VIDEO: Celebrate Books – Love is Poisonous

Helaas was de Engelse februari box genaamd ‘Love is Poisonous’ van Celebrate Books vertraagd! Gisteren kwam hij dan uiteindelijk binnen – whoohoo! Was hij het wachten waard? Je ziet het allemaal in de onderstaande unboxing video~

Ik was in een super enthousiaste bui want het was voor mij alweer een hele tijd geleden dat ik een Celebrate Books box had uitgepakt! Veel plezier met kijken ;D

Heb jij de ‘Love is Poisonous’ box ook gekocht?

4 Comments

 • zwartraafje

  March 29, 2017 at 7:47 pm

  Hihi, je bent precies wel in elkaar geklopt รฉn een beetje de kluts kwijt … Wat is dit? Wie is dit? Wat doet het? … ๐Ÿ™‚ Of je hebt plots net als ik diabetes want zo slenter ik ongeveer rond in huis wanneer ik niet door heb dat mijn suikerwaarden te laag staan. De lipgloss รฉn het To Do – boekje heb ik inderdaad al in een eerdere unboxing gezien. Gelukkig had jij die nog niet.

 • zwartraafje

  March 29, 2017 at 7:51 pm

  Oh ja, dat dingetje is een wassen zegel. Zegt diegene die het onlangs nog had over ‘dat ding dat je gebruikt om de kreuken uit je kleding te krijgen’. Op zo’n momenten word ik er echt gek van dat ik niet op het juiste woord kan komen.

  1. Lieke

   March 31, 2017 at 12:27 pm

   Oh ja, een zegel! Dat was het, haha. Ik kon er echt niet meer opkomen. Ik was wel een beetje de kluts kwijt ja, maar ik denkt dat dat komt omdat ik zo blij was dat ik weer een box open kon maken :’D

 • Blogger Lovin #20 | Zwartraafje

  May 19, 2017 at 7:32 am

  […] Waarom eerste leven me hardop deed schreeuwen van frustratie – Marcia Celebrate Books Unboxing – Lieke […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post