Cadeautjes van mijn Secret Santa!

Net als vorige jaar, deed ik dit jaar ook weer mee met het lootjestrekken tijdens de Boeken Adventskalender, die Emmy voor de derde keer op rij organiseert! Super leuk natuurlijk, voor Secret Santa spelen, maar ik vind het zelf ook altijd heel spannend wat ik krijg.

Allereerst kreeg ik een hoop vragen van mijn Secret Santa zoals; Hou je van chocola? Unicorns of uiltjes? Vind je sieraden leuk? Ik was erg verrast door deze vragen en had geen flauw idee wat mijn Secret Santa voor me in petto had. Braaf reageerde ik op alle vragen en ik was natuurlijk super mega nieuwsgierig waarom Santa dit allemaal vroeg :’D Tijdens het uitpakken, werd het me allemaal duidelijk – kijk maar mee!

IMG_7401_2

Ik was net zo’n klein kind toen ik het pakketje openmaakte en deze super mooie doos zag. Mijn vader was nog bij mij (hij kwam kerstspulletjes en pakketjes afgeven die nog bij mijn ouders thuis waren bezorgd) dus ik zei tegen hem; KIJK HOE MOOI DEZE DOOS IS! Hij keek me aan alsof ik gek was. Anyways~ Ik opende de doos en… WOW! Er zaten echt véél cadeautjes in.

IMG_7405_2

Natuurlijk opende ik eerst de kaart – en ik kreeg echt een grote glimlach op mijn gezicht. Het is een Mew! Een Mew, waaat, hoe leuk is dit πŸ˜€ Ik kwam er ook meteen achter wie mijn Secret Santa was – Kim Milkyway.

IMG_7408_2

Het is een 3D unicorn boekenlegger, haha! Super vet~

IMG_7410_2

Ik moest wel heel erg lachen toen ik deze uitpakte – ik heb namelijk al een aantal van deze knuffels (mijn broer geeft er zowat ieder jaar eentje aan me voor kerst xD) dus deze past mooi bij m’n collectie!

IMG_7413_2

Deze zijn zoooo lekker! Koekjes met een soort van Nutella binnenin, hmmm~

IMG_7414_2

Een groen nagellakje! Ik draag echt bijna altijd nagelijk en ik heb bijna nog geen groene kleurtjes (of ze zijn echt mega fel – niet mooi) maar deze is echt heel mooi :3

IMG_7418_2

En tot slot kreeg ik niet één…

IMG_7423_2

maar twee schattige kettinkjes ;D

IMG_7402_2

Ik besloot om het rechthoekige pakje, waar hoogstwaarschijnlijk een boek in zat, tot het einde te bewaren. ‘The Shock of the Fall’ zat erin! Deze wilde ik al super lang hebben, maar ik had hem eigenlijk nooit gekocht. Ik ben er dan ook super blij mee!

Nadat ik klaar was met uitpakken, had ik Kim gelijk opgezocht op Facebook, want ik MOEST haar gewoon even bedanken. Ik vond het zo ontzettend lief! En bij deze; nogmaals super bedankt Kim ♥ Ik vind het echt super lief dat je er zoveel tijd in gestoken hebt!

Doe jij ook mee met het lootjestrekken?

27 Comments

 • Karlijn

  December 15, 2015 at 9:13 am

  Oeh, leuk dat je The Shock of the Fall hebt gekregen! Een erg mooi boek om te lezen πŸ™‚

  1. Lieke

   December 15, 2015 at 2:30 pm

   Hij stond hoog bovenaan mijn Wishlist, dus ik ben er super blij mee πŸ˜€

 • Naomi

  December 15, 2015 at 9:17 am

  Helektrische leuke cadeaus heb je gekregen!

 • Ellis

  December 15, 2015 at 10:25 am

  WAUW! EENHOORNS! Ik heb er ook twee van, een helemaal roze en een helemaal lila variantje. Oetz en Karel von Koln heten ze ^^

  1. Lieke

   December 15, 2015 at 2:30 pm

   Oh Ellis, hahah :’D

 • Rowan

  December 15, 2015 at 11:50 am

  Wauw wat gaaf! Die doos is inderdaad suupermooi!

