WIN: Het Boek van Tess van Miriam Bruijstens!

Jaaa, feest! Make It Personal heeft zojuist namelijk 400 volgers bereikt πŸ˜€ En dat betekent dat ik in de komende weken wat leuke dingen weg mag gaan geven aan jullie! Vandaag de eerste winactie en zoals je waarschijnlijk al gezien hebt, kun je vandaag kans maken op Het Boek van Tess van Miriam Bruijstens. Wil je dit boek graag winnen? Lees dan snel verder wat je moet doen om kans te maken op een exemplaar~

Allereerst wil ik jullie allemaal heel erg bedanken voor het volgen en voor het bezoeken van mijn blog – het betekent echt heel veel voor me! Voor het behalen van de 400 Bloglovin’ volgers wilde ik iets speciaals doen, dus heb ik een aantal leuke dingen voor jullie kunnen regelen :3 Vanaf vandaag maak je dus kans om Het Boek van Tess te winnen van Miriam Bruijstens! Aangezien Het Tweede Boek van Tess alweer bijna voor de deur staat, waren Uitgeverij Clavis en ik het erover eens dat dit een mooie gelegenheid was om meer mensen kennis te laten maken met dit boek ;3

IMG_7651_2

Waar gaat het boek over?

De vrije val duurt eindeloos. Mijn jurk bolt op en fungeert als parachute. Even voel ik me alsof ik zweef, maar dan krijgt de zwaartekracht vat op me en val ik als een baksteen.

Ontmoet Tess, 23 jaar. Tess schrijft, Tess leeft en Tess doet. Dat laatste vooral, zonder veel na te denken over de gevolgen van haar acties. In Het boek van Tess maak je een zomer lang mee hoe Tess inspiratie opdoet voor haar boeken. Want om auteur te kunnen worden, moet je wel zorgen dat je zelf ook veel meemaakt, vindt ze. In haar eentje onderneemt ze gevaarlijke avonturen, met haar vriendinnen komt ze in bizarre situaties terecht en berooft ze een fontein. Gelukkig ontmoet ze iemand die haar rust geeft en haar na laat denken over het leven. Aan hem vertelt ze haar grootste geheim.

IMG_7636_2

Wat moet je doen om kans te maken?

– Volg mijn blog op Bloglovin’ en voeg dit bericht toe aan je favorieten
– Like de Facebookpagina van Clavis Young Adult

Voor extra win kansen:

– Like mijn blog op Facebook (+1)
– Deel dit bericht op Facebook (+1)
– Volg mij op Instagram (+1)
– Volg mij op Twitter (+1)
– Retweet het volgende bericht; “Bij @xMakeItPersonal maak ik kans op Het Boek van Tess van @Clavis_Books! Doe ook mee op www.make-it-personal.nl” (+2)

Je kunt meedoen t/m zondag 21 februari 00:00. De winnaar krijgt zo spoedig mogelijk bericht!

Graag wil ik uitgeverij Clavis nogmaals heel erg bedanken voor het sponsoren van deze winactie!

12 Comments

 • Joost (NerdyGeekyFanboy)

  February 5, 2016 at 3:55 pm

  Gefeliciteerd met je 400 volgers! πŸ˜€ Ik hoor zo veel verhalen over het boek van Tess en de schrijfster heb ik ook eens gezien en leek me wel een bijzondere auteur, dus dit boek wil ik wel een kans geven! πŸ˜€ Uiteraard volg ik je op alle social media πŸ™‚

 • Lisa ter Maat

  February 5, 2016 at 5:30 pm

  Super graag! op bloglovin heet ik Lisatermaat1, op facebook Lisa ter Maat
  Op instagram Roseandbooks en op twitter roseandbooks dus heb alles zo’n beetje gedaan haha.
  En gefeliciteerd met je 400 volgers ^^

 • Jet

  February 5, 2016 at 7:07 pm

  Ik doe graag mee met deze actie. Ik heb de verplichte dingen al gedaan en ik heb je blog al een hele tijd geleden geliket! Enne, gefeliciteerd met de 400 volgers!

 • Bianca Schrijft

  February 5, 2016 at 7:17 pm

  Wat super gaaf, 400 volgers!! Gefeliciteerd met dit mooie aantal. Ik doe graag mee aan he winactie.

 • Martine

  February 9, 2016 at 10:58 am

  GEFELICITEERD MET 400 VOLGERS! πŸ˜€
  Als ik niet vergeet Clavis Young Adult te liken op FB straks (kan nu niet) doe ik meeeee :3

 • Ans Stier

  February 9, 2016 at 6:14 pm

  Gefeliciteerd! Op naar de volgende mijlpaal. Ik loot graag mee. Ik volg op bloglovin en facebook en Clavis Young Adult volg ik al lang

 • Anna

  February 10, 2016 at 10:25 am

  Gefeliciteerd! Ik maak graag kans op het boek. Ik volg je overal behalve op instagram.

 • Judith

  February 12, 2016 at 4:59 pm

  Van harte gefeliciteerd met je 400 volgers! Ik heb dit boek nog niet veel voorbij zien komen, maar de beschrijving maakt mij wel erg nieuwsgierig. Ik heb alle stappen gedaan, behalve het delen op Facebook. πŸ™‚ Bloglovin, Twitter & Instagram: @judithblogtsolo en Facebook onder mijn volledige naam: Judith Reg….. πŸ˜‰

 • zoe

  February 18, 2016 at 12:39 am

  Ik doe graag mee!
  Ik heb de volgende stappen gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  instagram en twitter (hierop gedeeld); zowiezo_

  liefs, ZoΓ«

 • Wendy

  February 18, 2016 at 7:16 pm

  Wat een leuke actie, het boek lijkt me geweldig

  Ik volg je via FB, Twitter en Instagram, heb getweet (@poeltje15) en Clavis YA volg ik al

 • Wilma

  February 21, 2016 at 3:42 am

  Ik doe graag mee.
  Heb alleen geen Instagram. Maar via alle andere social media geliked, gedeeld enz. enz.

 • – Collective Haul – januari 2016

  March 15, 2016 at 5:41 pm

  […] en je kunt hem hier vinden. Ben jij helemaal overtuigd door mijn recensie? Dan kun je het boek ook winnen! Ik mag namelijk één exemplaar weggeven […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post