WIN: De stem van de zee + een aantal verrassingsgoodies!

In samenwerking met Emmy van Zon en Maan en Storm Publishers, mag ik een winactie organiseren tijdens deze Boeken Adventskalender! Vandaag kun je op mijn blog kans maken op het boek De Stem van de Zee, geschreven door Mara Li + een aantal verrassingsgoodies!

Ik ben in de zee geboren.
In de nacht dat mama moest bevallen, rolden de golven als reuzen naar het strand en krijste mijn moeder als de meeuwen. Ze riep net zo lang om de zee tot mijn vader er gehoor aan gaf en haar zwoegende lichaam in zijn armen naar buiten droeg. Daar lag ze in een witte jurk op haar rug in de modder, haar benen wijd in de branding. De golven trokken me naar buiten. Voordat mijn vader me vast kon grijpen, had ik al kennis gemaakt met het zilte water.

Nimue kent haar moeder slechts uit verhalen. Na een allesverwoestende storm verlaat ze haar vissersdorp om samen met haar broertje Arthur naar haar op zoek te gaan. In een continent waar de Zwarte Griep steeds meer mensen het leven kost, reist Nimue haar familiegeschiedenis achterna in de hoop dat het zal leiden naar hun moeder. Tijdens haar tocht vertoont een in flarden mist gehulde gestalte zich steeds weer aan haar. Waarom wordt ze door hem achtervolgd? En welke connectie hebben Nimue en Arthur met de Andere Wereld, de sfeer van de geesten?

Foto 21-11-15 17 08 45

Om kans te maken op dit boek moet je het volgende doen;
– Volg mij op Bloglovin’
– Geef antwoord op de volgende vraag; Waar zou jij naartoe gaan, als een grote storm jouw woonplaats helemaal zou verwoesten? Laat je antwoord achter in de comments hier beneden!

Meedoen kan t/m zondag 27 december 23:59.

Graag wil ik Storm Publishers heel erg bedanken voor het beschikbaar stellen van een exemplaar van De Stem van de Zee + de goodies!

Bron foto’s: 1

37 Comments

 • Bep H

  December 14, 2015 at 9:32 am

  Maakt niet zo veel uit, als mijn gezin en familie het maar overleefd hebben en gezond zijn, dan wil ik overal wel wonen.

 • Jet

  December 14, 2015 at 9:58 am

  Brrr, dat zou echt afschuwlijk zijn.. Ik zou naar mijn tante gaan, denk ik! Al hoop ik dat mijn hele gezin nog leeft en mijn ouders nog kinnen beslissen over waar we heen gaan. Volg je al via Bloglovin!

 • Margo

  December 14, 2015 at 10:33 am

  Naar de zuidkant van de Pyreneen want daar zit je lekker hoog en droog.

 • brenda stokhof

  December 14, 2015 at 11:27 am

  ik zou naar portugal gaan, naar de stad lagos. Omdat het daar prachtig is en zeer vriendelijk mensen.

 • van erum maria louisa

  December 14, 2015 at 12:05 pm

  ik zou het mijn god niet weten-hopeloos verloren

 • Ans Stier

  December 14, 2015 at 12:09 pm

  Tja ik woon in een andere plaats als mijn moeder dus ik denk dat ik dan weer onder moeders vleugel kruip.

 • Ine

  December 14, 2015 at 12:10 pm

  Een heel nare gedachte, maar ik zou naar een van de hoger gelegen plekken op de wereld gaan , ver weg van de zee.Het Anapura gebergte in Nepal bv., of het Himalaya gebergte.. Deze bergketens hebben heel veel indruk op mij gemaakt toen ik deze bezocht heb. (wat natuurlijk niet wil zeggen dat je daar wel veilig bent voor natuurgeweld…)

 • Rowan

  December 14, 2015 at 12:35 pm

  Hmm, is het legaal om in een bibliotheek te gaan wonen? 😛 Dan zou ik dat zekerweten doen. En anders zou ik een ticket boeken naar Noorwegen of Schotland en daar gaan wonen.

 • Irene

  December 14, 2015 at 12:40 pm

  Ik zou naar Nieuw Zeeland gaan, omdat de natuur daar zo mooi is en ik daar in alle rust zou kunnen lezen en schrijven.

 • Bianca Schrijft

  December 14, 2015 at 1:09 pm

  Als eerste zou ik naar mijn ouderlijk dorp gaan, om te zien en horen hoe het met mijn familie gaat. Als het daar veilig is, dan blijf ik daar, zo niet, dan met zijn alle richting het oosten of zuidoosten van het land.

