Collective Haul – Maart 2016

In de maand maart heb ik me best wel ingehouden met het kopen van dingen. Ik heb een aantal nuttige dingen gekocht, twee boeken gevonden bij de Kringloper en nog wat dingen gekregen!

IMG_8142_2

Allereerst – zeep. Want ja, zeep is nuttig en ik was m’n handen graag \o/ En degene die we hadden waren bijna op, al gaan ze nog langer mee dan ik dacht D:

IMG_8144_2

Treinkaartjes van de Etos! Ik heb in april een aantal events waar ik heen ga, dus deze komen zeer zeker goed van pas. Met deze treinkaartjes spaar ik meer dan de helft uit – ideaal!

IMG_8170_2

De Aniway viel ook weer op de mat in maart ;D

IMG_8168_2

Deze headphones kreeg ik cadeau van GSMpunt in ruil voor een eerlijke review. Hij is zo nice!

IMG_8159_2

Eh, ja, ik kon het niet laten – ik kocht Stardew Valley op Steam. Die game die heel erg veel weg heeft van Harvest moon en I love it~

IMG_8152_2

Natuurlijk kan een maand niet voorbij gaan zonder nieuwe boeken! Zo kreeg ik het laatste deel uit de Iron Fey serie van Harper Collins. Ik loop nog steeds niet bij met de serie, maar ik vind het wel fijn dat ik hem nu compleet heb – bedankt!

IMG_8167_2

Ik zag dit boek bij de Kringloper liggen en de naam van de auteur, Melissa de la Cruz, kwam me zó bekend voor, maar ik kon niet helemaal plaatsen welke boeken ze nog meer had geschreven. Ik kwam erachter dat ze ook de auteur van o.a. Dwaaleiland is (die ik overigens niet gelezen heb).

IMG_8161_2

Deze mooie hardcover van The Casual Vacancy zag ik ook liggen voor een euro of twee. Aangezien J.K. Rowling één van mijn favoriete auteurs is, kon ik deze natuurlijk niet laten liggen!

Ik denk dat de maand april wel wat duurder gaat worden voor mij. Zo heb ik allereerst een aantal events gepland staan, heb ik aankomend weekend 6 jaar met Dennis dus dan willen we wat leuks gaan doen enzovoort~ Maar dat is niet erg; dat is juist leuk ;D

Wat voor leuks heb jij nog gekocht in maart?

4 Comments

 • Charelle

  April 6, 2016 at 8:50 am

  De Aniway moet ik ook echt weer een keertje kopen. Zó lang geleden alweer dat ik die heb gelezen. Veel plezier met al het leuks op de planning deze maand, klinkt alsof het een fijn maandje wordt! (:

 • Ellis

  April 6, 2016 at 8:24 pm

  Is die kringloop bij ons in de buurt?

  1. Lieke

   April 7, 2016 at 9:16 am

   Yes, deze heb ik bij de Emmaus gekocht ^^

 • zwartraafje

  April 7, 2016 at 9:50 am

  Ik kocht een aantal nieuwe boeken, een keukenrobot (die ondertussen ook een naam kreeg), een timeturner (ah nee, toen was het al april)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post