1000 Vragen aan Jezelf #35

In deze 1000 Vragen aan Jezelf kom je er onder andere achter wat er op de laatste foto stond die ik genomen heb, of ik het belangrijk vind om stil te staan bij bijzondere data en bij welke tv-programma’s ik meteen verder zap.

IMG_7998_2

475. Wat staat er op de laatste foto die je hebt genomen?
Een Raid Deck genaamd Onyxia’s Lair van het World of Warcraft TCG :’D Ik pakte een willekeurig object en ging kijken wat het verschil was als ik de witbalans en de ISO zou aanpassen. Want ik had gelezen ik het boek Shoot! dat dat heel belangrijk is – en ik deed er eigenlijk nooit iets mee – oeps ^^”

476. Vind je het belangrijk om stil te staan bij een bijzondere data?
Ja en nee. Ja omdat je er wel even bij stil moet staan wat er op die data gebeurd is en nee omdat het al lang voorbij is en je er niks meer aan kunt veranderen.

477. Wat zou je in een kijkdoos plakken?
Ik zou een scène namaken uit een boek!

478. Welke crèmes gebruik je?
Op het moment gebruik ik een dagcrème van de Hema, maar ik heb het gevoel alsof ik er heel veel puistjes van krijg :/ Dus ik moet binnenkort even een nieuwe halen.

479. Zou je fysiek sterker willen zijn?
Ja! Ik voel me echt best wel snel slapjes en moe, ook al heb ik wel wat meer spierballen gekweekt met Blogilates 8D Maar als boekenwurm is het altijd handig om fysiek wat sterker te zijn, want boeken zijn echt mega zwaar.

480. Vind je dat elke dag moet tellen?
Hmm, nee hoor. Het is soms wel eens lekker om gewoon he-le-maal niks te doen.

481. Bij welk tv-programma zap je meteen verder?
Bij alle Nederlandse soapseries – ik vind er echt geen %&^* aan ^^”

482. Wanneer heb je voor het laatst iemand voorgelezen?
Waarschijnlijk aan Dennis en was het iets uit de krant of een folder xD

483. Ben je goed in smalltalk?
Err, nee, niet echt. Alleen als het over een onderwerp gaat waar ik veel van af weet of wat ik heel leuk vind, dan kan ik haast niet stoppen met praten.

484. Welk nieuws greep je onlangs enorm aan?
De bomaanslagen op het vliegveld van Brussel. Ik had gehoopt dat dat van Parijs een éénmalig iets was geweest, maar niet dus :/ Dan kom je net uit bed rollen, is het eerste wat je leest dat en dan is heel je dag zo’n beetje verpest omdat je nergens anders aan kunt denken.

485. Welke taal zou je graag kunnen spreken?
Japans! Dan zou ik tenminste ook import games uit Japan kunnen spelen die hier nooit worden uitgegeven.

486. Kun je bellen blazen van kauwgom?
Ja! En dan laat ik ze in m’n gezicht ontploffen~

487. Wat was je favoriete verjaardag?
Mijn Harry Potter feestje was echt super cool ♥ Ik denk dat ik toen een jaar of 10/11 werd?

488. Wat is je stopwoordje?
Oh, ik heb er wel een paar, of zo, denk ik, zegmaar… ^^”

Wat is jouw stopwoordje?

1 Comments

  • zwartraafje

    April 4, 2016 at 9:52 am

    Ik kan dus echt geen bellen blazen met kauwgom. Dat lukt me echt nooit. Soms plaag ik mijn broertje (die heel veel trails en soms zelfs een marathon loopt) door te zeggen dat ik ook best wel sportief ben. Leessprint, leesmarathon, boeken tillen, … ze moeten dat zo maar niet onderschatten hoor. 😉

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post