“Headphones on. World off.”

Muziek luisteren met een headset op mijn hoofd – ik vind het heerlijk. Je kan alles om je heen gewoon even vergeten en kan ongestoord doorwerken waar je mee bezig bent. Althans, dat is wat ik altijd doe. Ik merk dat ik me veel beter kan concentreren met een headset op en dat bloggen of ontwerpen veel sneller gaat!

IMG_8104_2

Al een tijdje was ik op zoek naar een nieuwe headset, omdat degene die ik had, na een tijdje erg veel zeer ging doen aan mijn oren – en dan vooral aan mijn linkeroor om de één of andere reden. Nu heb ik een nieuwe headset van het merk Monster DNA en ik moet zeggen – deze zit toch wel een heel stuk fijner!

Het is een on-ear headset, of moet ik zeggen headphones want er zit namelijk geen microfoon aan vast. Hij beschikt over super comfortable kussentjes waardoor je niet zo snel last krijgt van je oren. Hij is ook nog eens heel licht in gewicht, dus je voelt hem bijna niet zitten – wat ik persoonlijk erg fijn vind! Oh, en hij sluit ook nog eens heel erg goed af. Het voelt echt mega raar als je praat met deze headphones op je hoofd :’D

IMG_8115_2

Een leuk extraatje is de Music Share optie. Er zit namelijk nog een extra uitgangspunt aan de headphones waar je een extra paar oortjes of een andere headset in kunt pluggen. Ik weet zelf niet of ik dit veel ga gebruiken, maar het is wel een leuk extraatje als je iemand anders jouw muziek wilt laten horen en je geen zin hebt om verder met elkaar te communiceren~

Er is overigens geen optie om de bas hoger of lager te zetten, je moet het er maar gewoon mee doen. Ik vind dit absoluut geen probleem bij de Monster DNA headphones want de hoge en lage tonen zijn voor mij perfect uitgebalanceerd!

Hij zou perfect aansluiten bij de nieuwste Samsung Galaxy S7 Edge. Helaas heb ik die niet in mijn bezit maar het schijnt echt een top kwaliteit telefoon te zijn. En die wil je natuurlijk ook het liefst zo goed mogelijk beschermen want ja, de telefoons van nu zijn een stuk kwetsbaarder dan de telefoons van vroeger. Maar met de mooie Samsung Galaxy S7 Edge hoesjes die op de markt gebracht zijn, kom je al een heel eind!

IMG_8108_2

De Monster DNA Headphones heb ik van GSMpunt mogen ontvangen in ruil voor een review.

Gebruik jij liever oortjes om muziek mee te luisteren, of neig jij eerder naar een headset?

2 Comments

  • Joanydvv

    April 2, 2016 at 7:48 am

    Ik vind een headset ook veel fijner dan van die in-ear dingen. Ik heb vast misvormde oren of zo, want ze blijven bij mij echt nooit zitten :’)

  • – Collective Haul – Maart 2016 |

    April 6, 2016 at 7:55 am

    […] headphones kreeg ik cadeau van GSMpunt in ruil voor een eerlijke review. Hij is zo […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post