Twinings – Sinaasappel-Kaneel

TwiningsKaneelBanner

Twingings selecteert met grote zorg de beste theesoorten om u heerlijke melanges te kunnen aanbieden. Deze erkende knowhow vindt u terug in het assortiment geparfumeerde thees van Twinings. Verenigd met fruitige, heerlijke smaken, bieden de Twinings-thees u subtiele en geraffineerde combinaties voor heerlijke geparfumeerde pauzes. Een assortiment rijk aan smaken die voortdurend vernieuwd worden, zodat u steeds de thee kunt drinken waarin u zin hebt.

Tegenwoordig drink ik echt heel veel thee en dan vooral de Sinaasappel-Kaneelthee van Twinings. Ik ben er echt helemaal verslaafd aan! Hij is echt super lekker en dat wil ik graag met de thee-drinkers onder ons delen. Laat ik eens beginnen met de vormgeving van het doosje.

IMG_0325

Erg leuk doosje wat gewoon heel simpel is vormgegeven. De sinaasappels en kaneel staan er duidelijk op zodat je in รฉรฉn oogopslag ziet waar de smaak om draait.

IMG_0328

De Twinings Sinaasappel-Kaneelthee bevat 25 zakjes die ieder apart verpakt zijn. Erg handig want zo gaat de smaak ook niet verloren!

IMG_0322

Een enkel zakje. Zoals je ziet staat er niet teveel poespas op het zakje. Gewoon, lekker simpel en duidelijk dat het om sinaasappels en kaneel draait, net zoals op het doosje.

IMG_0320

Er zitten maar weinig ingrediรซnten in, maar dat zegt niks! De smaak van deze ingrediรซnten gecombineerd is echt super lekker. Het geeft gewoon precies wat je verwacht, een volle smaak van sinaasappels gemengd met kaneel, hmmm!

Twinings Sinaasappel-Kaneelthee is een redelijk zoete thee, die vol op de smaak geeft die je verwacht. Deze thee moet je echt geproefd hebben als je van kaneelthee houdt!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post