Collective Haul april 2017

In april heb ik best wel veel gekocht, dus ik moet misschien in mei wat minderen ^^” Maar in deze blogpost laat ik ook echt alleen de leuke dingen zien. Shampoo’s en eten is allemaal niet zo boeiend, haha ;D

collective_haul_april_2017_02_make_it_personal

Ik had wat inspiratie opgedaan voor het maken van aquarel posters. Nu zag ik dat het heel goed ging met maskeertape zodat de aquarelverf niet uitloopt, dus dat kocht ik! Aquarelpapier had ik niet meer liggen, dus dat nam ik er ook maar meteen bij.

collective_haul_april_2017_03_make_it_personal

Tsumtsum’s van Winnie the Pooh en Mickey Mouse! Deze zag ik in de uitverkoopbak liggen bij de Intertoys – score! Ze waren voor de helft van de prijs nu.

collective_haul_april_2017_04_make_it_personal

Bunny! Ik zag dit konijntje samen met nog een andere in het krantje van de Wibra staan. Helaas hadden ze de andere niet meer, maar ik had van mijn ma gehoord dat mijn oma de andere nog gevonden heeft – yay!

collective_haul_april_2017_05_make_it_personal

I am Grooooooot! Een special edition Groot die verkrijgbaar is bij Large. In de eerste instantie wist ik niet precies waarom dat ‘ie dit pakje aan had, maar nu ik de film gezien heb wel ;D

collective_haul_april_2017_06_make_it_personal

Het enige wat ik op Elfia gekocht heb, was deze deckbox van Liliana. Ik wist gewoon echt niet wat ik moest kopen. Achja, misschien maar goed ook…

collective_haul_april_2017_07_make_it_personal

Dit zijn pompom makers! Ik had ze nodig voor mijn cosplay ;3 Dit gaat een stuk sneller dan met zo’n kartonnetje.

collective_haul_april_2017_08_make_it_personal

Bij CEX kocht ik drie DVD’s en één Blu-Ray! 10.000 BC heb ik echt nog nooit gezien en hij kostte ook bijna niks, dus die moest sowieso mee. De andere films heb ik al wel een keer gezien, maar ik wilde ze gewoon nog in mijn collectie hebben.

collective_haul_april_2017_09_make_it_personal

Little Nightmares voor de Playstation 4, de collectors edition. Deze game is best wel creepy, al is er nog niet echt iets gebeurd bij mij. Ik heb gehoord dat het spel best wel kort is, dus ik moet hem binnenkort maar eens snel even spelen.

collective_haul_april_2017_10_make_it_personal

Er was een sale in de Blizzard shop! Natuurlijk zat er nog steeds een prijsje aan, aangezien het uit Amerika moest komen, maar het viel reuze mee. Dit is een Frost Wolf puppy uit World of Warcraft en hij is zo cuuuute ♥

collective_haul_april_2017_11_make_it_personal

En dit is een heel groot kussen van Hearthstone wat ook een game van van Blizzard is.

En dat was het! Ik heb gewoon geen boeken gekocht deze maand. Misschien ben ik wel ziek?

Heb jij nog iets leuks gekocht in april?

2 Comments

 • Anneke

  May 8, 2017 at 9:00 am

  Haha ik zat echt te wachten op de boeken, in de veronderstelling dat het een ‘book haul’ was, maar na nog eens lezen zie ik dat er heel iets anders staat.
  Pfffff over geld uitgeven gesproken… Ik mag ook wel wat minderen in mei. Het is behoorlijk snel gegaan.
  Die tsumtsums (of zo) zijn echt cute! ^^

 • zwartraafje

  May 10, 2017 at 2:18 pm

  Die konijntjes had ik ook in de folder gezien maar daar heb ik aan kunnen weerstaan. Groot is dan weer veel te schattig om niet in huis te halen. Die ziet er echt super uit. Ik moest meteen weer terugdenken aan de ouderwetse pomponnetjes-methode. Zo heb ik er ooit massa’s moeten maken voor school.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post