Lay-Out Dilemma

LayoutDilemmeBanner

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen; ik ben al best wel lang op zoek naar een nieuwe lay-out voor mijn blog, maar ik kon steeds niks leuks vinden. Degene die ik nu heb, vind ik namelijk niet geweldig.

Gisteren had ik twee lay-outs gevonden op Etsy die mij heel erg aanspraken. Heb ik weer; zo vind ik geen รฉรฉn lay-out mooi en zo kom ik er twee op รฉรฉn dag tegen, grrr…

Het probleem is dus dat ik niet kan kiezen! En daarbij heb ik jullie hulp nodig. Ik ga hieronder de twee lay-outs plaatsen en ik wil graag jullie mening horen ๐Ÿ˜€ Want ik ben natuurlijk niet de enige die ertegen aan moet kijken. Jullie als bezoekers moeten er tenslotte nog meer naar kijken dan ikzelf, haha ^^

Lay-out 1: GROEN

Bekijk de groene layout!

Hier een preview van de lay-out die ik een beetje heb aangepast in Photoshop zodat mijn content erin staat:

GroeneLayoutTest

Lay-Out 2: ROZE

Bekijk de roze lay-out!

En ook voor de roze lay-out heb ik een preview gemaakt met mijn content er in:

RozeLayoutTest1

Beide lay-out zijn wel volledig aan te passen trouwens (denk aan header, kleuren, lettertype etc. etc.)

Ik wil sowieso nog een nieuwe header maken, dus het ligt aan welke lay-out ik kies, zoadat ik een bijpassende header kan maken.

Welke van de twee vinden jullie mooier? De groene of de roze? En welke past het best bij mij en mijn blog?

13 Comments

 • Wendy

  May 23, 2014 at 10:37 am

  De groene vind ik zelf mooier. Maar ja, wat je het beste bij jezelf en je blog vind passen weet jij toch het beste. ๐Ÿ˜‰

 • Kelly

  May 23, 2014 at 10:48 am

  Ik vind de groene het mooiste!

 • Zwartraafje

  May 23, 2014 at 11:12 am

  Ik zou ook voor de groene gaan. Die lijkt me heel overzichtelijk en niet te druk van opmaak. Ik ben benieuwd welke het uiteindelijk zal worden …

 • Jacoline

  May 23, 2014 at 11:22 am

  De groene vind ik persoonlijk mooier, en ik weet niet zo goed wat beter bij je blog past. Beetje lastig te zeggen, zeker aangezien ik je nog niet zo lang volg. Maar ik vind het groen gewoon wat frisser en prettiger over komen dan de roze, maar dat is mijn mening.

 • Nessa

  May 23, 2014 at 11:52 am

  Ik vind de groene ook mooier, want ik vind groen persoonlijk een veel mooiere kleur dan roze! ^^

 • Vanessa

  May 23, 2014 at 12:45 pm

  Dat groen is lekker fris voor de zomer! Het roze is me wat te liefdesbrief :p

 • Dennis

  May 23, 2014 at 12:47 pm

  Die eerste. Rustiger en mooier

 • Emmy

  May 23, 2014 at 1:49 pm

  Eerlijk gezegd vind ik beide niet helemaal bij de inhoud op je blog aansluiten (als ik gewoon eerlijk ben he?) De groene is wel mooi (al ken ik een andere blog die hem ook al heeft), maar is behoorlijk hipster en dat ben je niet. De tweede is veeeeeel te zoetsappig met teveel tierenlatijntjes voor de inhoud van je blog.
  Omdat je best wel wat games e.d. bespreekt, denk ik dat het wel wat strakker mag qua vormgeving, al vind ik groen als kleur wel een lekker verfrissende keuze..

 • Anneke

  May 23, 2014 at 2:02 pm

  Groen!

 • Lilian

  May 23, 2014 at 4:49 pm

  Die groene vind ik heeeel mooi!

 • Daan Koek

  May 23, 2014 at 5:06 pm

  Ik ben het wel met Emmy eens. Ik kijk vaak kritisch naar de vormgeving van blogs. (Net zoald de mijne maar daar werk ik aan). Ze passen niet echt bij de inhoud van je blog. Je bent een echte game-freak, en daarom lijkt het me dat je iets het iets strakker aanpakt en feller. En wat vind JIJ nou het leukst? Doe eens wat jij het leukst vind en vraag om onze mening. Is dat een goed genoeg advies? Succes!

 • Lianne

  May 23, 2014 at 6:10 pm

  Oei, het layout dilemma heb ik ook heeel vaak. Alleen denk ik dat je zelf moet kiezen wat jij mooi vindt! En als je dan persรฉ wilt kiezen tussen de roze en de groene, zou ik de groene kiezen. Die vind ik persoonlijk het mooist.

 • Monique

  May 24, 2014 at 9:17 am

  Ik vind de groene het mooiste ๐Ÿ™‚

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post