Wc knuffelaar, troepjes kopen en boekige droom

Dagboek1Banner

Afgelopen week had ik zoveel in de planning staan om te gaan doen voor mijn blog, maar ik voel me vanaf dinsdag/woensdag al niet echt lekker. Buikpijn, hoofdpijn – ik denk dat ik een beetje grieperig ben of zo. Ik heb al aardig wat ingevulde enquetes teruggehad, wat ik echt super tof vind! Bedankt dat jullie me hiermee helpen ;3 Naar aanleiding daarvan wil de meerderheid meer persoonlijke blogposts lezen. En dat spoorde mij aan om een soort van dagboekje van deze week online te zetten!

Op het moment van schrijven, zit ik ziekig op de bank en heb amper geslapen vannacht. Het huis is aardig stoffig en ik wilde dus alles gaan stoffen vandaag voordat de ouders van Dennis en zijn zusje langskomen. Maar, ik denk niet dat dat erin zit :’D Zijn ouders komen de hond, genaamd Spyke, brengen, waar we een weekje op gaan passen en Emily, het zusje van Dennis, komt dit weekend gezellig chillen bij ons. Morgen ben ik jarig en vier ik ook mijn verjaardag voor vrienden. Ik hoop dus dat ik me dan wel goed voel, anders moet ik het gaan verplaatsen en ik had me er juist zo op verheugd. Dus ik kijk morgen wel hoe het gaat!

Anyways~ Afgelopen zaterdag was er een Halloweenfeestje bij Silvy en haar man, Philippe, thuis. Ik was ineens random op het idee gekomen om verkleed te gaan als de oude Avril Lavigne, hoe we haar kennen uit de video Complicated. Samen met Dennis, Jacco en Martine ging ik erheen. Helaas gingen Jacco en Martine al snel weer weg omdat Martine ziek was :c Balen natuurlijk, maar ziek zijn op een feestje is ook niet cool. Ik had het verder wel naar m’n zin want er waren ook een aantal mensen die ik al kende van een aantal jaren terug. Het was wel grappig om hen weer eens te spreken.

En verder.. tja~ Alcohol. Er was veel, heel veel alcohol. Ik kan er op zich wel tegen, als ik niet teveel drink, ik word meestal alleen maar een beetje draaierig, maar dit keer ging echt all out of zo. Ik weet niet wat ik had. Het bleek op dat moment ook een erg goed idee om een stuk of vijf shotjes achter elkaar te doen. En ik denk dat dat iets teveel van het goede was ^^” Op het feest zelf was ik had ik al een keer boven de wc gehangen, maar toen kwam er niks. Dennis vond het een goed moment om maar eens naar huis te gaan en ik zelf ook. We bleven trouwens overnachten bij Dennis zijn ouders en zijn vader kwam ons ophalen met de auto. Oh man, ik was echt bang dat ik in de auto moest overgeven. Maar gelukkig gebeurde dat niet – totdat we thuis aangekomen waren.

En sorry voor het onsmakelijke verhaal, maar de lekkere risotto die we die avond gegeten hadden en al de drank die ik gedronken had, kwam er allemaal uit. En ik mikte het alles keurig netjes in de wc. Ik voelde me een stuk beter toen alles eruit was en viel vrijwel meteen in slaap. Echt, dit was de eerste en hopelijk laatste keer – nooit meer alsjeblieft. Gelukkig ben ik niet de enige – zo hoorde ik gisteravond nog iemand hier voor de deur kotsen, jippie~

Omdat ik de hele week al geen Blogilates gedaan had, vond ik het wel eens tijd dat ik wat beweging kreeg. Ik stapte op de fiets en reed vervolgens richting de mega Jumbo, waar ook de Action, Xenos en nog een aantal winkels zitten. Ik had zin op troepjes te kopen, dus dat deed ik. Dennis wilde graag het huis versieren voor mijn verjaardag dus ik kocht slingers, in de vorm van beertjes. Ze hadden ook kussende bunnies, maar die zagen er toch een beetje raar uit. Verder heb ik nog wat dingetjes gekocht om ter decoratie bij foto’s te leggen en kerstlampjes, om bokeh fotografie mee te oefenen. Verder ga ik niet precies vertellen wat ik nog meer heb gekocht, want zo te zien vinden jullie, naast het lezen van persoonlijke posts, het ook heel leuk om Hauls te zien. R.I.P. geld.

Vannacht had ik deze hele rare droom waarin een aantal mannen en vrouwen van tussen de 18-30 jaar oud, elkaar af moesten maken. En niet zomaar mensen, nee, allemaal mensen die mij dierbaar zijn. Vrienden, familie. Zo zat ik er zelf in, m’n broer, m’n vriend, vrienden en vriendinnen van me etc. En er was één leider, dat was een vrouw, en ze pushte ons constant om elkaar af te maken. We hadden trouwens allemaal een bijl als wapen. En toen niemand iets deed, maakte zij ons wel aan het vechten en gaf de mannen één of ander drankje waardoor ze helemaal rage mode gingen. Marco (m’n broer) en Dennis die hadden het heel stiekem uitgespuugd toen ze niet keek, terwijl alle mannen hadden elkaar ondertussen al hadden afgemaakt. De vrouw kon dit niet uitstaan en hakte hun koppen eraf ._. Het gebeurde zo snel dat ik niet wist wat ik moest doen. Huilen? Naar ze toe rennen? Ik wist het niet. Toen er uiteindelijk alleen alleen nog maar vrouwen over waren, wat heel de bedoeling was geweest. Ze was namelijk een soort van feminist en wilde een vrouw aan de macht hebben. Dus toen alle vrouwen, inclusief ikzelf, nog over waren, wisten we niet wat ons overkwam en daarna werd ik natuurlijk wakker~

Ik denk dat ik gedroomd heb van het boek ‘Pupil’ van Julie Kagawa. Voor degene die het boek gelezen hebben: de vrouw in mijn droom deed me heel erg denken aan Embers trainer. Of iets in de richtig van ‘The Hunger Games meets Talon’

Zo, dit was mijn boeiende verhaal van deze week *ahum*. Ik vond het erg leuk om te delen! Het lijkt net alsof ik het tegen een goede vriend of vriendin aan het vertellen ben. Laat vooral weten wat jullie of jullie dit soort dagboekjes leuk vinden om te lezen, want dan wil ik er vooral mee door gaan ;3 Oh ja! En ik zal er de volgende keer wat meer foto’s bijplaatsen, maar aangezien dit echt even spontaan in me opkwam, is het een hele lap tekst geworden ^^”

3 Comments

 • Marcia

  November 6, 2015 at 5:49 pm

  Beterschap! Volgens mij gaat er echt een griepje rond.. zelf was ik deze week ook een beetje koortsig 🙁

  En ik heb trouwens heel hard gelachen om je droom. Een beetje bloeddorstig maar wel heel grappig^^ Ik droom ook vaak van die rare verhalen en heel vaak duikt dan opeens Voldemort op! (ondanks dat ik de boeken in januari voor het laatst las..)

 • Lilian

  November 7, 2015 at 9:43 pm

  Superleuk dat je het zo deelt! En beterschap 🙂

 • zwartraafje

  November 8, 2015 at 9:09 pm

  Ik zou echt willen dat ik bij het opstaan nog de details van mijn dromen herinner. Die zijn vaak erg absurd maar doorgaans ook perfect inspiratie-materiaal om tot een boek te verwerken.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post