Enquête formulier ‘Make It Personal’

EnqueteBanner

Even een kort berichtje tussendoor – gisteren had ik een vragenlijst opgesteld voor mijn blog. Ik zou het heel erg op prijs stellen als jullie deze vragen voor me in willen vullen!

In de enquête staan onder andere vragen over hoe je Make It Personal kent, welke blogposts je leuk en welke je minder leuk vind om te lezen. Of je nog tips en/of opmerkingen voor me hebt. Hoe vaak je mijn blog bezoekt etc. Door het in te vullen van de enquête kan ik er voor zorgen dat jullie mijn blog (nog) leuker gaan vinden!

Klikkerdeklik om naar de Enquête te gaan!

Binnenkort deel ik de uitkomst met jullie hier op mijn blog :3 Ik ben erg benieuwd!

Bron foto: 1

4 Comments

 • Emmy

  November 4, 2015 at 9:18 am

  Done 🙂

 • Dennis

  November 4, 2015 at 9:18 am

  Done.

 • nikita

  November 4, 2015 at 9:40 pm

  Ik heb hem net ingevuld! xxx

 • Kwante in Wonderland

  November 4, 2015 at 10:02 pm

  Gedaan!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post