 • grietje van der meer

  December 14, 2015 at 3:03 pm

  Ik zou naar mijn familie gaan, zodat we toch bij elkaar zijn als er wat gebeurt.

 • Ga riella

  December 14, 2015 at 3:12 pm

  Ik zou naar Amerika gaan. Ik wil daar heel graag heen. Daarnaast werk ik als maatschappelijk werker en in Amerika kunnen ze wel iemand gebruiken dus hart heeft voor het val zeg maar 🙂

 • Mieke Schepens

  December 14, 2015 at 3:46 pm

  Ik zou direct naar ons huisje aan zee verhuizen. Geen haar op mijn hoofd die dan ergens anders aan zou denken.

 • Irene Niec

  December 14, 2015 at 3:58 pm

  Het zou me niet uitmaken waar ik naar toe moest, als ik maar mijn familie kon meenemen wil ik overal met hun wonen (althans waar het veilig is)

 • Nel

  December 14, 2015 at 4:28 pm

  Als mij familie het ook gered heeft zou ik naar het dichts bijzijnde dorp gaan wat niet verwoest is en van daaruit mijn dorp weer helpen opbouwen

 • Kim

  December 14, 2015 at 4:50 pm

  Ai, wat een gemene vraag, eigenlijk wil ik hier namelijk helemaal niet weg. Maar als het dan moet… ik zou naar een plaats gaan waar de zon veel schijnt en het nooit echt koud is. Overigens zou ik dan wel al mijn familie mee willen, dus misschien zoek ik wel een groot onbewoond eiland waar we gezellig met zijn allen heen kunnen 😉

 • Esther

  December 14, 2015 at 5:07 pm

  Ik zou naar een heel ver land gaan. Australie of Nieuw-Zeeland. Heerlijk warm. En twee mooie landen om lekker te kunnen lezen.

 • Thea

  December 14, 2015 at 8:20 pm

  Hopelijk heeft mijn gezin het dan ook gered! Ik zou dan ieder gezinslid twee keuzes op laten schrijven en dan met een lootje de definitieve bestemming gaan kiezen. Mijn keuze zou Scandinavie of Canada zijn.

 • sabrina wannet

  December 14, 2015 at 9:22 pm

  jak wat afschuwelijk, ik woon zelf in de stad dus als mijn woonplaats verwoest zou worden zou ik als eerste op zoek gaan naar overlevenden in het puin en natuurlijk super hard hopen dat mijn familie dus ook mijn mechelaar veilig zijn. Daarna zou ik samen met mijn familie verhuizen naar een mooi kustdorpje in Canada en gaan genieten van de natuur en hier zoveel mogelijk op een natuurlijke manier leven. Dus zelf voedsel verbouwen, jagen, survivalen etc.

  en natuurlijk volg ik je via Bloglovin 😀

 • Heleen van der Velde

  December 14, 2015 at 9:42 pm

  Ik zou meedeinen op de golven van de zee en kijken waar het zoute water me brengt!

 • Monique

  December 14, 2015 at 10:05 pm

  Ik zou naar Scandinavië gaan en dan het liefst Finland.
  Ergens een hutje bouwen in de bossen.

 • Monique Monique

  December 14, 2015 at 10:07 pm

  Ik ga naar Hawai, heerlijk warm!

 • Dorret

  December 14, 2015 at 11:04 pm

  Dan zou ik meteen een goed excuus hebben om eindelijk te gaan emigreren, iets waar ik vaak van droom maar wat er waarschijnlijk nooit van gaat komen. Mijn dromen nemen me naar Alaska, adembenemend natuur, een oorverdovende stilte. Een verlangend gevoel wat in boeken altijd zo perfect beschreven wordt. Dat is ook waarom ik zo graag lees, even helemaal mee in de wereld van een ander.

 • Saskia

  December 15, 2015 at 12:21 am

  Daar waar mijn familie gaat, daar ga ik. Hopelijk gaan ze ergens ter wereld naar toe waar het niet stormt en het lekker warm is. 🙂

 • Gerda

  December 15, 2015 at 2:22 am

  Naar een land Israhel heel mooi gelegen waar geen storm kan komen! Waar we veilig kunnen wonen. Ook waar de zon zal schijnen en het niet te heet of te koud zal zijn! Met dieren om ons heen.. Het land van hoop en glorie!

