Maak zelf grappige quotes met gadgets van CoolGift!

Is er binnenkort weer iemand jarig en heb je nog geen idee wat je die persoon moet geven voor zijn/haar verjaardag? Dan kun je terecht bij Coolgift.com – een webshop met leuke cadeaus en coole gadgets! In mijn vriendenkring zijn er binnenkort ook wat mensen jarig waar ik nog iets leuks voor moet verzinnen, maar eerst heb ik mezelf verwend en wat items just for me uitgekozen!

Met licht aan…

Inspirerende quotes vind ik leuk – gekke quotes vind ik nóg leuker! Al een tijdje wilde ik een Lightbox kopen. Een A4 formaatje. Maar het kwam er steeds maar niet van omdat ik niet goed wist waar ik hem nou weg moest zetten. Toen ik de kans kreeg om een Lightbox te bestellen, pakte ik die met beide handen aan! Er moeten drie AA batterijen in deze Lightbox, maar er zit ook een USB aansluiting aan. De Lightbox kwam inclusief USB kabel, maar exclusief batterijen. Zorg er wel voor dat je er een paar rond hebt slingeren voordat je deze leuke gadget in huis haalt!

… en met licht uit!

Er zitten erg stevige letters en cijfers bij en ook een paar smileys, hartjes en sterretjes. De Lightbox is echt een eyecatcher in mijn boekenkast nu! Het enige minpuntje vond ik dat er van elke medeklinker, maar twee letters bij zaten – dit hadden er voor mij persoonlijk wel drie mogen zijn. Maar goed – a million dreams are keeping me awaaaaake, a million dreams, A MILLION DREAMS! *zingt*

Had ik al gezegd dat ik quotes leuk vind? Bij deze dan! Ook bestelde ik dit letterbord met vilt en een houten rand. En deze is echt zwáár voor een letterbord! Echt, ik was blij verrast door de kwaliteit! Het vilt is prachtig, diep zwart en er zitten onwijs veel letters bij. Het duurt wel een minuutje of twintig voordat je ze allemaal los hebt, maar dan heb je ook wat (of ik ben gewoon langzaam)!

De letters blijven super goed op hun plek zitten en zeg nou zelf – deze quote is voor een groot Harry Potter fan toch té leuk voor in de keuken? Ik denk dat dit het perfecte cadeau voor haar is, of in ieder geval voor iedereen die van leuke quotes houdt!

Voor een grote computerfreak die tot in de late uurtjes nog bezig is, is dit echt de ideale gadget – een CTRL, ALT, DEL koffiekopjes set. Zelf maak ik regelmatig gebruik van deze toetsencombinatie als er een programma thuis, of op mijn werk weer eens niet mee wil werken. Heel dom trouwens van mij, maar ik dacht dat deze set van steen gemaakt was – faal. Ik had de beschrijving niet goed gelezen! Want het staat er duidelijk bij dat deze set van stevig kunststof gemaakt is.

Een beetje teleurgesteld door mijn eigen fout, vind ik deze set toch wel heel leuk! Ik weet niet of ik deze set snel ga gebruiken om koffie uit te drinken, maar ik vind het voornamelijk leuk om in een computerkamer neer te zetten.

Het laatste item is deze filmklapper. Nu kan ik eindelijk een nieuwe carrière gaan beginnen en films gaan maken! Just kidding. Ik ben gewoon een enorme filmfreak en ik heb altijd al zo’n filmklapper willen hebben om gewoon leuk neer te zetten bij alle films die ik heb. De kwaliteit is prima en ik heb er verder niks op aan te merken!

Heb jij ook al een tof letterbord in jouw woning staan?

1 Comments

  • Martine Jansen

    May 30, 2018 at 11:04 am

    Gadgets zijn altijd echt super leuk, ik betrap mezelf er ook soms op om te kijken bij dat soort websites!
    Deze zijn ook echt leuk (en ze passen ook zo goed bij je!)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post