Collective Haul – Oktober 2015

2015CollectiveHaulOktoberBanner

Oktober is weer voorbij en ik besefte me helemaal niet dat ik toch aardig wat gekocht en gekregen heb de afgelopen maand. Bij deze dus een collective haul met van alles en nog wat!

IMG_6918_2

Van Jacco en Martine kregen Dennis en ik deze leuke decoratie spulletjes omdat we pas samenwonen!

IMG_6919_2

Ook kregen we dit kookboek van Jamie Oliver van hun :3 Super leuk en lief!

IMG_6917_2

Een weekje of twee geleden was ik weer twee dagen bij m’n ouders thuis. Ik ging met m’n moeder naar de stad en kreeg deze leuke herfstdecoratie!

IMG_6924_2

Aan het begin van deze maand was er een boekenmarkt bij de kringloopwinkel hier dichtbij (Vindingrijk). Ik had geen idee wat ik kon verwachten, maar vond toch wat leuke boeken. Zo kocht ik alle drie de boeken van In de Ban van de Ring (hele oude uitgaves!), Het Achterhuis en vond ik een boek van Winnie the Pooh ;D

IMG_6916_2

Nu we het toch over ‘In de Ban van de Ring’ hebben… Laatst was ik met Dennis bij de Acion en we zagen dit ‘In de Ban van de Ring’ bordspel liggen. We hebben het nog niet gespeeld maar het ziet er wel erg leuk uit.

IMG_6920_2

Mijn duurste aankoop van de maand oktober – Tales of Zestiria de Collectors Edition voor de PS4. Dit was wel weer een rib uit m’n lijf, maar de game ziet er echt prachtig uit! En je kreeg er veel goodies bij ;3 Binnenkort laat ik dit wel zien in een blogpost. En ik moet snel verder spelen, want ik heb nog steeds maar 4 uur gespeeld of zo~

IMG_6922_2

Toen ik deze steelcase van Jurassic World in het krantje van de Media Markt zag, kon ik het niet laten om hem te kopen. Ik hou van steelcases <3 En van Chris Pratt <3 IMG_6927_2

Uitbraak van Jesper Wung-Sung kreeg ik van Uitgeverij Clavis (nogmaals bedankt!)

IMG_6930_2

Vuur en As won ik als recensie exemplaar via Bol.com en Uitgeverij luitingh sijthoff. Dit boek moet ik nog lezen, maar ik ben erg benieuwd!

IMG_6925_2

IMG_6926_2

Zowel de bovenstaande manuscripten als de twee boeken zaten in de goodiebag die ik kreeg tijdens het VIB YA Event bij uitgeverij Lluitingh Sijthoff. Hoe tof!

IMG_6936_2

Als laatste kocht ik nog een potje Gel Eyeliner (heb liever stift eyeliner, maar op de één of andere manier zijn die telkens uitgedroogd als ik ze koop), een wenkbrauwen setje (wat ik nog nooooit heb gebruikt, maar wilde het graag een keer uitproberen, en het resultaat is best gaaf!), een oogschaduw kwast (die ik nog van mijn moeder kreeg) en een zwarte stropdas (die ik nodig had voor mijn Avril Lavigne Halloween look)!

Heb jij nog wat leuks gekocht of gekregen in oktober?

12 Comments

 • Lisa

  November 4, 2015 at 10:29 am

  Mijn oog valt de hele tijd op Fangirl en All The Bright Places in je foto’s, haha! Pretttttttty. Mooie haul!

 • Marcia

  November 4, 2015 at 11:46 am

  Dat Winnie the Pooh boek ziet er schattig uit! πŸ˜€

 • Lilian

  November 4, 2015 at 12:07 pm

  Haha die herfstpoppetjes hebben wij ook thuis!

 • Lotte

  November 4, 2015 at 2:15 pm

  Ik ben helemaal fan van dat houten uiltje.! En ik ben benieuwd geworden naar het boek Uitbraak.!

 • Vivian

  November 4, 2015 at 4:41 pm

  Die herfstpoppetjes zijn zo leuk!

 • Daenelia

  November 4, 2015 at 6:35 pm

  Dat spel hebben we ook… en eerlijk gezegd zijn er leukere LotR spellen. Dit is wel heel leuk met jongere spelers, en met minimaal 3. Het is minder met z’n tweetjes.

 • zwartraafje

  November 6, 2015 at 10:39 am

  Dat bordspel van LoTR kocht ik meteen toen het uitkwam voor mijn echtgenoot. Het was eigenlijk best duur Γ©n het erge is dat we het nog niet hebben gespeeld terwijl we het dus al minstens tien jaar in de kast hebben staan. Oops!

  1. Lieke

   November 6, 2015 at 5:06 pm

   Haha, oeps!

 • robin

  November 10, 2015 at 4:07 pm

  OMG die tales LE :O ik zie uit naar je blogposts. en dat LOTR bordspel wil ik ook O_O ik hoop dat de Action hem hier ook heeft

 • Floor Daasvand

  November 10, 2015 at 8:56 pm

  Ik heb ooit Het Achterhuis een keer geprobeerd te lezen, maar ik kwam er maar niet doorheen. Bij andere oorlogsverhalen ook niet. Blijkbaar is het gewoon niet zo mijn genre ondanks dat het boek van Anne Frank natuurlijk wel extra bijzonder is. Ik werd trouwens helemaal enthousiast van de herfstdecoratie die je hebt gekocht want oh my dat ziet er zo leuk uit!

  1. Lieke

   November 10, 2015 at 9:43 pm

   Oorlogsverhalen zijn ook totaal niet mijn ding eigenlijk. Het dagboek van Anne Frank vond ik wel heel interessant om te lezen ;3

 • Dinja

  November 13, 2015 at 1:48 pm

  Die herfstdecoratie dingen zien er echt leuk uit ^_^
  Vooral dat wasbeertje (?)!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post