TTT: Top 10 Favoriete TV-programma’s

FavorieteSeries

Er verschijnt vandaag weer een nieuwe TTT ‘Top Ten Thursday’ op De Lady Library. Het thema van deze donderdag is; Top 10 Favoriete TV-programma’s!

Ik kijk zelf echt (bijna) nooit TV. Als ik voor de TV zit, dan zit ik te gamen of ik heb een film opgezet. De TV programma’s van tegenwoordig spreken me gewoon niet aan. Dus eigenlijk wordt dit meer een Top 10 Favoriete TV-series, haha ^^ Ik hoop dat dat ook wel oké is.

Let’s get started! (Alles staat in willekeurige volgorde trouwens, ik kan echt nooit kiezen wat nou mijn all time favorite is)

1. Supernatural

Favoriet1

Supernatural volg ik al vanaf het begin, vanaf de allereerste aflevering! Het is zo’n vette serie alleen tegenwoordig vind ik het wat minder worden eigenlijk. In het begin vond ik de serie wel beter eigenlijk.

2. The Vampire Diaries

Favoriet2

Ook The Vampire Diaries volg ik al sinds het begin! En deze serie vind ik juist alleen maar beter worden. Telkens eindigt het met zo’n cliffhanger dat je gewoon verder MOET kijken. Maar dan vergeet je weer dat je een week moet wachten op de volgende aflevering, grrr.

3. The Walking Dead

Favoriet3

The Walking Dead volg ik niet sinds het begin. Ik heb ooit de allereerste aflevering gekeken en die vond ik heel spannend. Maar toen heb ik eigenlijk niet meer verder gekeken. Waarom? Ik heb geen flauw idee! Pas geleden heb ik alle vier de seizoenen achter elkaar gekeken (nja, met pauzes en dagen er tussen) en ik ben verslaafd! Het is echt heel erg spannend, al vond ik de eerste seizoenen wel beter dan de laatste denk ik.

4. Gilmore Girls

Favoriet4

Gilmore Girls is natuurlijk al lang afgelopen, maar dat maakt niet uit. De serie is, en blijft echt geweldig! De serie zit vol met humor maar ook met dingen die zomaar kunnen gebeuren. Ik heb alle seizoenen al een aantal keer gezien en ik zal deze serie nooit beu worden.

5. Pretty Little Liars

Favoriet5

Pretty Little Liars was al een tijdje bezig toen ik deze serie ontdekte. Ik vond de eerste aflevering niet echt interessant, maar toch ging ik verder kijken. En vanaf dat moment was ik verslaafd en had ik seizoen 1 binnen een dag of 2 wel gekeken. En toen kon ik wachten ;D

6. Being Human (US)

Favoriet6

Being Human volg ik ook al sinds het begin (goh, wat ben ik trouw aan mijn series, haha) maar dat is nu helaas gestopt. Er werd aangekondigd dat de serie na het vierde seizoen zou stoppen en gelukkig hebben ze er wel een passend einde bij gemaakt en zijn ze niet ineens gekapt. Misschien maar beter ook, anders werd het wel heel langdradig.

7. Switched at Birth

Favoriet7

je raad het misschien al wel, maar Switched at Birth volg ik ook al sinds het begin (saahaaaaai). Ik zag er een keer een voorstukje van op TV en toen besloot ik om het te gaan kijken en gek genoeg vond ik het echt heel leuk! Ik vroeg me wel af hoe ze nou verder zouden gaan met deze serie, aangezien het ‘Switched at Birth’ verhaal al gauw duidelijk zou zijn. Maar tot nu toe is het nog steeds erg leuk!

8. The Big Bang Theory

Favoriet8

The Big Bang Theory is gewoon super grappig! Meer kan ik er niet echt over zeggen, haha. Er komen nerdy dingen in voor en dat is leuk.

9. Charmed

Favoriet9

Charmed is natuurlijk ook allaaaang afgelopen, maar deze serie heb ik ook wel een aantal keren gekeken. Misschien is het een goed idee om hem een keer te herkijken 😀 Alhoewel de special effects waarschijnlijk super nep zijn nu, haha. Ze waren natuurlijk altijd al nep, maar met de films van tegenwoordig en zo, ja, je snapt me ;D

10. Pokémon

Favoriet10

POKEMON! Als trouwe Pokémon fan, volg ik deze serie natuurlijk ook al sinds het begin. Iedere ochtend voordat ik naar school moest, nog even voor de TV zitten om Pokémon te kijken en een boterham met pitjes (a.k.a. hagelslag) naar binnen te werken. Op school aangekomen, Pokémonkaarten ruilen/overtrekken/natekenen. Ja, dat was het goede leven, hahaha.

Je vraagt je misschien af waarom Ash en Misty (sorry Brock) van die mega grote ogen hebben op het plaatje hierboven. Maar dit is het moment waarop Ash Charmander krijgt en daar denkt hij aan terug in de Black & White serie, dus hebben ze dat stuk ook maar even opnieuw gemaakt, aangezien ze eerst nog niet van die mega grote ogen hadden.

Oké, ik weet dus niet of dit de bedoeling was, maar het was leuk om al mijn favoriete series eens op een rijtje te zetten! En ik denk dat ik binnenkort eens ga beginnen aan Game of Thrones. Ik wil nu ook wel eens weten waarom iedereen deze serie zo geweldig vind.

Wat is jouw favoriete TV-programma/serie?

9 Comments

 • Emmy

  May 22, 2014 at 1:37 pm

  Jaaaa Game of Thrones! Die is zoooo goed! The Walking Death moet ik ook nog eens zien.

  En Pokemon… die goede oude tijd…

 • Anneke

  May 22, 2014 at 1:50 pm

  Pokemon, Charmed en Gilmore Girls. <3333 Jaaaa! Je hebt smaak, haha!

 • Jacoline

  May 22, 2014 at 5:48 pm

  Game of Thrones is prachtig om te zien qua special effects, een goed verhaal en boeiende karakters. En mijn favoriete serie is Skins. Ik heb deze TTT ook gedaan en als je het leuk vind kan je hem hier bekijken, ook Supernatural en een paar andere series van je lijstje staan er ook in.
  http://wereldachterwoorden.wordpress.com/2014/05/22/ttt-top-10-favoriete-tv-programmas/

 • Zwartraafje

  May 22, 2014 at 6:23 pm

  Daar zitten er al zeker zes tussen die ik zelf ook graag zie. Alleen kom ik er de laatste tijd nooit aan toe.

 • Kelly

  May 23, 2014 at 10:54 am

  TVD & PLL vind ik ook érg leuk!

 • diana

  May 24, 2014 at 11:19 pm

  Jaaa, heel veel leuke series heb je er tussen staan. Maar ook ik moet nog steeds verder met Cgames of trones. Ben bij de eerste aflevering blijven hangen. Kijk te veel tv series :-)Of misschien lees ik wel te veel

 • Michaela

  May 25, 2014 at 12:29 pm

  Charmed wil ik ook echt een keer opnieuw kijken!

 • Eva

  May 26, 2014 at 3:39 pm

  Er staan ook zeker een aantal favo’s van mij tussen. Zelf zou er bij mij Glee, Grey’s en New Girl en Game of Thrones nog tussen staan 🙂

 • Suzanna

  July 16, 2014 at 9:51 pm

  Jaah, er staan veel series tussen waarvan ik denk aah die moet ik nog eens zien! Wat zeker ook super goeie series zijn: Teen Wolf, The Secret Circle, Star-Crossed, The 100, Glee, Gossip Girl, Tomorrow People,… 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post