Hiep hiep hoera, 24 jaar! + Win een cadeaubon!

Het is vandaag 7 november en dat is een hele speciale dag voor mij – ik ben namelijk jarig! En vandaag word ik alweer 24 D: Jongens, ik ben oud~ Maar ik ga wel iets leuks weggeven want ja, wie jarig is, trakteert natuurlijk!

Vanavond vier ik mijn verjaardagsfeestje voor een aantal vrienden en vriendinnen en dat wordt een super gezellige, nerdy avond natuurlijk ;3 Ik heb er in ieder geval al heel veel zin in, en ik hoop zij ook allemaal! ‘Maar, Lieke, nu heb je nog helemaal niet verteld wat voor soort cadeaubon we kunnen winnen?’ Dat klopt! En dat ga ik je nu dan ook vertellen~ Vanaf vandaag maak je kans op een;

Bol.com cadeaubon t.w.v. 10 euro!

Yaaaay! Hieronder lees je wat je moet doen om kans te maken ;3

tumblr_ngx5rjyqJT1rotqbvo2_500

Wat moet je doen om kans te maken?

– Volg mij op Bloglovin’ en voeg dit bericht toe aan je favorieten
– Laat hieronder in een reactie weten wat jij voor de cadeaubon graag zou willen kopen. Ze hebben voor ieder wat wils op Bol.com!
– Laat ook even weten welke extra stappen je gedaan hebt (Zie hieronder~)

Voor extra win kansen:

– Like mijn blog op Facebook (+1)
– Volg mij op Instagram (+1)
– Volg mij op Twitter (+1)
– Retweet het volgende bericht; “Ik maak kans op een cadeaubon van @Bol_com op @xMakeItPersonal! Doe ook mee op “https://makeitpersonal.nl” (+2)

De winactie loopt t/m zaterdag 28 november 23:59! Op zondag 29 november maak ik de winnaar bekend en wordt de winnaar ook gemaild! Vergeet niet je e-mail adres is het daarvoor bestemde vakje te zetten – de cadeaubon wordt namelijk via de mail verzonden!

Bron foto’s: 1, 2

31 Comments

 • diana

  November 7, 2015 at 4:24 pm

  Natuurlijk doe ik heel graag mee met deze leuke win actie! Ik doe alle eztras en natuurlijk volg ik je overal al! Wat ik voor de tien euro ga kopen? Een funko Pop natuurlijk!!!!

 • Saskia

  November 7, 2015 at 4:52 pm

  Gefeliciteerd! 24 is helemaal niet oud joh 😉 Nog lang niet!
  Van die tien euro zou ik een boek kopen van mijn wenslijstje (vast een lekker romantisch boek!). Ik heb voor dit jaar als doel om te proberen de laatste boeken van mijn tbr stapel uit te lezen (dat zijn er nog 16), als ik ze dan allemaal uit heb mag ik pas weer iets nieuws van mezelf kopen. En na ruim drie maanden is dat lijstje toch wel heel
  lang met al die nieuwe releases 😉
  Nog een fijne verjaardag!
  Ik heb alle stappen overigens genomen.

 • Femke

  November 7, 2015 at 5:05 pm

  Ik doe mee en ik heb nog zoveel boeken op mijn wenslijst waar ik die cadeaubon erg goed voor kan gebruiken.

  Klopt de datums wel? Moeten we een hele maand wachten?

 • Kirsty

  November 7, 2015 at 5:35 pm

  Gefeliciteerd met je verjaardag!

 • Marcia

  November 7, 2015 at 7:06 pm

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een leuke dag van met heel veel taart, cadeautjes en gezellige mensen om je heen 😀

  Ik maak graag kans op de waardebon van bol.com, omdat ik heel graag het boek Reboot van Amy Tintera wil kopen! Ik volg je op Bloglovin’, Instagram en Twitter + ik heb over de winactie getweet 🙂

 • Rowan

  November 7, 2015 at 8:29 pm

  Gefeliciteerd met je verjaardag! En nog vele jaren natuurlijk.

  En wat leuk dat je zo’n gave winactie doet! Ik doe zeker mee, want met een bol.com bon kan ik natuurlijk weer een heel leuk nieuw boek kopen.
  Ik zou dan gaan voor De Elite van Kiera Cass, omdat ik alle boeken van de Selectie-serie al heb verzameld, behalve het tweede deel! Nu kan ik dus niet verder lezen en dat vind ik heel jammer, daarom zou ik dat boek kopen (en zelf natuurlijk die laatste eurootjes bijleggen).
  Ik volg je op Bloglovin, Twitter (+ heb getweet) en Facebook.

