijd was nogal lang. Eind februari kreeg ik hem eindelijk binnen en ik ben er dolgelukkig mee!

Helaas ging Foregames weg in Breda en daarom hadden ze uitverkoop. Ik zag deze Zelda Monopoly liggen en aangezien we nog geen normaal Monopoly spel hadden, besloot ik om deze mee te nemen. Ik verlies altijd met Monopoly, maar het is echt een hele leuke versie!

Ook kocht ik nog een super fluffy vest van Vans die ik vergeten ben om te fotograferen ^^” En ik kocht voor het eerst wat bij Lush! Een Bath Bomb en een Bubble Bar. Ze roken beide echt súper lekker! De Bath Bomb ging in één keer in het bad en van de Bubble Bar heb ik nog wat over. Ik moet zeggen dat ik toch meer fan ben van de Bubble Bar dan van de Bath Bomb. Ik vind schuim in bad toch altijd wel erg lekker!

Heb jij nog iets leuks gekocht laatst?

5 Comments

 • Annemieke

  March 14, 2018 at 9:40 am

  Wat een heerlijke haul. Die mug van Harry is wel heel leuk. Ik heb voor de verjaardag van mijn man monopoly van Thunderbirds gekocht, haha. Ik ben benieuwd hoe dat is.

 • Johanne

  March 14, 2018 at 12:30 pm

  Superleuke spullen. Vind de tweede mok vooral heel erg leuk! En wat een toffe Monopoly! Ik mag niet zoveel meer van mezelf kopen, dus mijn laatste aankoop is alweer van een maand geleden toen ik een heerlijk warme trui voor maar 12 euro kocht.

 • zwartraafje

  March 17, 2018 at 5:14 pm

  Die Harry Potter beker is echt heel leuk. Ik vrees echter dat ik hem niet meer in mijn beker-lade zou krijgen vermits die al vrij vol gestouwd is. Deze week kocht ik twee boeken, mocht ik een besteld boek gaan ophalen en kwam mijn TBD bestelling toe. Verder kreeg ik ook een cadeautje toe dat ik voor mij nicht had besteld en kocht ik een nieuwe snijvorm om kaartjes te maken.

 • Marcia

  March 17, 2018 at 11:43 pm

  Die Harry Potter mok is echt geniaal! Ik heb vandaag lekker vanuit huis geshopt en online vier nieuwe boeken besteld 😀

 • Martine

  May 30, 2018 at 11:06 am

  hahaha die HP mok is echt geweldig :’D

  Super leuke loot! die Monopoly <3

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post