 • Nicole

  December 15, 2015 at 4:11 pm

  Nou ik hoop toch niet dat dat ooit gaat gebeuren! Maar ik zou naar Spanje vertrekken 🙂 Als mijn man en zoontje maar bij me zijn! Ik heb je gevolgd op Bloglovin’. Leuke winactie!

 • Miss Happinez

  December 15, 2015 at 8:09 pm

  Oeh…die zou ik zeker willen winnen! Ik zou absoluut naar Zuid-Frankrijk gaan, als mijn woonplaats verwoest was. Waarom? Omdat het daar zo ongelofelijk mooi is!! ik volg je op bloglovin

 • Suzanne van Heiningen

  December 16, 2015 at 12:51 am

  Gezien ik aan de zee woon is het niet eens een hele vreemde gedachte.
  Hopelijk zijn mijn vrienden en familie ok. Als het alleen mijn woonplaats is dan ga ik naar 1 van mijn beste vrienden, die gelukkig door het hele land wonen (er is vast wel een plaats blijven staan). Ben er dit jaar wel achter gekomen dat ze altijd voor me klaarstaan.
  Ps. Ik volg je op bloglovin!

 • Marcia

  December 16, 2015 at 10:14 pm

  Als mijn woonplaats weg zou waaien, dan zou ik lekker bij mijn ouders gaan schuilen! Ik woon 370 km bij hen vandaan – maar liefst 5,5 uur in de trein – en daardoor zie ik ze veel minder vaak dan ik eigenlijk zou willen. In zo’n geval is het een geluk bij een ongeluk en weet ik dat ik altijd bij mijn lieve ouders terecht kan <3

  Natuurlijk ga ik ook graag naar een toffe stad als Edinburgh, London of Berlijn, maar mijn familie gaat voor! En er gaat natuurlijk niks boven Groningen^^

  1. Marcia

   December 16, 2015 at 10:15 pm

   O en ik volg je natuurlijk al lang op Bloglovin 😀

 • Nicole

  December 16, 2015 at 10:32 pm

  Waar zou ik heen gaan als een storm mijn woonplaats zou verwoesten.
  Ehm…. toch wel moeilijk. Maar als eerste kwam toch Nieuw-Zeeland bij me op.
  Van wat ik heb gezien, lijkt me dat een prachtig land. En als ik dan in Hobbitton zou mogen wonen zou het helemaal perfect zijn 😉
  Maar wat me ook heel mooi lijkt is/zijn Engeland, Schotland of Ierland. Ze hebben alle drie iets magisch.

 • Tessa

  December 17, 2015 at 10:17 am

  Ik zou waarschijnlijk door de tornado mee worden gevoerd naar Oz en dan zou ik daar vet coole avonturen beleven en tegen heksen vechten.

 • TurtleBookwurm

  December 17, 2015 at 11:41 pm

  Moet er niet aan denken dat dat zou gebeuren, maar mocht het toch gebeuren dan zou ik naar een plaats gaan waar de storm niet is geweest of waar de schade aanzienlijk minder is, blijven kan natuurlijk ook en dan alles mee helpen opbouwen (lijkt mij een hele uitdaging). Het belangrijkste is dat de mensen om wie je geeft veilig en gezond zijn. Aangezien de meeste niet in dezelfde woonplaats wonen zou mijn eerste stap zijn uitzoeken of dat iedereen in orde is. Dus misschien wel terug naar de woonplaats waar mijn ouders wonen.

 • Marcella

  December 18, 2015 at 11:28 pm

  Disney….
  Disney is altijd het antwoord 🙂

  Dit is gelijk een goede reden om te gaan toch!?

 • zoë

  December 20, 2015 at 1:25 pm

  ik doe graag mee!
  in eerste instantie heb je daarna gelijk onderdak nodig, je kan nog niet meteen verhuizen naar een andere plek. Ik zou eerst proberen bij familie of vrienden onderdak te krijgen en daarna proberen te zoeken voor een leuke plek. (Nou woon ik gewoon bij mijn ouders dus zelf heb ik er geen inspraak op). Maar ik zou het leuk vinden om ergens in frankrijk te wonen. Ik heb alleen snel last van heimwee dus het gaat hem denk ik niet worden haha :).

  1. zoë

   December 20, 2015 at 1:31 pm

   en ik volg op bloglovin; zoelouwerse

   liefs, Zoë

 • nakita

  December 20, 2015 at 8:11 pm

  Ik zou naar Engeland of Amerika gaan omdat ik graag in een land woon waar ze toch nog engels spreken en anders België!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post