  Fijne verjaardag nog! LIefs x

 • Joost (NerdyGeekyFanboy)

  November 7, 2015 at 9:40 pm

  Gefeliciteerd, ik doe mee! Ik volg je via alle social media 🙂 Hopelijk krijg je ook een heleboel coole cadeautjes 😀

 • Jet

  November 7, 2015 at 10:35 pm

  Yaaay van h♡rte gefeliciteerd!! Een cadeaubon… Ik zou er een boek van kopen, waarschijnlijk Talon van Julie Kagawa. Het verhaal lijkt me heel erg gaaf! En die kaft…. Ik heb verder niks met social media, dus veel kans maak ik niet, maar ik kan naar beter een gokje wagen… Ik volg je al wel een hele tijd op Bloglovin en zal deze winactie toevoegen!

 • Monique

  November 7, 2015 at 10:39 pm

  Gefeliciteerd!

  Ik volg je op bloglovin en instagram.
  Voor de bon zou ik het boek schim en schaduw kopen.

 • sandra

  November 7, 2015 at 11:44 pm

  Gefeliciteerd met je 24e verjaardag.
  Wat een ontzettend leuke actie. Ik wist gelijk wat ik zou kopen. Er is namelijk net een nieuwe, prachtige versie van Harry Potter and the philosopher’s stone met illustraties, en die wil ik zo graag hebben. Ik zou die bon gebruiken om het een iets goedkopere uitgave te maken.
  Ik volg je op bloglovin (sandra9454), instagram (sannnndd) en ik volg je op twitter (@xsajo), en geretweet (https://twitter.com/Xsajo/status/663109652406804480)

 • Emmy

  November 8, 2015 at 11:09 am

  Er is er een jarig, hoeraaaa hoeraaaaa dat kun je wel zien dat is Liekeeeeee.

  Dat vinden wij allen zo prettig, ja,ja en daarom zingen we blij blij blij

  Zij leven lang hoeraaaa hoeraaa
  Zij leven lang hoeraaaa hoeraaaa zij leven lang hoeraa hoera….

  Fijne verjaardag lieke, dat je maar mag genieten van dit nieuwe jaar. Ennuh, ik maak natuurlijk ook heel graag kans. Ga ik lekker een boek voor mezelf uitzoeken in plaats van voor anderen.

 • Ilsiee prins

  November 8, 2015 at 11:22 am

  Van harte!!! Op naar de volgende gezonde & gelukkige jaartjes.. Super dat je dit viert met de lezers van je blog…. Ik vier jou feestje graag mee en maak natuurlijk dolgraag een kansje op die fijne cadeaubon! Super…
  fijne zondag, groetje ilsiee

 • Marjolein

  November 8, 2015 at 12:52 pm

  Gefeliciteerd!

 • zwartraafje

  November 8, 2015 at 5:35 pm

  Ik hoop dat je een heerlijke verjaardag achter de rug hebt. Eigenlijk ben ik nu wel nieuwsgierig naar het nerdy-gehalte van jullie feestje. Waren jullie allemaal in Cosplay? Hebben jullie nerdy hapjes gemaakt? Of hebben jullie een hele avond elfs tegen elkaar gesproken? 😉

  Ik heb het bericht op Bloglovin geliket en getweet over deze actie. Ook op Facebook volg ik je maar een Instagram-account heb ik dan weer niet.

  Waarschijnlijk zou ik het 13de boek van Lara Adrian bestellen. Het duurt nog wel even vooraleer dat vertaald zal worden én ik ben nu eenmaal veel te nieuwsgierig naar hoe het verhaal verder gaat.

 • Chantal de Vries

  November 8, 2015 at 8:21 pm

  Gefeliciteerd Lieke! Ik was gisteren ook jarig, wat toevallig! Ik doe graag mee, ik heb je ook gevolgd op facebook en twitter en ik heb de tweet getweet! Ik zou natuurlijk boeken gaan kopen, als een extra verjaardagscadeautje! 😀

 • Jessica

  November 8, 2015 at 9:51 pm

  Gefeliciteerd! 😀

  En van cadeaubonnen koop ik vrijwel altijd boeken, hihi :p
  Ik heb alle extra opties gedaan.

 • Lisa ter Maat

  November 8, 2015 at 11:45 pm

  Gefeliciteerd!

