Animal Crossing New Horizons Villager Hunt

Indien jij ook een fanatiek Animal Crossing speler bent, heb je er vast weleens van gehoord. De grote Animal Crossing Villager Hunt. Je stapt op het vliegtuig met een Nook Miles Ticket op zak om op zoek te gaan naar een specifieke bewoner die je heel graag op jouw eiland wilt hebben. Een heel karwei waar je urenlang zoet mee kunt zijn aangezien er 393 unieke karakters in het spel zitten. Je hebt namelijk geen idee wie je tegen gaat komen op dat Mystery Island!

Animal Crossing New Horizons

In Animal Crossing New Horizons* woon je op een eiland. In het begin is het jouw taak om geld (bells, klingels) te gaan verdienen door het verkopen van bijvoorbeeld zeeschelpen in de plaatselijke winkel. Op jouw eiland kun je ook houthakken en stenen verzamelen waardoor je DIY projecten kunt gaan maken. Door het spel vaak te spelen, kun je jouw eiland na verloop van tijd helemaal gaan verbouwen. Denk hierbij aan rivieren aanleggen, heuvels maken en niet geheel onbelangrijk – wegen aanleggen!

Maar – jij woont niet helemaal alleen op jouw eiland. Je moet het eiland namelijk delen met andere bewoners. De eerste drie bewoners wonen vanaf de eerste dag samen met jou op het eiland. Je kunt er bevriend mee worden of ze wegpesten – dat is geheel aan jou. Mijn eerste drie bewoners vond ik niet zo leuk. Deze hebben inmiddels ook allemaal het eiland al verlaten. In totaal kunnen er tien bewoners op jouw eiland wonen. Momenteel heb ik vier bewoners waar ik zeer tevreden mee ben, twee die een twijfelgeval zijn en vier die ik wel echt weg willen hebben. Tijd dus voor een Villager Hunt!

Tijd voor een Villager Hunt!

Animal Crossing New Horizons speel ik nu al ruim een jaar. Ik heb periodes gehad waarbij ik het spel iedere dag zat te spelen. Al was het alleen maar om even in te loggen om te kijken wat er in de winkel te koop was. Ook heb ik periodes gehad waarbij ik het spel een paar weken (of zelfs maanden) niet aanraakte. Na verloop van tijd kwam ik erachter hoe je bewoners van je eiland weg kon jagen. Helaas ging dit niet zo simpel als met een net tegen iemand zijn/haar hoofd aan te slaan. Maar na verloop van tijd (eens in de tien dagen geloof ik) is er één bewoner die een nieuw avontuur aan wilt gaan. En met een beetje geluk, is het een bewoner die jij niet leuk vind.

Daarna kun je naar een Mystery Island afreizen om op zoek te gaan naar de perfecte bewoner voor jouw eiland. DIt doe je met een zogeheten Nook Miles Ticket die je kunt kopen met Nook Miles. Deze Nook Miles kun je verdienen door dagelijkse opdrachten te voltooien zoals het planten van een boom of te praten met je medebewoners.

Indien je oude bewoner zijn/haar huis te koop heeft gezet, kun je naar het vliegveld toe om af te reizen naar een Mystery Island. Fingers crossed dat jij jouw favoriete karakter tegen het lijf loopt!

Villagers op mijn ‘Dreamie List’

Natuurlijk heb ik voor mezelf ook een Dreamie List gemaakt. Een Dreamie List is een lijst met jouw favoriete Animal Crossing New Horizons karakters die jij graag op jouw eiland zou willen hebben. Mijn lijst bestaat vooral uit hele schattige karakters of hele lugubere karakters. Neem hieronder een kijkje! Dan ga ik tegelijkertijd Animal Crossing opstarten en kijken of ik een bewoner weg kan werken 😉

Speel jij ook Animal Crossing New Horizons?

*Dit is een affiliate link. Als je gebruik maakt van deze link en iets bestelt op deze site, dan krijg ik een kleine commissie. Dit kost jou niks extra’s en hierdoor help je mij en mijn blog te ondersteunen!

Bron foto’s: Coco, Lucky, Stitches, Aurora, Lily, Melba, Erik

Dit vind je misschien ook leuk:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post