Friday Five – Mijn gesigneerde boeken

Hoi, ja – daar ben ik weer! Vandaag laat ik je al mijn gesigneerde boeken zien. Officieel moest dit een Friday Five blogpost worden, maar aangezien ik niet kan tellen, geef ik een kleine twist aan de Friday Five – vandaag is het hier de Friday Eight (ik was weer eens lekker wakker, en ik had nog wel koffie op vandaag!).

The Selection – Kiera Cass

Tijdens het ‘Best of Ya Event’ in 2014 (aaah, goede oude tijd) heb ik mijn exemplaar van The Selection laten signeren door Kiera Cass!

The Graces – Laure Eve

Zo’n twee jaar geleden (jeetje, ik kan me dit nog herinneren als de dag van gisteren) mocht ik samen met een aantal andere bloggers ontsnappen uit een Escape Room met Laure Eve! Daarnaast hadden we ook tijd om haar te interviewen en om natuurlijk onze boeken te laten signeren!

Divergent – Veronica Roth

Tijdens het Best of Ya Event 2015, waarbij ik de enige was die het boek ‘Allegiant’ nog niet gelezen had, mocht iedereen een boek van Veronica Roth laten signeren. Ikzelf koos voor ‘Divergent’! Ook was Buddy Tegenbosch aanwezig en ook hij had mijn exemplaar van ‘Oog om Oog’ gesigneerd.

De Bijzondere Kinderen van Mevrouw Peregrine – Ransom Riggs

Dit gesigneerde exemplaar van ‘De Bijzondere Kinderen van Mevrouw Peregrine’ had ik een keer gewonnen! Nog steeds super blij mee~

Omhulde Stad – Ransom Riggs

Je kunt het niet héél goed zien, maar Ransom Riggs had mijn exemplaar van ‘Omhulde Stad’ gesigneerd tijdens de allereerste Yalfest Persconferentie.

Anna & de French Kiss – Stephanie Perkins

Ook was tijdens die persconferentie Stephanie Perkins aanwezig…

Simon vs. the Homo Sapiens Agenda – Becky Albertalli

En Becky Albertalli…

Vertrouw Me – Tahereh Mafi

En Tahereh Mafi! En nog meer auteurs, alleen heb ik niet al mijn gesigneerde boeken hier liggen. Aangezien ik geen ruimte meer had, heb ik een aantal boeken bij mijn ouders achtergelaten, waaronder ook een aantal gesigneerde boeken.

Welk gesigneerd boek zou jij voor geen goud weg doen?

3 Comments

 • Mirjam

  July 21, 2018 at 8:51 am

  Ik bedenk me dat ik gewoon geen enkel gesigneerd boek heb. Ik heb wel mijn eigen boeken een paar keer gesigneerd, maar nog nooit zelf een boek laten signeren. Dit moet anders xD
  Leuke verzameling heb jij zeg!

 • Mascha

  July 23, 2018 at 7:45 pm

  schrijven kreng! van Lisette Jonkman. Daar staat ook een hele lieve tekst bij. ( En omdat ik er voor vanuit brabant naar Zwolle reisde.)

 • zwartraafje

  July 28, 2018 at 7:24 pm

  Goh, ik heb enkele boeken van An Janssens waar ze echt een hele bladzijde in heeft volgeschreven. Echt een persoonlijke boodschap dus zoiets doe je natuurlijk niet weg. Ook Torment van Lauren Kate hou ik bij (terwijl ik de rest van de serie wel heb weggedaan). Ik ben niet van plan om het boek nog te herlezen maar ik vind het wel leuk omdat een vriendin het liet signeren als huwelijkscadeau.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post