  Ik geef mijn cadeaubonnen altijd uit aan lees boeken.
  Ik hou van lezen.
  En ik heb alles als goed is gedaan – Twitter: Roseandbooks – Instagram: Roseandbooks – Bloglovin: Roseandbooks – Facebook: Lisa ter Maat

 • Tamara TS

  November 9, 2015 at 7:16 am

  Van harte gefeliciteerd! Ik heb geliked, gedeeld, gesaved, getweet (@paramara1982), alles behalve instagram.

  Mocht ik winnen, dan zou ik waarschijnlijk kiezen om er een beetje bij te leggen en de Bazaar van boze dromen van Stephen King kopen om mijn collectie compleet te maken.

 • Miss Happinez

  November 10, 2015 at 7:15 pm

  Super leuk! Ik zou voor dit product gaan: real techniques miracle complexion sponge make-up spons.

  Ik heb een keer een goedkope variant van zo’n spons geprobeerd en was daar al heel enthousiast over! Denk dat deze mij al helemaal bevalt 🙂

 • Floor Daasvand

  November 10, 2015 at 9:01 pm

  Oeeeh zo’n giftcard sla ik natuurlijk niet af! Ik doe mee! Enne ik ben nieuw op je blog en heb al even lekker rond zitten neuzen. Leuke blog heb je! 🙂

  1. Lieke

   November 10, 2015 at 9:42 pm

   Haha, neem je tijd! Bedankt voor het compliment 😀

 • Sann | Piixel.nl

  November 13, 2015 at 6:56 am

  Leuke actie ^_^ Ik doe mee, heb je op bloglovin, facebook en twitter gevolgd :3
  Ik denk dat ik er het in real life boek van ga kopen uit je andere post, die zag er echt leuk uit 😀

 • Dinja

  November 13, 2015 at 1:50 pm

  Nog gefeliciteerd 🙂
  Ik doe graag mee aan je winactie, dan kan ik weer eens een nieuw doe-boek (van bijv. Keri Smith) kopen!
  Ik volgde je al via Bloglovin en heb nu dit berichtje gesaved ^^

 • Nathalie

  November 15, 2015 at 12:21 pm

  Wat een leuke winactie! Ik doe mee. Als ik zou winnen dan zou ik denk ik het boek De ijzeren prinses kopen van Cassandra Clare zodat ik mijn collectie compleet kan maken.
  Ik volg je op bloglovin (nathalie4410), facebook en instagram (nathalie393)

 • Anita H.

  November 16, 2015 at 2:26 pm

  Dit is een van de boeken die ik nog graag eens wil aanschaffen: http://www.bol.com/nl/p/500-soepen/1001004005454039/.

 • Patricia Schmitz-Heres

  November 16, 2015 at 5:34 pm

  Ik doe heel graag mee met deze winactie. Bij Bol.com is er altijd wel wat moois te vinden.

 • E

  November 17, 2015 at 3:22 pm

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag een beetje laat maar beter laat dan nooit. Ik wens je nog vele jaren vol boeken toe. Ik ben zelf op het moment aan het sparen voor hey laaste deel in van de infernal devices ijzerprinses daar zou ik de bon goed bij kunnen besteden

 • Simone

  November 17, 2015 at 4:42 pm

  Ahhh, beetje laat, maar alsnog gefeliciteerd! Super gaaf. Ik doe heel graag mee zodat ik dit kan bijleggen om leuke kerstcadeautjes voor al mijn vriendinnen en familieleden te kopen! 🙂 Wat zal ik hier niet verklappen, voor het geval dat ze het lezen! 😉 Ik heb alle stappen gevolgd en ook geretweet.

 • zoë

  November 18, 2015 at 12:27 am

  ik doe mee!
  ik wil graag een nieuwe cd kopen op bol.com!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter en instagram; zowiezo_

 • Jyoti Baldew

  November 27, 2015 at 3:42 pm

  gefeliciteerd! ik doe graag mee! ik heb de post gesaved + geliked op facebook. Als ik zou winnen dan zou ik er natuurlijk boeken van kopen 😉 bovenaan staat Rebel van Julie Kagawa

 • Sylvia

  November 28, 2015 at 11:17 pm

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Graag waag ik een kansje om dit mooie bedrag te mogen besteden bij Bol.com! Ik ga voor een boek, weet nog niet zeker of het een leesboek word (heleboel op mijn lijstje) of een haakboek, dan kan ik andere met mijn creaties verwennen! Ik heb alle stappen gedaan, ook de extra, FB onder mijn eigen naam en de rest onder variaties van (@)TurtleBookwurm.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post