TTT: Top 10 Werelden uit boeken en films waarin ik zou willen rondlopen

Top10Werelden

Top Ten Thursday tijd! Het onderwerp van vandaag; Top 10 Werelden uit boeken en films waarin ik zou willen rondlopen! Hoe vet zou het zijn om in de wereld van Harry Potter rond te kunnen lopen!?

Iedere week organiseert De Lady Library een TTT; Top Ten Thursday. Een hoop bookbloggers doen hier aan mee. Ik ook! Vandaag is het tijd om tien werelden waarin je graag zou willen rondlopen op een rijtje te zetten. Ik zou niet graag willen moorden zoals in The Hunger Games, dus die laat ik maar achterwegen, haha. In welke werelden ik wel rond zou willen lopen? Daar kom je maar op één manier achter; lees snel verder!

1. De wereld van Harry Potter – Ja, je kon verwachten dat deze wereld op nummer één zou staan, haha! Ik zou zo graag op Hogwarts rond willen lopen, aankopen doen in Diagon Alley en vrienden worden met Harry, Ron en Hermione! Al zou ik wel bang zijn voor Voldemort en reuze spinnen. Maar ik heb er alles voor over om in de wereld van Harry Potter te leven!

2. Pokémon – Ik heb altijd al een Pokémon meester willen worden! Vroeger deed ik net of mijn hond Growlithe was, mijn fiets Ponyta en dat tennisballen, Pokéballs waren. Goede oude tijd.

3. Marvel Universe – Sexy Thor. Moet ik nog meer zeggen? (Misschien een beetje valsspelen om Marvel Universe te zeggen ;D)

4. Bovennatuurlijke wereld met demons – Sam en Dean mogen mij wel komen redden <3 5. Narnia – Pratende dieren! Onze honden zouden de hele dag door ‘Eten, eten, eten!’ zeggen. Hmm… Misschien toch niet zo’n goed idee :p

6. De wereld van The 10th Kingdom – Want super schattige pratende ring! Jaaa 😀 “How I long to linger, on your sweetheart’s finger!”

7. Alice in Wonderland – Doe mij maar een theekransje met de Mad Hatter hoor ^^

8. The Lord of the Rings – Smeagol wordt sowieso mijn bff~

9. De wereld van de Wicca serie – Deel uit maken van een coven? Oké! Hekserij komt altijd wel van pas.

10. The Walking Dead – Zombies zijn fascinerend, maar ook wel doodeng. Als ik samen met Daryl reis, komt het wel goed <3 In welke boek/film gerelateerde wereld zou jij graag rond willen lopen?

6 Comments

 • Lies

  September 18, 2014 at 10:55 am

  Heel erg leuk lijstje! De wereld van Harry Potter lijkt mij ook zeker wel wat om in te leven. Al zou ik mij denk ik ook wel prima vermaken in de Pokemon wereld met al die leuke Pokemons om mij heen haha.

 • Anneke

  September 18, 2014 at 2:47 pm

  Jaaa, Pokémon! 😀

 • Emmy

  September 18, 2014 at 4:15 pm

  AAAAH Pokemon spelen deed ik ook altijd.

 • Joost (NerdyGeekyFanboy)

  September 18, 2014 at 7:48 pm

  Hoggwarts en Middle Earth staan ook in mijn lijst, net zoals Pokémon! Aaaahhh Pokémon blijft toch nog steeds leuk 🙂

 • Elisa

  September 18, 2014 at 8:31 pm

  leuk lijstje 😀

 • Milou

  September 24, 2014 at 8:55 pm

  Leuk lijstje! Ik stem voor de wereld van Harry Potter! haha

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post