Guardians of the Galaxy vol. 2

Guardians of the Galaxy behoort tot één van mijn favoriete films aller tijden, als het al niet mijn favoriete film is. Ik ben verliefd geworden op de koppige personages, de droge humor én de retro muziek. Nu is het dan eindelijk zo ver – Guardians of the Galaxy vol.2 draait in de bioscoop! Zelf heb ik hem al twee keer gezien, maar is dit omdat de film zo geweldig was, of omdat ik er nog eens met een kritisch oog naar wilde kijken?

guardians_of_the_galaxa_vol2_4_make_it_personal

In Guardians of the Galaxy vol. 2 is het de taak aan Peter Quill (a.k.a.) Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket en baby Groot om de galaxy nogmaals te redden. Nadat Rocket waardevolle batterijen heeft gestolen, worden de guardians achtervolgd door heel veel drones. Ze weten de meeste van zich af te schudden, maar dit lijkt toch niet helemaal te lukken. Ze krijgen hulp van de “one inch man”. Wat blijkt nu – de mysterieuze man blijkt Peter’s vader te zijn. Peter heeft zijn vader al die jaren dat hij op de aarde rondliep, nog nooit in zijn hele leven ontmoet. Na de dood van zijn moeder, is Peter meegenomen door Yondu en moest hij voor hem vervelende klusjes oplossen.

Peter, Gamora en Drax gaan met Ego, Peter’s vader, mee naar zijn thuisbasis. Het is daar werkelijk prachtig, maar de Guardians voelen er zich toch niet helemaal thuis…

guardians_of_the_galaxa_vol2_2_make_it_personal

Jongens, waarom zitten jullie deze recensie nog te lezen? Ga nú naar de bioscoop – rennen! Guardians of the Galaxy vol. 2 is echt geweldig ♥ Ik durf zelfs te zeggen dat ik hem nóg leuker vind dat de eerste film! Het is echt lang geleden voor mij dat ik zo hard gelachen heb tijdens een film. Je hoort ook gewoon heel de zaal mee lachen en het is het echt dubbel en dwars waard!

Natuurlijk zeg ik dit alles niet omdat sexy Chris Pratt één van de hoofdrollen speelt, maar gewoon omdat alles klopt. De film begint met actie en eindigt met actie en alles wat zich daar tussen afspeelt, is nog meer actie, heel veel humor en vette muziek!

guardians_of_the_galaxa_vol2_03_make_it_personal

Baby Groot is echt mega schattig, bij bijna ieder moment dat hij in beeld kwam, ontsnapte er telkens een ‘ahw!’ uit m’n mond. Hij is zo ontzettend cute. Rocket is weer lekker koppig net zoals Gamora, Drax heeft natuurlijk de meest droge humor en de meest geweldige lach en Star-Lord blijft gewoon mega grappig en sexy ♥ Er wordt ook dieper ingegaan op personages als Yondu en Nebula. Ook komen er weer een aantal nieuwe personages in voor die zo hun eigen persoonlijkheden hebben!

Ik kan echt geen genoeg krijgen van deze film. Vandaag ga ik er weer heen – ditmaal naar de IMAX 3D versie. Ik heb nog nooit een film in IMAX 3D gezien, dus ik ben heel benieuwd! Wie weet wanneer jij dit leest, zit ik alweer hardop te lachen in de bioscoop ;D Tip for free; Blijf zitten als de aftiteling begint, en dan bedoel ik – kijk héél de aftiteling af!

Ik kan wel zeggen dat Guardians of the Galaxy vol. 2 mijn favoriete film aller tijden is geworden ♥

Het is echt moeilijk om een recensie te schrijven als je iets zo geweldig vindt. Een review schrijven over iets waar je minder enthousiast over bent is vele malen makkelijker. Dus sorry dat hij een beetje kort is geworden, haha!

Titel: Guardians of the Galaxy vol. 2 | Regisseur: James Gunn | Genre: Action, Adventure, Sci-Fi | Met onder andere: Chris Pratt, Zoe Saldana en Dave Batista | Speelduur: 126 min. | Jaar: 2017 | EAN: ??? | Waardering: ★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Bron foto’s: 1, 2, 3, 4

2 Comments

  • zwartraafje

    May 6, 2017 at 9:02 pm

    Maar echt, die zielige blik van Groot. Daar kan je toch niet aan weerstaan. Ik wil hem zo knuffelen en troosten.

  • The Circle | Make It Personal

    May 31, 2017 at 8:02 am

    […] al die pure Fantasy films zoals Guardians of the Galaxy vol. 2 en King Arthur: Legend of the Sword, had ik ook wel een keer zin om iets anders te zien. De Trailer […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post