  1. Lieke

   December 15, 2015 at 2:30 pm

   Jaaa D:

 • Charelle

  December 15, 2015 at 12:15 pm

  Ah wat een Super leuke cadeaus allemaal! En hoe tof is de Mew kaart? Γ– The Shock of the Fall is echt een heel goed boek, ik schreef er eerder een review over op mijn blog. πŸ˜‰

  1. Lieke

   December 15, 2015 at 2:31 pm

   Echt super tof! En ik ga snel even je recensie opzoeken πŸ˜€

 • Eline

  December 15, 2015 at 12:32 pm

  Wow, wat gaaf!
  Door dit soort posts ben ik zo ongelooflijk benieuwd naar wie mij getrokken heeft, wow :O

  1. Lieke

   December 15, 2015 at 2:31 pm

   Haha, sorry dat ik je zo nieuwsgierig gemaakt heb :’D

 • Jessica

  December 15, 2015 at 12:50 pm

  Gaaf! En zoveel ook! Ben erg benieuwd wie mij heeft.

  1. Lieke

   December 15, 2015 at 2:34 pm

   Ik ben benieuwd wat je krijgt!

 • Annabel

  December 15, 2015 at 2:07 pm

  Wat een super leuk pakket! Ik hoop de mijne deze week te ontvangen. Ik weet in ieder geval dat hij onderweg is.

  1. Lieke

   December 15, 2015 at 2:31 pm

   Ik hoop dat je het pakketje snel ontvangt dan πŸ˜€

 • Vanessa

  December 15, 2015 at 2:35 pm

  Wauw dat is echt met liefde gegeven πŸ˜€ supertof en mooie foto’s heb je ervan genomen (vooral die van het boek, wauwies, bokeh!) πŸ˜€

 • Maria

  December 15, 2015 at 4:59 pm

  Wat een leuke cadeautjes zeg!

 • Emmy

  December 15, 2015 at 8:22 pm

  Wauw wat super tof <3

 • Annelies

  December 15, 2015 at 9:06 pm

  Wat een fijne cadeaus! Geniet ervan!

 • Thea

  December 15, 2015 at 10:16 pm

  Wat leuk! alleen de doos is al bijna een kadootje. Ik las de post helaas te laat dus ik kon niet meer meedoen.

 • Joost (NerdyGeekyFanboy)

  December 15, 2015 at 10:41 pm

  Wat een cool pakketje! The shock of the fall is een erg mooi boek, lees ze en geniet van alle cadeautjes! Na al die posts met al die leuke pakketjes ga ik hopelijk volgend jaar wel gewoon meedoen met het lootjes trekken, deze maand gewoon geen tijd voor gehad door al het studeren πŸ™

 • zwartraafje

  December 16, 2015 at 11:52 am

  Wat leuk dat Kim er zo haar werk van heeft gemaakt. Super leuke verrassingen voor jou en ook nog is mooi ingepakt. Het kwam er dit jaar weer niet van om mee te doen, maar ooit gaat het me lukken.

 • Monica

  December 16, 2015 at 9:28 pm

  Wauw, wat een leuke cadeaus! En het is allemaal zo mooi ingepakt <3 Ik doe dit jaar ook mee, maar ik heb nog niet alles (ik kreeg twee pakketjes, maar ik heb er nu 1) binnen. Nog even wachten op de rest dus. πŸ˜€

 • Nicole

  December 16, 2015 at 10:27 pm

  Wat een leuk pakket van je secret santa! πŸ˜€
  Ik doe ook mee en ben heel benieuwd wat mijn lootje vind van het pakket dat ik hem/haar stuur. En wat ik zelf mag ontvangen πŸ˜‰

 • Lindsey Welters

  December 18, 2015 at 12:37 am

  Waauuuuwwww! Wat een super tof pakket! πŸ˜€
  Volgend jaar dus sowieso meedoen Hahaha

 • Floor Daasvand

  December 20, 2015 at 8:43 am

  Die koekjes zijn zoooo lekker! Ik heb ze gehad met aardbeivulling πŸ˜€ Leuk pakket zeg πŸ™‚

 • Marcia

  December 20, 2015 at 9:10 pm

  Wow wat een enorm pakket en wat mooi ingepakt <3 ik heb echt al heel mooie secret santa dingen voorbij zien komen, daar wordt ik stiekem toch een beetje ongeduldig van hihi πŸ˜‰

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post