Koningsdag Haul!

Tijdens Koningsdag vind ik het altijd geweldig om de vrijmarkt af te speuren op zoek naar leuke spulletjes. De voorgaande jaren was ik voornamelijk op zoek naar Pokémonkaarten en dit jaar was is juist weer op zoek naar Disney dvd’s! Ik heb er in totaal zeven (!) gevonden die verkocht werden voor één euro of vijftig cent. Benieuwd welke ik gevonden heb? Kijk dan snel verder!

koningsdag_haul_08_make_it_personal

Alle Disney dvd’s op een rijtje! Ik kocht Teigetjes Film, Mulan 2, Lilo & Stitch, Cars, The Incredibles en Jungle Boek 1 en 2, waar ik ook nog eens deze Balou knuffel erbij kreeg (die ik eigenlijk niet hoefde, maar ach).

koningsdag_haul_01_make_it_personal

Dit Harry Potter boek ziet er echt niet meer uit, maar dat geeft niet want (ik durf het bijna niet te zeggen) deze ga ik namelijk kapot scheuren! Op de pagina’s waar steeds een nieuw hoofdstuk begint staat telkens een plaatje. Deze pagina’s wil ik aan de achterkant van Wiggle’s (mijn hamster) kooi plakken. Hij heeft namelijk een glazen aquarium als kooi!

koningsdag_haul_02_make_it_personal

Guilty – ik kijk iedere dag de vlogs van Mascha! Al een tijdje wilde ik haar boek ook hebben, maar ik vond het nog best wel duur voor zo’n dun boekje en ik wist ook niet of het iets voor mij zou zijn. Toen ik Happy Life zag liggen voor een euro ging hij dan ook mooi mee!

koningsdag_haul_03_make_it_personal

Ik heb geen idee wat ik hier mee moet doen maar ik heb altijd al een keer Warhammer willen proberen en dan voornamelijk het schilderen van de poppetjes, (al weet ik niet of ik hier het geduld voor heb). Ik zag deze Lord of the Rings boekjes dan ook liggen en een aantal hadden nog onbeschilderde poppetjes – binnenkort wordt het dus eens tijd om dit te gaan proberen!

koningsdag_haul_04_make_it_personal

Ik dacht dat dit een Pixar artbook was, maar later kwam ik erachter dat het gewoon een soort van catalogus is, achja~ Er staat in ieder geval wel veel artwork in dus dat is mooi meegenomen!

koningsdag_haul_05_make_it_personal

Dennis is altijd op zoek naar nieuwe (oude) board -en cardgames op de vrijmarkt. Deze keer vonden we dit kaartspel genaamd Blue Moon. Ik heb geen flauw idee wat het is, maar het ziet er best leuk uit! Er zaten ook nog een aantal extra decks bij.

koningsdag_haul_06_make_it_personal

Ook vonden we dit spel nog – Monster Mash 1. Geen idéé wat dit is, maar het zag er best tof uit dus die moest mee.

koningsdag_haul_07_make_it_personal

En als laatste nog paddestoelen! Dit was eigenlijk decoratie voor iemand haar kraampje maar ach, ze vond dat ik ze best mocht kopen, haha!

Heb jij nog wat op de vrijmarkt gescoord tijdens Koningsdag?

1 Comments

  • Inge

    May 3, 2017 at 11:27 am

    Wat een toffe haul zeg! Dat pixar boek lijkt me heel tof! Ik heb ook gezocht naar Disney dvd’s, en dan met name Mulan, maar niets kunnen vinden helaas. Ook geel leuke boeken gescoord, want de boeken waren bijna allemaal gesnuiveld in de regen die ochtend

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post