1000 Vragen aan Jezelf #21

Verzin ik vaak doemscenarios’s? Vind ik dieren net zo belangrijk als mensen? Welke dag was nou รฉcht onvergetelijk? Je leest dit en meer in 1000 Vragen aan Jezelf deel 21!

IMG_7341_2

281. Verzin je vaak doemscenario’s?
Ja, best wel vaak eigenlijk. Net na de aanslag in Parijs, had ik een heel scenario in m’n hoofd zitten dat IS naar Nederland zou komen en alles plat zouden gooien. Maar ook denk ik vaak na over wat ik zou doen als er een zombie apocalypse plaats zou vinden.

282. Wat stel je vaak uit?
Als ik ergens last van heb, dan wil ik nooit naar de dokter, dus dat stel ik dan altijd uit en vaak gaat het wel vanzelf weer over. Ook stel ik vaak uit om vroeg uit bed te komen, dan blijf ik altijd nog wat langer liggen.

283. Zijn dieren net zo belangrijk als mensen?
Ja, ik vind van wel! Ook al kunnen ze niet praten, ook zij hebben gevoel en een hart.

284. Hoe zeker ben je van jezelf?
Om sommige moment ben ik zekerder dan op andere. Ik weet het niet. Ik ben niet super zeker van mezelf, maar ik ben ook echt niet onzeker.

285. Wat was een onvergetelijke dag?
Best of YA Event 2015

286. Wat durf je niet aan jezelf toe te geven?
Erm… Ik kan zo even niks bedenken eigenlijk.

287. Om welke filmscene moest je huilen?
SPOILER ALERT! Ik moet altijd huilen als er iemand dood gaat. Ik moest namelijk huilen toen Jean Valjean dood ging op het einde van Les Miserables, toen Dobby dood ging in Harry Potter and the Deathly Hallows, toen Marley dood ging in Marley and Me en toen Augustus Waters dood ging in The Fault in Our Stars. Maar ook moest ik huilen wanneer ht omaatje in Frank en Frey, Frey in het bos achterlaat. Dat is zo verdomd zielig.

288. Wat was je laatste goede idee?
Mijn laatste goede idee was om de Divergent trilogie inclusief Four in november te gaan lezen. Helaas heb ik gefaald~

289. Welk verhaal zou je met heel Nederland willen delen?
Hoe leuk het wel niet was op het Best of YA Event~

290. Vergeef je mensen makkelijk?
Ja, best wel eigenlijk. Ik kan nooit lang boos zijn en als ik รฉcht boos ben, kun je maar beter gaan rennen.

291. Wat deed je vroeger wel in een relatie en nu niet meer?
Erm, ik heb nooit echt rare gewoontes gehad, denk ik xD

292. Wat hoop je nooit meer mee te maken?
De dood van een huisdier, maar dat is helaas niet te voorkomen. Dat hoort er ook allemaal bij als je huisdieren hebt :c

293. Vind jij: wat niet weet, wat niet deert?
Ligt aan de situatie, maar ik denk wel dat ik het ermee eens ben. Tenzij het echt iets heel ernstigs is waar niemand iets van af weet, maar iedereen in je omgeving het eigenlijk wel zou moeten weten. Dan zou ik het er niet mee eens zijn.

294. Hoe belangrijk is de mening van anderen bij het nemen van beslissingen?
Meestal vraag ik wel naar de mening van anderen, maar ga ik alsnog m’n eigen gangetje, haha :’D

Vind jij; wat niet weet, wat niet deert?

6 Comments

 • Charelle

  December 13, 2015 at 9:52 am

  Ja dat zijn wel belangrijke dingen over na te denken natuurlijk, zombie apocalypsen. ๐Ÿ˜‰ En goed dat je gewoon je eigen gang gaat, laat de rest maar praten. ^^

  1. Lieke

   December 13, 2015 at 2:30 pm

   Haha, ja toch! Je weet maar nooit :p

 • Lilian

  December 13, 2015 at 10:51 am

  Je laatste goede idee was om Allegiant te gaan lezen <3 EINDELIJK.

  1. Lieke

   December 13, 2015 at 2:29 pm

   … en na 20 pagina’s ging ik weer gamen :’D

   1. zwartraafje

    December 13, 2015 at 9:10 pm

    Zo moeilijk wanneer je meer hobby’s als tijd hebt. Dat lijkt hier ook een chronisch probleem te zijn. Ik wil verder met Supernatural, maar eigenlijk wil ik ook gewoon lezen รฉn knutselen, en blogposts lezen รฉn …

    1. Lieke

     December 13, 2015 at 10:10 pm

     Ik weet precies hoe je je voelt! Het liefst zou ik ook gewoon alles tegelijk willen/kunnen doen ;3

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post