TTT: Top 10 Series die ik deze zomer helemaal wil kijken

TTTZomerSeries

En het is weer tijd voor een nieuwe TTT (Top Ten Thursday)! Dankzij The Lady Library komt de TTT iedere donderdag weer terug en er doen vaak een aantal boekbloggers mee aan de TTT (hé, dat rijmt!)

Vandaag is het onderwerp; Top 10 Series die ik deze zomer helemaal wil kijken! Hoe graag ik ook Supernatural of The Vampire Diaries nog een keer opnieuw wil kijken (ook al ken ik seizoen 1 en 2 van Supernatural al zo’n beetje uit m’n hoofd), plaats ik in dit lijstje toch maar 10 series die ik nog niet gezien heb. Of ik ze allemaal ga kijken deze zomer? Nah, ik denk het niet, want dat kost nogal wat tijd.

1. Game of Thrones

GameOfThrones

Ja ja, ook ik ga me er maar eens aan wagen binnenkort! In de laatste Top Ten Thursday die ik plaatste, vertelde ik al dat ik deze serie ook super graag een keer wil kijken. Ik ben zo benieuwd waarom zoveel mensen dit zo’n goede serie vinden.

2. Orphan Black

OrphanBlack

Hier heb ik de eerste aflevering al een keer van gekeken en ik vond het echt super spannend! Ik heb eigenlijk geen idee waarom ik niet verder heb gekeken. Hmmm… Maar weer snel oppakken binnenkort.

3. Once Upon A Time

OnceUponATime

Once Upon A Time heb ik eigenlijk nog nooit gekeken, terwijl het me echt een hele leuke serie lijkt! Ik hou van sprookjes dus ik denk dat ik deze serie wel heel leuk ga vinden.

4. Grimm

Grimm

Grimm lijkt me wel een heerlijke, bovennatuurlijke serie om naar te kijken!

5. Teen Wolf

TeenWolf

Weerwolven zijn cool. Dat is de rede dat ik deze serie wil zien! Ook al heb ik het gevoel dat deze serie helemaal niet zo goed is.

6. Sherlock

Sherlock

Ik had een keer een aflevering gekeken toen mijn moeder deze serie aan het kijken was. En ik vond het eigenlijk wel spannend en het was ook grappig. Ja, deze serie wil ik ook wel even helemaal achter elkaar kijken, haha ^^

7. Sleepy Hollow

SleepyHollow

Dit lijkt me echt zo’n creepy serie! Ik vond de film Sleepy Hollow (die met Johnny Depp) echt geweldig dus deze serie wil ik ook wel eens zien. Dat Headless Horseman gedoe spreekt me altijd wel aan.

8. Arrow

Arrow

Dennis (mijn vriend) is pasgeleden aan Arrow begonnen en hij vond het echt heel leuk en hij zei dat ik hem ook moest kijken. Nu ben ik er ook wel benieuwd naar geworden dus deze ga ik zeker weten binnenkort kijken!

9. Lost

Lost

De gehele Lost serie staat nog in de kast bij ons thuis en ik heb het eigenlijk nog nooit gezien. Mijn moeder en mijn broer keken er altijd naar en ik had nooit echt zin om mee te kijken. Toch maar eens gaan kijken, want het lijkt me best een spannende serie!

10. Haven

Haven

Ik had mijn moeder om advies gevraagd voor series, haha ;D Meestal hebben we dezelfde smaak en ik mistte nog één serie. De laatste serie in dit rijtje is dus Haven geworden! Ik weet er zelf niet zoveel vanaf, maar hij schijnt wel heel goed te zijn.

Ik ga me dus zeker niet vervelend in de zomer, ha!

Is er nog een serie waarvan je zegt; Lieke, die moet je echt zien?

7 Comments

 • Jacoline

  June 5, 2014 at 12:32 pm

  Ik ken er maar twee van dit rijtje, als in ik heb er wat van gezien. Game of Thrones is gewoon prachtig om te zien. En wat betreft Teen Wolf ik heb een aantal afleveringen gezien en moet er echt binnenkort mee verder, de special effects zijn… best slecht. Maar verder vind ik het wel echt een gave serie en het kan best zijn dat ze nog verbeteren aangezien het natuurlijk bekender is geworden, maar dat weet ik dus niet 🙂

 • DQ

  June 5, 2014 at 12:37 pm

  Aaah Game of Thrones! Fantastische serie. Once Upon A Time viel mij een beetje tegen, heb alleen het eerste seizoen gevolgd. En Lost vond ik super gaaf maar heb ik ook alleen eerste twee of drie seizoenen van gezien, miss ook maar eens afkijken deze zomer. X

 • Insoon

  June 5, 2014 at 3:40 pm

  Oh, dat zijn allemaal series die mij niet zo trekken. Ben meer van de Grey’s Anatomy 😉

 • Zwartraafje

  June 5, 2014 at 4:58 pm

  Wow wij komen goed overeen wat series betreft. GoT staat bij mij al erg lang op mijn lijstje met series die ik wil zien, maar tot nu toe is het er nog nooit van gekomen. Eigenlijk is er maar één serie in je lijstje die ik nog niet ken en dat is ‘Orphan Black’ (die ga ik zeker onthouden)

  Eigenlijk mag ik niet teveel verklappen, want er volgt binnenkort nog een blogpost (2 zelfs) over enkele van mijn favoriete series 😉

 • Nadine

  June 5, 2014 at 5:08 pm

  Mijn zusje is begonnen met het kijken van Teen Wolf en zij was er wel over te spreken. Mooie top 10 heb je gemaakt!

 • Marjon H.

  June 5, 2014 at 5:47 pm

  Heb eens gekeken wat voor series je deze zomer wil gaan kijken. Zelf ben ik helemaal fan van Arrow, helaas is het nu wachten voor mij, dat ze met seizoen 3 van start gaan, want ik loop iedere keer maar een paar uurtjes achter op de uitzendingen van Amerika…

  Oh, ik wilde je ook nog even zeggen dat ik je genomineerd heb voor de very inspiring blogger award 😉 http://wegdeslevens.blogspot.com/2014/06/mijn-eigen-weg-very-inspiring-blogger.html

  Groetjes Marjon

 • Rosebird

  June 16, 2014 at 7:57 am

  Sherlock en Orphan Black zijn het wel echt waard om te kijken, hoor! 😀 Moet je zeker doen!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post