WIN: Celebrate Books goodies!

Laatst was ik een kastje van mij aan het uitzoeken waarin onder andere al mijn knutselspullen zitten maar waar ook nog een aantal Celebrate Books goodies in zaten. Met deze goodies doe ik zelf helemaal niks, dus ik dacht misschien is het wel leuk om een Celebrate Books goodies pakket samen te stellen en weg te geven aan één van jullie!

Wat kun je winnen?

Goodies uit voorgaande Celebrate Books boxen! In dit pakket zitten onder andere: boekenleggers, kaarten (waarvan er één gesigneerd is), een poster en telefoon hoesje van ‘Miss Peregrines Home for Peculiar Children’, glow in the dark sterretjes en het uilen schrijfbordje inclusief wat krijtjes!

win_celebrate_books_goodies_02_make_it_personal

Wat moet je doen om kans te maken?

Laat hieronder in de comments achter dat je mee doet! Vergeet ook niet een geldig e-mailadres in te vullen in het daarvoor bestemde vakje. Verder zou ik het super lief vinden als jullie deze winactie ook op Social Media delen, maar dat is geen must!

De winactie loopt twee weken – je kunt dus meedoen kan t/m woensdag 10 mei 00:00. De winnaar krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van mij via de mail!

16 Comments

 • Myrthe

  April 26, 2017 at 5:18 pm

  Aah super leuk!! Deze goodies zijn zoo leuk! Ik doe graag mee πŸ˜‰

 • Nikita

  April 26, 2017 at 7:54 pm

  Ik doe mee! Normaal zou ik de actie wel delen op sociale media. Maar ik zit in mijn sociale media-pauze. Twee weken geen sociale media en daar zit ik momenteel middenin. Die goodies zijn echt leuk, vooral die poster van Miss Peregrine zou ik zo fijn vinden. Dat zijn echt mijn favoriete boeken aller tijden gewoon! πŸ™‚

 • Ans Stier

  April 27, 2017 at 10:28 am

  Ik loot graag mee

 • Mariska

  April 28, 2017 at 6:21 pm

  Ik vind de goodies uit de Celebrate booksbox altijd geweldig! Helaas is het iets boven mijn budget om alle boxen aan te schaffen dus ik hou het een beetje voor speciale gelegenheden! (Verjaardag bijv.) Ik zou in elk geval erg happy worden van dit toffe pakketje mocht ik winnen!! Ik zal de Winactie ook voor je delen!

 • Desiree

  April 28, 2017 at 8:06 pm

  Superleuk! Ik doe graag mee.

 • Aniek

  April 28, 2017 at 9:42 pm

  Ik doe mee! Ik werd pas later bekend met het “Celebrate Books”-fenomeen en daarom ook veel goodies uit de boxen gemist. ZΓ³ jammer!! Vooral de ACOTAR boekenlegger, de zwarte tas en het krijtbordje zijn ontzettend gaaf!! <3 Ik doe dus mee πŸ˜€

 • Jolien

  April 29, 2017 at 1:19 pm

  Ik doe super graag mee! Ik hou van boeken maar wacht op de perfecte “celebrate Brooks”- pakket om er een te bestellen! Super leuk!

 • Merel

  May 2, 2017 at 4:35 pm

  Ik doe graag mee πŸ™‚
  Boekengoodies, zeker van Celebrateboxs, zijn altijd heel leuk!

 • Charlot

  May 2, 2017 at 6:11 pm

  Ik doe graag mee!

 • Janita

  May 2, 2017 at 7:43 pm

  Ik doe graag mee! Ik ben dol op de goodies van Celebrate Books! πŸ™‚

 • Kim Mulder

  May 3, 2017 at 6:22 am

  Ik heb niet de mogelijkheid om elke box te bestellen, dus ik zit elke maand een tikkeltje jaloers naar alle unboxing foto’s en video’s te kijken.
  Nu deze goodies winnen lijkt me dan ook super gaaf, want… ooh ik wil ze zooo graag! ?

 • Magalie

  May 3, 2017 at 5:31 pm

  Ik doe mee ? Nu maar hopen want ik hou van bladwijzers !

 • Mandy

  May 3, 2017 at 7:36 pm

  Super toffe actie! Ik doe graag mee! ?

 • nakita

  May 4, 2017 at 11:13 am

  super leuk! Heb zelf een paar boxen niet gehad en zie wel de gave goodies ervan πŸ˜€

  Waag dus graag een kansje

 • giovanni

  May 4, 2017 at 11:14 am

  Ik wil graag kans maken voor mijn vriendin, gewoon haar even verrassen met wat leuks

 • Esther Ram

  May 5, 2017 at 2:54 pm

  Ik doe heel graag mee! πŸ™‚

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post