De nieuwe generatie iPhone

Het is je vast niet ontgaan dat er laatst weer een nieuwe generatie iPhone op de markt is gebracht, namelijk de iPhone 11. Samen met zijn broertjes, de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max, zijn het waardige opvolgers van de iPhone XR. De iPhone XR was net uitgebracht op het moment dat ik mijn iPhone 8 had gekocht – een smartphone waar ik ook nog steeds heel erg blij mee ben! Maar… die (maar liefst) driedubbele camera op de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max is toch wel heel erg verleidelijk…

Verbeterde camera

Dat de nieuwe iPhone een verbeterde camera heeft, is geen geheim meer. Zo beschikken de iPhone 11 Pro en de iPhone Pro Max beide over een driedubbele camera met drie verschillende lenzen. Met de zoomlens, groothoeklens en de ultra groothoeklens kun je prachtige plaatjes schieten die je voorheen alleen met een spiegelreflexcamera kon maken.

Ook kun je de lenzen apart van elkaar gebruiken. Hierdoor komen het maken van 4K videos en foto’s ook tot je beschikking. De iPhone 11 heeft echter “maar” twee camera’s tot zijn beschikking. Desalniettemin kan ook deze iPhone prachtige plaatjes schieten door middel van zijn groothoek- en ultra groothoeklens – zelfs in het donker!

iOS 13

Mijn nieuwe grote liefde is toch wel iOS 13 – love dark mode! Het ziet er allemaal zo fancy uit en daarnaast is het ook nog eens prettig voor je ogen om naar te kijken. Natuurlijk is iOS 13 over het algemeen een verbeterde versie van zijn voorganger. Zo heeft iOS 13 een vernieuwd overzicht van al je gemaakte foto’s waar je met veel plezier doorheen scrollt, kun je jezelf als emoji maken (memoji!), heeft Siri een aantal nieuwe opties gekregen, werkt de app Maps veel fijner en zo kan ik nog wel even doorgaan!

Haarscherpe resolutie

Met het meest haarscherpe display wat Apple ooit gemaakt heeft, kun je nu al het leuke van iOS 13 ook bewonderen op de iPhone 11. Maar dat niet alleen – het display geeft kleuren levensecht weer. Of je nu foto’s terugkijkt of misschien wel de nieuwste games speelt, zoals Mario Kart Tour – alles ziet er prachtig uit!

Prijs-kwaliteitverhouding

De nieuwe iPhone is naar mijn mening erg… duur. De prijzen variëren tussen de goedkoopste optie van €809,- en de duurste optie van €1659,-. Maar als je eenmaal een iPhone gewend bent, dan wil je niets anders meer. Ik denk dat ik daar wel het levende bewijs van ben – ik weiger het om terug naar Android over te stappen. Ik kan met gemak zeggen dat iPhone zoveel soepeler werkt en meteen reageert wanneer jij dat wilt.

Natuurlijk kun je er altijd voor kiezen om een iPhone 11 abonnement aan te schaffen, zodat je niet ineens een grote smak met geld hoeft neer te leggen. Ook als je kiest voor een abonnement, kun je alles naar jouw eigen smaak aanpassen – ideaal als je het mij vraagt!

Diverse kleuropties

Indien je eindelijk de stap gezet hebt om een iPhone 11 aan te schaffen, is er nog één optie waar je rekening mee moet houden – de kleur. De iPhone 11 heeft namelijk niet één, niet twee, maar maar liefst zés verschillende kleuropties tot zijn beschikking. Zés! Wit, zwart, geel, groen, paars, rood – jouw favoriete kleurtint zit hier waarschijnlijk wel tussen.

De iPhone 11 Pro modellen hebben echter nog vier andere kleuren to hun beschikking. Drie van de vier kleuren kennen we al, namelijk spacegrijs, zilver en goud. Maar daarnaast is ook de kleur middernachtgroen op de markt gebracht – heel apart, maar wel heel mooi!

Ben jij in het bezit van een iPhone?

4 Comments

 • Nikita

  October 11, 2019 at 9:27 am

  Ik heb momenteel geen iPhone, ik werk met een Huawei. Maar ik heb wel twee jaar een iPhone gehad en ik geef je gelijk. De interface en het systeem werkt veel soepeler. Ik merk ook dat ik steeds meer naar m’n iPad grijp voor veel dingen gewoon omdat ik het besturingssysteem van Apple gewoon een stuk beter vind. Mijn telefoon doet het nog perfect dus vervangen zal ik niet zo snel doen. Maar ik weet wel dat ik als hij kapot is waarschijnlijk wel terug ga overstappen naar een iPhone. Al zal het niet de iPhone 11 worden, zo rijk ben ik nu ook weer niet haha.

  1. Lieke

   October 14, 2019 at 2:25 pm

   Haha, nee dat is begrijpelijk! Ik heb ook een periode een Huawei gehad, maar die vond ik ook best traaf werken na verloop van tijd. In het begin gaat het allemaal wel soepel, maar op een gegeven moment merk je toch dat het gewoon wat trager wordt.

 • Emmy

  October 11, 2019 at 9:48 am

  Ik heb sinds een maandje een iPhone XR en wow, verliefd! Ik vind iPhones echt heerlijke toestelllen en zou niet zo snel meer wat anders uitzoeken.

  1. Lieke

   October 14, 2019 at 2:26 pm

   Oh, jaloers!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post